29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ebi szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Ebi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-13 21:07:54

peppino
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ebi reagálása

Drága Peppino!
Köszönöm szépen,hogy ismételten megragadtad a virtuális tolladat és írtál rólam:))
Női büszkeségemnek nagyon jól esnek a kedves soraid,örülök,hogy sikerült örömet okoznom,ez kölcsönös volt:)
Remélem mihamarabb viszontlátlak.
Csókjaim

Szexpartner beszámoló Ebi Budapest 2019-03-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Rutinosan a korábban megbeszéltek szerin mivel nem először élvezhetem a kedves ölelését először sms aztán később telefonon .
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel a rendelő Buda egyik legforgalmasabb körterénél van könnyű odatalálni, tömegközlekedés kitűnő, ámbár én kocsival mentem.Sajnos a parkolás mindig gond ezért célszerű korábban indulni , hogy ne késs és legyen idő parkolót találni.
A közeli bevásárlóközpont parkolója adott csak én lustaságból nem szeretem.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Elegáns régi bérház, megfelelően karbantartva, lift van. A lakás tágas tiszta benne francia ágy , rendezett fürdőszoba, tiszta ropogós törülköző , tusfürdő választék megfelelő. A kellő hangulatot a gyertyák fénye fokozza.
Ebi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ebivel szemben teljesen elfogult vagyok, elegánsan sportos utcai ruhában fogad, mint az egy jó házból való kisasszonyhoz illik aki mint mindig bájos huncut mosollyal fogad és ápolt, finom diszkrét illatú. A képeknek tökéletesen megfelel de a valóságban még sokkal kellemesebb.

Action
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Prosztata masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Mivel Ebi függő lettem már alig vártam az újbóli találkozást. Nagyon kedvesen őszinte örömmel fogadott és már az előszobában egy finomat csókolóztunk.
A szobában kis dumcsi, mi történt velünk az utolsó randink óta, megkínált hideg üdítővel, aztán én el a fürdőbe, Ő ezen már túl volt csupán elvonult ,hogy a legszexibb cuccában újra visszajöjjön elvarázsolni.
No itt már szem nem maradt szárazon, nagyon dögös volt. Egy szenvedélyes csókcsata után ,lágy simogatás a bársonyos finom kis kezével majd meglátogatta "régi" ismerősét aki már rettenetesen kíváncsian várta úgy ágaskodott.
Itt aztán olyan profi igazi kényeztető, bőnyálas, köpködős szopás vette kezdetét amiről csak álmodni lehet és a legrutinosabb harcosok is elcsukló,fátyolos hangon beszélnének.
Közben folyamatos szemkontaktus azokkal a bájos huncut szemeivel , aztán lement a golycikhoz ott szorgoskodott majd, egy fenomenális prosztata masszázs vette kezdetét ! Elképesztően izgalmas, amikor egyik kezével finoman, szakszerűen a prosztatát masszírozza miközben szét szopja a farkam ! !Aztán megint vissza bőnyállal csak szopás. Attól féltem, hogy nem bírom sokáig, úgyhogy javasoltam, hogy most én kényeztetném azt csodás ,illatos kelyhecskéjét. Ezt nagy örömmel vette és olyan élvezettel kezdtem nyali-falizni mintha az életem függne ettől.
Attól tartok, hogy sikerült meghálálnom az előbbi kényeztetést legalábbis a finom kis nyögésekből erre tudtam következtetni.
Ezeket után finoman felsegítette az esőkabátot és missziben kezdődött egy igazi nem mindennapi szeretkezés. Érzéssel, bújósan, ölelve, szorítva, önfeledten ,közben finom csókok..
Leírhatatlan jó volt.
Így is lett végem, pedig eredetileg volt egy hátsó gondolatom, hogy ez alkalommal a gyönyörű kis szájacskájában mennék el. Majd legközelebb... Még hosszan öleltük egymást, aztán gondosan lesegítette a köpenyt és megtörölgetett. Még összebujtunk egy kicsit, beszélgettünk a világ dolgairól, a terveinkről.
Aztán úgy éreztem, hogy lassan lejár az időnk és a mielőbbi viszontlátás reményében érzékeny búcsút vettem ettől a csodálatos Tündértől.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az étlapon alapban szinte minden megtalálható amiről egy férfi ember álmodik. A rózsaszálak számát ezért messze felülmúlja a kedvessége és amit ad cserébe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ez nem is lehet kérdés, hiszen EBI függő lettem.EBI egy rendkívül értelmes, szofisztikált igen korrekt Hölgy a szó igaz, nemes értelmében. Remélem még sokat fogunk randizni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ebi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókEbi legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2017-09-02) : Megérkezésem után megbeszéltük a velünk történteket és átadtam kedvenc ajándékait az édességet és egy finom nedűt. Üdítővel kínált majd csókjaival halmozott el, melyek finomak,...

