19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Regina szexpartner

szexpartner

Regina-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-14 16:40:42

Supernova
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Regina Budapest 2019-03-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
2019.03.13-án, délután háromnegyed három felé tárcsáztam Regina számát. Egyből sikerült elérnem, igazán kedves hang köszönt bele a telefonba, aki kérésemre tájékoztatott a lehetőségekről. Megbeszéltem vele, hogy akár rögtön el is tudnék indulni. Amíg utaztam, SMS-eket is váltottunk, de volt, hogy fel is hívtam, és közben figyelmesen elmondta, hogy melyik irányban tudom mihamarabb megközelíteni. Szóval humán GPS üzemmódba is helyezte magát! :) Nem telt bele háromnegyed óra, s már ott voltam a rezidenciáján.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A hatodik kerületben, a Terror háza közelében található maga a helyszín. A budapesti közlekedés "eszközeivel" jól elérhető közelségbe kerül a kitűzött cél.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régi körfolyosós ház alsóbb szintjén található a lakás, ahol Reginával együtt három lány is rendel Diszkréten el vannak szeparálva a szobák egymástól, így a választottamon kívül nem futottam bele senkibe.
A lakás tiszta, a fürdőszobában egyszemélyes kabin található, legbelül többféle tusfürdő kínálat vár az ott lemosakodóra. A mosdóra Listerin szájvíz kikészítve két kis öblítőpohárral.
Regina külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Ahogy az ajtó nyílt, leginkább Regina arcát tekintettem meg. Szeplősebb arc (egyes képein látni is a nyomát), mégis izgató jelenség maga Regina. Az ilyen típusú lányokra mondják nagy általánosságban, hogy belevaló csaj. És ez a "dög" érzet nem kevés vadságot sugároz a személyiségéből. Szinte azonnal pusziváltás, aztán Regina útmutatásul előrement, hogy a tetthelyt magam is szemügyre vegyem. Ha emlékezetem nem csal, akkor sötétebb tónusú fehérneműt viselt (melltartó-tanga páros). A "méretre igazított" mellpárosa fogott meg leginkább. Szép, természetesen ringó keblekről van szó, melyeket öröm kézben tartani.
Teljesen mezítelenül feltárult előttem néhány tetoválása is. Mintha a bal válla környékén is láttam volna egyet...

Action
Csók:
5
Kebelszex:
3
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Amint letussoltam, Regina is beállt a kabinba fürödni. Állítólag még a megérkezésem előtt nem sokkal pisilnie kellett, tehát a tisztálkodásra néhány percet rá kellett szánni. Amint kijött a fürdőből, s az összes vízcsepp felszívódott a testünkről, elkezdtük egymást behatóbban megismerni. Kezdésnek szájára adtam csókot (a mélyebb, nyálasabb-nyelvesebb csókot nem vállalja - és még ez is szimpátiafüggő), de így is érezni, hogy az ajkai kívánják a törődést. Jó volt az együttlét alatt többször ráhajolni. :))) Elsők között bimbókóstolót vettem, úgymond előhangoltam Regi testét az elkövetkező légyottra. Egyébként Reginát megfelelően lehet koordinálni, bár nála vannak bizonyos határok, s ezeken a határokon belül működik csak jól az irányítás. Amúgy ő is domináns alkat, s nagyon is tudja, hogy mit akar!

Nyalás-falásba kezdtem a szétterített lábak óceánjában. Igencsak finom nyelvleckében, előképzésben volt részem. Aztán Regi fölé tornyosultam, s a szájába raktam a kemény farkamat. Csodálatosan kapja az ajkai közé a brét, és agyeldobós élmény, ahogy egy vad kiscsaj (aki nem is annyira kiscsaj érzetét kelti) figurázik a kinövésemen. :) Egy hirtelen ötlettől vezérelve visszatértem a tettek mezejére, s újabb nyelvleckét vettem. Ahogy az édes puncit nyaltam, éreztem a reakciókat Regina részéről, ahogy meg-megrándul a test, s lökéshullámként söpör végig a szervezetén. Beleremegett a test, majd levet eresztett. Az orgazmus után egy vonalban végigcsókoltam a kívánatos testét. Végigmentem a köldökén (egy piercing díszeleg eme részen), a melle közén, az állán és az ajkán.

Felszabadító érzés, ahogy az ággyal szembeállított keskeny tükörben (az ágy oldalában, a falnál is volt egy) végig tudom kísérni, hogy Regina a szájára avagy a torkára kap engem. A torokhörgős, a farkamra nyálfolyatós attrakciójával is nagy élményt szerzett számomra. Megkértem rá, hogy a két kisgolyómat nyalja végig, s a bráneremmel a tövétől a hegyéig tegye ugyanezt. Kényeztetés közben megkértem rá, hogy nézzen a szemembe, így még vadítóbbnak éreztem magát az együttlétet. Sort kerítettünk némi kölcsönös franciaélményre is, de ez a póz kevésbé feküdt nekem, ezért hamar váltottunk.

