19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Mimi szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Mimi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-14 12:14:59

Aquila
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mimi reagálása

Èdes kedves Aquila!
Nagyon köszönöm az istennős beszàmolot külön megtiszteltetès az hogy egy ilyen komoly vàgyait ugy tudtam kielegíteni hogy nem az első làny voltam es ràadàsul a legnagyobb elismerèst tőled kaptam.
Nem is tudom hogy köszönjem meg imàdtam minden pillanatát remèlem làtlak mèg es lompikàdat is behelyezed mèg a szàmba meg a puncimba egy pàrszor ,)
Màr most hiànyzik
Csokjaim minden porcikàdra ,)
M

Szexpartner beszámoló Mimi Budapest 2019-03-14

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Még a múlt héten hívtam és céloztuk meg a mai, keddi napot. Kedves érdeklődő női hang. A megbeszélteknek megfelelően hétfőn hívtam és küldtem is a VTR-t, mit nemsokára vissza is igazolt.
Sima, korrekt egyszerű volt vele az egyeztetés.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Pontos címet kaptam. Egyedül a kerületre kell figyelni,mert az utca többen is van. Gps ismeri,pontosan oda vezet. Parkoló hely bőven és ingyenes. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, nem figyeltem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ligetes környezetben lévő négy emeletes , nem ma épült ház. Rendben tartott, tiszta lépcsőház. Az emeletek számából adódik, hogy lift nincs. A helyszínen életvitel szerűen él. Rendben tartott, jó levegőjű, tiszta lakás, melyben két kutyus is társbérlő. A tetthely a kisebbik szoba, mely tökéletes. Ruháknak szekrényben akasztós hely. Egy piros lepedővel terített nagy francia ágy uralja. Komód, TV, világító füzérek. Fürdő innen nyílik. Kád zuhanyfüggönnyel és minden szükségessel fölszerelt. Összességében tökéletes helyszín.
Mimi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már kerestem és megtaláltam egy ilyen adottságokkal rendelkező partnert. Korrekt bemutatkozás, megfelelő számú képpel alátámasztva. Belépve mosolya volt az első mi vonzotta a tekintetemet. Keskeny arc, értelmes, mosolygó szemek, melyek színe időjárás függő. Most zöld helyett, kékben ragyogtak. Szép ívű rúzsos száj, kivillanó hófehér fogak. Csóók és hátrébb lép, hogy lássam. Ekkor egy kicsit megállt az ütő. Egy csodálatos Nő állt előttem. Nem apró méretekkel, mire vágytam. Fekete melltartó, bugyi kombóban. Mellek duzzadtak a melltartóban. A fekete bugyi hangsúlyozta csípejét. Méretes, kemény popsi, karcsú lábak. Pont most jó, súly/magasság arány tökéletes.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Frissitő masszázs:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Cipő le és vezet. a nappaliban a két kutyával ismerkedés, majd tovább. Simik közben megmutatja a szekrényt, hova ruháimat pakolom és irány a fürdő. Elkísér és mindent megmutat. Gyorsan végzek és húzok vissza. Mielőtt bármi is történne megszólal: ha nem vagy szégyenlős ezt levenném és a törcsi már nincs is rajtam. Összesimulunk és igazi nyelves csókok.
Méreteinkből adódóan óvatosan dőlünk az ágyra. Miközben csókolom, hol érem gyúrom, szopom a ciciket már lompival játszik. Keze finoman és nem váratva már nyalja és puszilgatja is körbe meredező farkam. Golyszikat bekapva, szívogatja, majd lompit nyalja hosszába végig. Nyelve makkomat kényezteti és hopp tövig nyeli. Orra hasamat böködi és hosszan lent tartja. Kis öklendezés és levegőt vesz,de már újra torokra veszi. Kezével simogatja testem és teljes átéléssel szopja lompit. hatalmas érzés, mit nem lehet a végtelenségig bírni. Melleinél fogva húzom föl és tapad össze szánk.
Hátára fordítom. Melleitől nehezen szakadok el. Bimbók udvartartásukkal, mint margaréta díszelegnek, mit gazdájuk sóhajai kísérnek. Szemérem dombját combomnak feszíti. Már ballagok is tovább. Csóókolom testét, miközben combjait kitárja. Puncija, mint csillogó kinyílt rózsa tárul elém. Finoman bele nyalok. Mimi sóhajai erősödnek. Szorgalmatosan mindenre kiterjedően nyalom, szívom ezt az illatos csodát. Hajamba túr és szorít magára. Érzem több kell neki. Ujjam vígan siklik puncijába. Tekereg, emelkedik csípeje, hangja megerősödik. Növelem ujjaim számát,nyalakodásom intenzitását és ekkor fülembe hömpölyög az élvező nő élvezetes hangja. Teste remegve hullámzik. Még egy kis utó munka,hogy hosszabb legyen. Keresem száját, Ő az enyémet és csóókolózunk, miközben markolom, gyúrom csodás cickóit.
Rúzsnak már nyoma sincs. Csillogó szemekkel néz rám és mohón csap le lompira. Frenetikus odaadással veszi birtokba. Folytonos mély torokkal tart csúcsközelben.Benyúlok lábai közé és érzem lucskos punciját. Rögvest kérem is a védelmet.
Kérdi, mondom és már nyeregbe is pattan. Nincs finomkodás , egyből tövig huppan lompira. Méreteket meghazudtolva, fantasztikus tempót diktál. Cifrázza mint betyár a csűrdöngölőt. Hol kering segge és érzem ahogy lompi körbetekint puncijában, hol hosszában teszteli tettestársam. Mellei ott himbálóznak rendezetlenül orrom előtt. Hol egyiket, hol másikat kapom pofámba. Száját számra tapasztja. Miközben nyelveink csatáznak, lejjebb lompim vívja csatáját puncijával. Csattogva landol rajta, lompi pedig remegve állja támadásait. Egy gondolat, mit tett követ. Hátára fordítom. Szét terpeszt, csípejét megemeli és mint rajzfilmekben a darázs vágódok puncijába. Nyög, tekereg és mozog fáradhatatlanul. Szemmel láthatóan élvezi. Rám fog és húz magába. Nem kell jobban biztatnia,döngetem punciját élvezettel. Lompi egyértelmű jelét adja, hogy jön az ovi. Hörögve ér a vég. Hatalmasat élvezek. Utódok fogságból fogságba. Miután a szív verés és légvétel visszarendeződött szétválunk. Takarít, a közben/míg fürödtem/ odakészített saját készítésű málna szörpből nagyot kortyolok és össze bújunk egy beszélgetésre. Ebben is nagyon jó, nyílt értelmes nő MImi. Kértem az időt Ő figyelje.Én ilyenkor nem érzékelem. Kicsit túl is léptük. Aztán öltözés, búcsú, csóókok és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infó mindent tartalmaz. Extra nélkül az új alap. Mit nyújt viszont nem egy alap élmény, semilyen vonatkozásban.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szinte megérezte, mezítláb fogadott. Így egyforma magasak voltunk. Nem átlagos, csodálatos méretek. És amilyen finoman felszolgálja, na az nem semmi. Igazi barátnő, odaadó kedves volt talink alatt, megspékelve egy pornósba hajló franciával. A szexben nem finomkodva, de ésszel találtunk egymásra. Élveztem minden percét és figyeltem rá, hogy alkalmi kedvesem se szenvedjen hiányt. Köszönöm a rám fordított idődet. Csóókollak

