65
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Kata szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Kata-

Prémium hirdető
Beküldve:
2019-03-14 23:42:54

Gambit
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Kata Budapest 2019-03-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, 2 csengés után fel is vette, minden zökkenőmentes volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
A ház körül az esti órákban szinte lehetetlen parkolni. A Lurdy ház parkolójában álltam meg végül. A bejáratot könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szép, tiszta, nagyon otthonos. A fürdőben minden szükséges kellék rendelkezésre áll. A szoba pici, de egy nagy, és nagyon puha, nagyon kényelmes franciaágy van benne.
Kata külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kata egy tünemény. Az ajtón belépve nem láttam meg egyből, mert elbújt az ajtólap mögött, de amikor becsukódott mögöttem a bejárat, egy igazi kis szőke tündérke állt előttem: igéző, nagy szemek, nagy mosoly - a többit láthatjátok a képeken. Egy nagyon szexi csipkés fekete bodyban és harisnyában várt. Eleve a gyengém az alacsonyabb szőke lányok, Kata pedig egyenesen az álomnő számomra :)

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Az előszobában ledobtam a cipőmet, majd Kata beljebb invitált a tetthelyre. Miközben a cucaimat az oda készített székre és szobainasra pakoltam, elkezdtünk beszélgetni. Gyorsan találtunk közös témát, ami sokat segített a feloldódásban. Kaptam egy törcsit, irány a fürdőszoba. A fürdő nagyon tiszta, kellemes, minden megvan benne, ami csak kell. Gyors zuhany után visszasasszéztam a szobába, ahol a törcsi lekerült, és elkezdtük egymást simogatni és közben folytattuk a beszélgetést. Hamar lekerültek a fehérneműk is, és a simogatás csókolózásba, váltott. Katának nagyon finom illata, pihepuha bőre és feszes popsija-cicijei vannak, egy élmény belefeledkezni. Lágy, barátnős-simogatós együttlétre vágytam, és tökéletesen azt is kaptam. Kata elindult lefelé és kaptam egy párját ritkító natúr franciát. Többen megénekelték már Kata tehetségét, de ezt nem lehet szavakkal leírni. Amikor éreztem, hogy ezt már nem fogom sokáig bírni, megkértem, hogy cseréljünk és én indultam el felfedezni a kéjbarlangot. Végigcsókoltam a melleit, hasát, combjait, és mire odaértem a puncijához, már kellemes nedvesség fogadott. Igazat ír a leírásban, megfelelően odaadó ingerlésre tényleg gyorsan és könnyen elélvez. Kb. 10 percet ügyködhettem rajta, az alatt kétszer is elélvezett. Vissza helycsere, kis keményítő francia, majd kértem egy gumit. Kata rám ült lovaglóban - és az újabb színigaz tény a leírásából: eszméletlenül szűk puncija van, még könnyedén csusszantam be, aztán azt érezte, hogy teljesen körbeölel. Felültem, egymást átölelve kezdtünk mozogni, arcom a cickókhoz értek. Nem is bírtam sokáig, beledurrantam a gumiba. Kedves volt, nem pattant le rólam, simogatta a hátamat, csókolgatta a nyakamat, megvárta, míg kicsit lenyugszom. Tiszzogatás, aztán végigfeküdtünk az ágyon, és beszélgetni kezdtük. Szuper beszélgetőpartner, gyorsan sok új közös témát fedeztünk fel. Húzós napom volt, lazítani akartam, ami tökéletesen sikerült. Egy idő után mondta, hogy nyugodtan szóljak, ha van kedvem egy második menethez, nem szeretné, hogy azt érezzem, hogy azért beszél, mert el akarja mismásolni az óra maradékát. Nemsokára neki is kezdtünk. Annyira jó volt Kata franciája, és annyira izgató a szája, hogy nem akartam kihagyni a szájba élvezés lehetőséget, így erre kértem. Elhelyezkedtem, Kata a lábaim közé feküdt, és életem egyik legjobb franciáját mutatta be. Nyelvmunka, szívogatás, kéz, cicik, szóval minden, ami egy tökéletes franciához kell. Kb. kétszer görcsölt be közben a hasizmom, és a végén akkorát élveztem, hogy csoda, hogy nem jött ki szegénynek a fülén a cucc. Itt is nagyon aranyos volt, végig simogatott, amíg visszaszálltam a földre. Kis tisztogatás, még pár perc beszélgetés, közben felöltöztem. Kata magára csavarta a lepedőt, és előttem tipegett az ajtóig, ahol még kaptam egy búcsúcsókot, és fülig érő vigyorral, pár perccel a padló fölött távoztam. Az illata egészen rám ragadt, még most, ezen sorok írása közben is érzem.
Eszméletlen estém volt, biztos, hogy visszatérek még. Köszönöm, Kata! :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonban megbeszéltük a részleteket, pesti átlag - sőt, a fentiek alapján, érték arányban még jobb is. A ruhák ledobálása közben pedig leraktam a virágcsokrot a szobainasra, több szó nem is esett róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kata csodás lány. Csinos, eszméletlenül nőies, barátságos, mosolygós. Egyáltalán nem az a vad, lehengerlő tolakodó valaki, akire a képei alapján gondolna az ember. Engem rabul ejtett, biztos felkeresem még :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kata szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-15 11:59:26
Téged Kata ejt rabul, engem pedig a róla szóló csodás beszid.:)