Kikértem a védőhálót, aztán kutyuspózban dögönyöztem Reginát. Határozottan fogtam a nyakát közben, egy-két ujjamat felváltva dugtam ajkainak résébe. A játék kedvéért bevetettem néhány csúnya szót, s mondtam a magamét, hogy mennyire szétbaszom most, miközben időnként rámarkoltam a melleire. Ahogy hátulról traktáltam, időnként egy-egy csók erejéig ráhajoltam. Egy idő után megfordultunk, aztán a lábait a nyakamba rakva kaptam el elölről a márciusi címlaplányomat. Itt is elröppent egynéhány ajakcsók, amíg alulról erőteljesen megkufircoltam Reginát.

Gondoltam egyet, hogy lovagoljon meg, de mivel kellemetlen volt számára a póz , ezért csak kis ideig élvezhettem ezt a testhelyzetet. Ezután talán újra doggy stílusban folytattuk tovább, méghozzá az ágy szélén bepucsított Regi, s én aljas módon bevertem a gyíkot hátulról. :) Kebelszexre is futotta az időből, bár az valahogy statikusabb hatást keltett (a kobra mozgás közben elakadt a két gyönyörű cickó közt) , Regi inkább a szopás mellett döntött, így mindinkább kedvemre tett. A fejlelógatós pózt is megkívántam, de mivel ő ezt nem kedveli, ezért inkább nem erőltettem.

A gyíkvédőt sutba dobtam, s Regi lefranciázott engem. Folyamatosan húzta, szopta a farkamat. A nyelvét kidugta közben (mikor kértem), a farkamat odatoltam, s vertem, amennyire csak lehetett... Ez elég sok időn keresztül ment, de egyszerűen a készletkisöprést semelyikőnk sem tudta elérni. :))) Regina itt már belefáradt a sok szájmunkába, s itt abbahagyta az egészet. Elmondta nekem, hogy elfáradt, ezért állt le hirtelen. Nekem még kedvem támadt egy vízszintes keringőbe kezdeni (mondtam is, hogy kufircolnék még), de ő már nem állt rá készen. Én még eléggé rá voltam izgulva a témára, az arcomról kis csalódás volt tettenérhető. Még 15 percem volt az órából, így felkínált egy fürdési lehetőséget. Miután megfürödtem, nagyon figyelmes volt, s gőzölgő teával kínált meg.

A fürdés és a tea elfogyasztása után az 55. percben léptem ki az ajtón. Előtte még arcon és szájon pusziltam Reginát, aztán eggyéváltam a főváros nyüzsgő forgatagával.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Egy órás alapszolgáltatást vettem igénybe, mely a legmagasabb címletű virágszálba került. Extrát nem vettem igénybe, bár a popószexet lehetséges, hogy jó lett volna kipróbálni, de részemről magas az irányár.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ha még az utolsó negyedórából kb. öt percet tudtunk volna szexelni, akkor még jobb érzésekkel jöttem volna el. Így is remek volt az együttlét, mert Regina sok mindent megtett értem, amit kértem tőle, ha nem is sokkal, de valamicskével többet vártam. Ez az egész így áll össze bennem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Regina szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Regina nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókRegina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-07-09) : Párommal közösen fogadtuk, és már első alkalommal viszonylag gyorsan eljutottunk arra a szintre, hogy úgy beszélgettünk a teraszon cigizgetve, mintha régi jóbarátok lennénk. Nem erőltete...

nagyon jó: 2db
(2018-05-23) : Először csókolóztunk, aztán végigsimogatott, végigcsókolta a testem, nagyon finom technikával, majd visszatérve a farkamhoz, megkaptam a legvadabb legfinomabb mélytorkos bőnyálas franciá...

(2018-04-13) : Nos igen, találkozónk rendhagyóan kezdődött: teljesen korrekten egy diszkrét SMS-ben egy órával előre jelezte, hogy forgalmi dugó miatt negyed-fél órát késni fog. Találkánk előtt pont...

: 8db
(2019-02-08) : Mindeközben ő a folyamatos bizonyítási eljárást kivitelezte tökéletes technikával. Le-föl, oldalvást, lassan, gyorsan, megköpködve, nyalogatva, szívogatva, szopikázva, tövig bekapva és lent tartva, majd ritmusosan bólogatva

(2018-12-08) : Kellemes simogatás után rátért egy kis franciára, amit annyira jól csinált mint kevesen. Ezután én is megkostoltam odalent. Amikor már nem bírtam magammal, felszerkót húztunk, illetve ő és elkezdtük missziben.

(2018-10-28) : Megérkezésem után cipő le, és bekísért a szobába. Ott átadtam mit neki(k) hoztam, majd gyorsan átvettük a programot, és a megfelelő virágcsokor is át lett adva. Ezek után birtokba vett...