82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Syssi szexpartner
EGYEZTETÉSI
szexpartner

Syssi-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2019-03-13 22:46:19

Maisto
Ismerkedik az oldallal
szerint kamuképpel hirdet
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Syssi Tápiószecső 2019-03-13

Egyeztetés
Gyorsan felvette és hamar megbeszéltünk mindent. Megadta a címet is, de kérte, indulás előtt még hívjam, csak a biztonság miatt.
Megközelítés
Mielőtt indultam, hívtam. Köszönte és mondta vár. Hamar megtaláltam a megadott címet, hála a modern eszközöknek. A kaputól néhány méterre találtam helyet.
Leírás
15 perc hiába való próbálkozás után meguntam, hogy nem érem el és elhajtottam. Értem és, csak felfogni nem tudom, mire jó az, hogy lebeszélünk valamit valakivel, aztán szarunk rá és nem vesszük fel a telefont, a megbeszélt időben. Komolyan gondolkodtam rajta, hogy mindenkitől megkérdezem aki ki vagy bemegy a kapun, hogy hol találom a Syssi nevű szolgáltató hölgyet a házban. aztán csak vettem egy nagy levegőt és azut gondoltam, biztos nem véletlen, hogy ez a randi nem jött össze.

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36703500151 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Syssi szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSyssi legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 3db
(2015-09-05) : Határozottan, viszonylag tempósan csinálja, szívóerővel, láthatóan nem a gyors kivégzésre törekszik, erősen stimulálja a cerkát, nyelvét is aktívan használja.

(2015-06-23) : Fürdés után az ágy mellett kezdtünk el csókolózni ,ami izgi volt számomra a piercing-es nyelvével . Közben ment a simizés. Majd az ágyra heveredtünk és elkezdtem a franciát. Itt ugye ta...

(2015-06-22) : Előbb én mentem el tusolni,majd miután Edó is visszajött ott állva csókolóztunk az ágy előtt,ekkor ért az újabb meglepetés,a nyelvében is volt egy piercing. Nem is emlékszem mikor volt ...

: 5db
(2018-08-31) : Nekem regi vagyam telhesult Edoval mikor talalkoztunk,nagyon tetszett hogy baratnosen allt a dolgokhoz,egy orat voltam a megbeszelteket tartottuk nagyon sexy fehernemube fogadott amjt megbeszeltunk, a...

(2016-03-07) : Éreztem ahogy élvez ahogy a nyelvemre folyik a nedve ekkor már nagyon felhúzott franciázni kezdett mondtam huzzunk gumit.Szájával húzta fel a gumit a farkamra!!Kérdezte,hogy szeretném?

(2015-09-06) : Hát igen! ha egy ilyen felkészültségű nővel hoz össze a jósorsom, mindig átgondolom mi is a külömbség a korosztályok között. Az Edo korabeli hölgyek már tudják mindazt, amit a fiatal "****" még csak hallomásból ismernek: mi kell a férfiaknak.

egyeztetési probléma: 1db
(2015-04-16) : Mondom rendben, várok akkor, és várom a telefont. Nagyjából 20 perc múlva megpróbáltam felhívni, de nem volt elérhető, így írtam neki egy sms-t, és elmentem.