FunkciókKata legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2019-01-21) : Kis idő múlva ujra natúr frenetikus franciával keményre szopott de hagytam hogy igy végezzen ki nagyon kellemesen hagyott lenyugodni

(2013-12-01) : Nekem orálisan kétszer is sikerült a csúcsra juttatnom és ha tovább bírom, akkor PM-ben is ment volna, csak kellően fel voltam ahhoz húzva, hogy ne bírjam addig. Aktív, a franciája is nagyon jó és ami nagyon tetszik nekem, hogy elengedi magát és átadja magát a gyönyörnek.

(2013-11-19) : Aztán csere és következett a franciaóra részéről:először lassan, egyre mélyebben és hosszabban lenn tartva! Nyál csorgatás, szemkontaktus és az a nyelv amit tud!!!Sokáig élvezkedtem így, vagy közvetlenül vagy a tükrökön keresztül végig szemkontaktust tartva!

felejthetetlen: 16db
(2019-02-15) : szóltam lovagoljon meg mert az a nagy kedvencem , meg is tette Kata beleült szépen és csattogot kellemesen, nagyon élveztük közben csókoltam a nyakát, száját, melleit itt is körülbelül 5percet voltunk

(2018-12-08) : De mielőtt betudtam volna telni vele érzékeny franciába kezdett és nem tudtam hol vagyok többé. Arra kértem én is játszhassak az Övével és nagy örömmel töltött el,

(2018-09-30) : Legfőképpen a külsejében gyönyörködtem végig, fogdostam gyönyörű fenekét, cicijeit. Hosszú előjáték majd 3-4 póz után a szájában végeztem.

nagyon jó: 33db
(2019-03-19) : Hamarosan ledőltem a hátamra, Kata pedig hozzákezdett a híres francia tudásának prezentálásához. Egy szavam sem lehetett, tökéletesen csinálta, többnyire kéz nélkül, alkalmanként bőnyálasan. Igyekeztem hosszan kiélvezni, de nem volt egyszerű..

(2018-09-17) : Aztán cseréltünk, elkezdett franciázni. Már a telefonban említette, hogy büszke a francia tudására, nagyon jók a visszajelzések. Ezt abszolút meg tudom erősíteni.

(2018-09-06) : Lefektetett az ágyra és orális örömökben részesített. Elsőre tövig vette, és belekeményedtem a szájába. Szorgosan tette a dolgát. Hát igen :) A rutin meg az évek.

: 64db
(2019-05-07) : agyon lelekes, abszolut nem unottan csinálja, gyengéden nyögdécselt, majd bíztatott hogy dugjam meg keményen :P. Vadító! Sajnos kutyusban nem csináltuk mert nem bírtam tovább

(2019-04-22) : Azok a mellek! Hihetetlen gyönyörű az összkép is. Natúr franciával fojtattuk. Kértem a gumit és kutyusban folytattuk. Gyönyörű falatnyi popsi szépen kitetovált test.... isteni volt. Úgy hallatszott tetszik neki is. :)

(2019-04-06) : Franciája változatos. Hol a hegyével foglalkozik, hol mélyre veszi amennyire csak tudja, hol a nyelvével játszik, hol végignyalja, hol egy kis nyálat csorgat rá és szemkontakt is megvan,

lehetne jobb: 1db
(2015-03-16) : Mikor láttam, hogy ez nem lesz valami csúcs találka, átadtam a terepet a francia tudásának. Itt nem volt semmi probléma, istenien csinálja. Ha nem is top 3 nekem, de kifejezetten jó volt.