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mimi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-18 10:39:23
Mimi nagyon megérdemli, hogy egy ilyen jó tollú MT-től ilyen sok dicsérő szót kapjon egy remek beszámoló formájában!

dgab
Becsben tartott
2019-03-16 23:17:33
A tökéletesség írásos példája a beszámolód! Az átélt élményeket kellően prezentáltad, Gratulálok!

2019-03-16 17:38:36
Ez az írás is azt bizonyítja, hogy ismét kiélvezted a csodás vendéglátód szeretetét! Nem mondom, hogy sárgulok, hiszen úgyis tudod!

2019-03-16 03:17:21
Kitűnő írás mint mindig! Olvasmányos kellemes stílusú de egyúttal informatív. Gratulálok!

2019-03-15 09:53:55
,,Méghogy időjárás függő szeme " lenne valakinek...no ennek és persze a mesteri franciának mielőbb utánna kell majd járnom nekem is!!
Hibátlan választásodat pedig egy, csak az ínyenceknek való, kedvcsináló besziben daloltad el nekünk.

Egészségetekre.

FunkciókMimi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-04-22) : Kis idő múlva drága vendéglátóm elém ült az ágyra és istenien, bőnyálasan franciázni kezdett. Természetesen ezután kikövetelte magának is a kényeztetést,amit örömmel tettem meg

(2017-09-24) : Megérezte ezt Mimi is és elém térdelve elkezdett ismerkedni az egyre fickósabb kisorival. Aztán az ágyra húzott és ott folytatta csodás kényeztetésemet - volt ott minden:

felejthetetlen: 6db
(2019-03-07) : Aztán jött az isteni franciája... finoman, sokszor egészen tövig benyelte, izgatta nyelvével a szárát, a golyókat is - elképesztően finom szája van Miminek...

(2018-09-24) : Ezek után leült az ágy szélére, kezeivel beállított maga elé a megfelelő pozícióba ami mindkettőnk számára megfelelő. Így kezdett kényeztetésemnek, szép lassan, egyre nagyobb területet birtokba véve belőlem.

(2018-08-01) : I played again with her puppies (her boobs this time, not dogs :-))), great nipples for sucking and licking. She pushed me on my back and slowly kissing moved down and started orally pleasuring

nagyon jó: 12db
(2018-08-11) : Pár pózt kipróbáltunk, mindegyikben nagyon finom volt, közben nem győztem betelni gyönyörű arcával, ami ilyenkor még gyönyörűbb

(2018-04-19) : The meeting lasted one hour and a half. She was very happy to see me again. She offered me her famous home made lemonade with forest fruits. The social time was a bit limited because her English is a ...

(2018-01-14) : There she started to excite me, with just one my request to do it a little bit slower and softer, which is how i like it, and she obliged. Right then I knew this was going to be a great encounter.

: 18db
(2018-10-05) : Újra megbeszéltük a programunkat, irány a fürdő, addig prezentált egy finom üdítőt és az ágyon fogadott. Ismerkedő simogatásokkal kezdtünk, csókkal és minden jóval, amit csak kaphat ilyenkor az ember.

(2018-08-13) : Megkérdezte, hogy a klímát be kapcsolja-e de én nem éltem ezzel a lehetőséggel. Barátnő feelinges kalandot szerettem volna kapni és ezt ő teljes mértékben teljesítette

(2018-08-07) : Kezdeményező és aktív, enyhén túltolja a műnyögdécselést. A franciája nagyon kellemes, bár úgy köpköd közben, mintha haragudna. A kölcsönös franciánál elélvezett, de az aktus közben nem.