(2014-02-06) : Nem tudom hogyan de olyan gyorsan csinálta, hogy azon vettem észre magamat, a mellei szopogatom és Ő mohon lovagol! Éreztem ennek fele sem tréfa mielőtt eldurrantam volna, gumi le és a franciázás folytatásával olyan élvezetben részesített, hogy végül is az Én általam imádott melle közé fogta a velem egykorút és ott lett végem!!!

(2011-12-27) :

 Ebi az ágy szélén ülve kezdte kényeztetni közös barátunkat, amit olyan finoman és érzékien művel, hogy nem is bírtam volna túl sokáig..., így inkább magam mellé fektettem és ajkaimmal kényeztetni kezdtem szép testét, rózsaszínű mellbimbóit-amelyek pont a kedvenc árnyalatomban tündökölnek- közben kezemmel finoman egy kicsit lejjebb barangoltam.felejthetetlen: 15db
(2016-11-04) : Csókolóztunk,szép lassan haladt lefelé csókolgatva minden részemet. Istenien franciázik és Ő is nagyon élvezi ha kényeztetik mézédes kelyhét.

(2015-07-26) : Az ágyra heveredés után csókolóztunk,szép lassan lefelé haladva végig puszilta a testemet míg el nem ért ahhoz a bizonyos részhez.Isteni franciája szerintem verhetetlen.

(2014-06-09) : Aztán másodszor is keménnyé varázsolt francia tudásával, és akkor magamra ültettem, mert érezni akartam mind porcikáját. Váltott ritmusban lovacskáztunk, majd én őrült tempóra váltottam, mert nem bírtam magammal, annyira jó volt.

nagyon jó: 17db
(2019-02-20) : .Gondoltam ennek fele sem tréfa. Így is lett elém térdelt és nagyon finoman megkóstolt. Életem egyik legfinomabb franciája volt.Ezután az ágyon folytattuk , csókolóztunk de mintha életem legnagyobb szerelmével csókolóztam volna

(2017-08-09) : A látogatásaim mindig kellemes beszélgetéssel kezdődnek, megbeszéljük az eltelt idő alatt történteket, közben simogatott, hozzám bújt és örömmel vette tapogatózó közeledésemet. Id

(2015-04-27) : Egyszerűen fenomenális! Már az elején, a kis beszélgetés közben simogat, puszilgat... Én gyorsan el fürdeni, ő addig megszabadult a ruháitól. Mire vissza értem már ott várt az ajtóban.

: 30db
(2015-02-02) : Puszikkal, csókolózással folytattuk, majd kezelésbe vette a lompost. Nagyszerű francia tudását élveztem egy darabig, majd hanyatt fektettem a puncikényeztetéshez.

(2014-09-22) : Mire letusolok ő már szexi cuccban fogad,ami combfix harisnyát és vaditó fűzőt takar remélem jól irom hogy fűző.A légyott előtt még egy rövid frissitő alvázmosást vett a kedves majd kb egy perc mulva már mellettem is termett frissen üdén és tettrekészen

(2014-09-20) : szuper mélytorkos, mindenhol kényeztet, összebújós, érzéki aztán lovacska, csere és jajj hamarosan végem is lett. kaptam egy kellemes masszázst, ezalatt kellemesen elbeszélgettünk. nagyon jó beszélgetőpartner is. közben megkérdezte, hogy mennyi idő múlva regenerálódom, nem is terveztem 2 menetet, de nagyon jól esett :)

egyeztetési probléma: 1db
(2018-11-05) : Sajnos csak én. Mármint csak én voltam ott. Bár lehet Ebi is a ott volt, csak nem tudtunk találkozni, mert nem értem el. Kissé csalódott voltam, mert a telefon beszélgetés alapján egy korr...