GIA szexpartner
EGYEZTETÉSI
szexpartner

GIA-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2019-03-13 22:18:19

felicsita
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló GIA Nyíregyháza 2019-03-13

Egyeztetés
Megtetszettek a képei, így telefont ragadtam és időpontot egyeztettünk. Gyorsan ment.
Megközelítés
Ez is gyorsan ment. Megvolt a cím, waze odatalált helyettem. Parkolni a ház előtt lehet.
Leírás
Erről semmi pozitívat nem tudok írni. Annyi történt, hogy fürdés után finoman rákérdeztem, hogy ő nem megy-e el tisztálkodni. Már volt, mielőtt megérkeztem. Nem szeretem ezt, mert vagy igaz vagy nem. Mindegy, bíztam. nem kellett volna. Mikor levetkőzött és közel kerültünk egymáshoz, olyan erősen megcsapott a test szaga, hogy rendesen émelyegni kezdett a gyomrom. Részemről így már szóba sem jöhetett a folytatás. Megköszöntem, hogy időt szakított rám és eljöttem.

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36302878700 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés GIA szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókGIA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2014-07-15) : Kezével mellkasom simogatta majd szájával csókolgatta.Szép lassan haladt lefele.Majd Be kapta.Finoman bő nyállal azt hittem el ájulok a gyönyőrttöl.Közben gyönyörű haját fogtam simogattam.Már nem sok kellett,hogy felróbanjak.Gyorsan kértem a gumit és hátulról támadttam.

: 12db
(2014-07-01) : Francia elnyúlt kicsit, már szóltam is hogy váltsunk. Hanyatt feküdt és úgy kezdtük. Gyönyörű a látvány, mikor szép combjait szét teszi. Szűk,szóval azért oda kel figyelni a dolgokra. Első menet után egy kis pihi. És utána a szájával kényeztetett hosszasan.

(2014-05-15) : A francia nekem bejött, bár elég keményen műveli, nem az a kényeztető típus,az végig ment, jó volt. Másodikra hagyományos misszionárius póz, lehet nyomni neki RENDESEN csak bírja az ember. A durvaságot nem szereti és nem tűri, erre diszkréten figyelmeztetett, pedig mikor rendesen adagolod, néha nehéz megállni.

(2014-02-12) : Aztán ő kezdett franciázni. Francia technikája nem valami kifinomult, elég vadul csinálta és sokat használta a kezét is, a golyókkal pedig egyáltalán nem foglalkozik, lehet hogy valakinek ez jön be, de nem nekem. Ezért inkább gumit kértem és szemből döngettem meg, és el is mentem viszonylag hamar.

lehetne jobb: 1db
(2014-04-04) : Egy menet lett volna, de az is kimerült egy 5 perc franciában( ez mondjuk egész jó volt) meg egy gyors menetben... Elég is volt. A gyors menet hogy lefeküdtem ő meg először rám gugol, majd mivel ez kényelmetlen volt neki, rám ült. Nem hagyta hogy markolászgassam a derekát, pedig szoktam szeretni husisabb lányoknál

rossz: 2db
(2015-09-09) : Kértem Giát, hogy legyen szíves egy kis fényt csinálni, már csak azért is, hogy ne essek orra, de egyébként is szeretném megnézni magamnak. Előszőr nem nagyon akaródzott neki fényt csiholni, de unszolásomra végül megvilágosodtunk némileg.

(2014-06-04) : Az akció minden részletét /tartás, tempó, sorrend/ ő határozta meg. Hanyatt fektetett, ami -mint kiderült-, az indiánok teknősbéka-tárolási, kiszolgáltatott póza lett.