Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Daniella szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Daniella-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2019-03-13 21:03:14

hotlova
Könyvet írhatna
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Daniella Budapest 2019-03-14

Egyeztetés
Na hello, már régen nem írtam nektek semmit, de páran szóltatok chaten, hogy ne legyek már ilyen lusta, meg most amúgy is előjött a grafomán énem, meg a mundér becsülete is, ugye, szóval itt vagyok ragyogok.
Először egy masszőrlánynál szerzett élményeimet akrtam megírni, mert vicces volt, hogy nem tudta hol van a saját G pontja és hát ennek megfelelő színvonalú volt a szervíz is amit elővezetett, de láttam, hogy csak szép beszik születtek róla eddig, így gondoltam jobb a békesség és inkább valami tutiról írok.
Tehát az Alléban volt egy megbeszélésem, előtte volt tenger sok időm és hát mit tehet ilyenkor a magunkfajta...elkezdi nyomogatni a telefonját az autóban ülve, egészen addig míg le nem szűkíti az étlapot az adott kerületre és aztán már nem lehet mit tenni, beránt a rutin. Kicseng, egyből felveszi, egyből ráér, sőt jófej, nem az unott, ostoba, monoton fajta, veszi a lapot, poénon nagyot kacag - szóval nem volt visszaút.
Megközelítés
Móriczhoz közel, főútvonal, parkolni művészet és szerencse kérdése. Kétségtelen, hogy a BKK rajongóknak egyszerűbb dolguk van. Mondjuk ez az én napom volt, mert mielőtt elkezdtem a kutatómunkát, szerencsésen két utcával a majdani címtől parkoltam le, így csak oda kellett battyognom a megadott számot hirdető kapualjhoz és ismét tárcsázni.
Helyszín
Tiszta udvar, rendes ház. Régi, gangos, de mivel Budán vagyunk szép állapotban van minden. A lakásba lépve sem változik a kép. A cipő levételét követően, hamarost az előszobából nyíló, tágas baszobában találjuk magunkat. Zeneszó, félhomály, rend fogad, semmi cécó. Nagy matracszerű izé lesz a tetthely, mellette tükör a mozizáshoz, van hova rakni a cuccunkat, ennél több nem is kell. Kellemesen megy a csevely, így elsőre bejövünk egymásnak, legalábbis, úgy csinálunk. Kezembe nyom egy tiszta törcsit, aztán útba igazít a vizesblokk felé. Az is tiszta, rendes, nem nagy wellness, csak egy zuhanyzó, de pont elég, az ezredes már nagyon siettet.
Daniella külseje
A képeken látott valóság fogad, leszámítva (a privát szféra megörzése miatt lesatírozott) tonnányi tetoválást, ami engem se nem izgat, se nem vonz, de mindenesetre rockstar image-t kölcsönöz.
Szóval szuper, azt kapjuk, amiért jöttünk. Kérésemre fekete combfixben. Ha már lúd...
Amit a képeken nem láttunk, hogy egy mosolygós, kedves, vendégközpontú, izgalamas szexualítású lány fog várni minket. Illatos, tiszta, vonzó, nőies, kacér, nincs semmi, ami csökkentené romantikus vágyainkat. Sőt!
Action
Ja, azt még nem is mondtam, hogy csak félórára mentem, pedig nem szokásom, mert kétlövetű vagyok, de hát ez most így jött ki. Nem is bántam, mert egy heves, gyors numerába csöppentünk, amit eléggé élveztünk. Látta, hogy én is állat vagyok, meg hát ő is az ugye. Szerencsére nem égették ki a nyugat-európai kalandozásai. Én mostanában egy sub beállítottságú szeretőmnek hála, elég dominánsan nyomom és az ilyen lányoknak - akiknek nem alszik meg a tej a szájukban - ez azért tetszeni szokott.
De, hogy tételesen is:
Kicsit megnyalogattam a puncit, szépeket mondott cserébe.
Majd finom utalásféleképpen a fejéhez térdeltem és a szájába gyömöszöltem az ezredest.
Ő vad szopásba kezdett, én jót moziztam a tükörből. kértem, hogy pucsítson a tükör felé, hogy a szememnek is jó legyen.
Szemből tettem be, szépen lassan finoman, jó keményen voltam már, elég lelkesen fogadta. Közben vad smárolás.
A tempó gyorsult, majd fordultunk és doggyban kanyarodtunk rá a célegyenesre. Kis hajhúzás, seggrepacsi, elkaptam a nyakát is, hálás hangokkal jutalmazta.
Visszafordultunk és fölé térdeltem és romantikusan szájbadugtam szemből, utódaink a mellére, arcára lettek targetálva.
Negyed óra alatt szerintem meg is voltunk.
Utána small talk, szimpatikusak vagyunk egymásnak és elégedettek is.
Elszámolás
Fürdés, öltözés, ajándékozás. Utólag. Méltányos, főleg mivel hozzám hasonlóan romlott lelki társra találtam. Nem nagyon emlékszem a részletekre, meg az extrákra, hogy mi, hogy van, nem is kérdeztem. Mindegy.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Kedves felebarátaim, mindent összevetve hasznosan telt el az a rövid kirándulás és nem bántam meg, hogy meglátogattam. Utólag olyan érzés volt, mintha a kívánós szeretőmhöz ugrottam volna fel egy gyors numerára. Testi, lelki épülésemül szolgált. Olyan vendéglátó, akit mind emberi, mind szakmai szempontból tudok a figyelmetekbe ajánlani, bár látom nem nagyon kell, mert elég népszerű volt az én beszámolóm nélkül is.
Köszönöm a figyelmet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36705529620 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Daniella szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2019-04-01 17:56:12
Nem akartam menni mert olyan jis nyuszika képek vannak de most odarakom magam

2019-03-14 15:21:49
Nem egy szimpla tudósítás. Tényszerű, de informatív. Profin összeszedett munka.

2019-03-14 13:35:55
Gyors numeraról írt részletes közvetítésed üde foltja lett a mai naponmnak.Gratulálok az élményedhez és az írásidhoz.Soka ennek a felét sem képesek megírni két órás randijukról, pedig milyen hasznos lenne!bravo

2019-03-14 13:18:17
Félórás randiról ritka tartalmas írás, köszi!
Sok új infót adtál, én is kipróbálnám vele :)

FunkciókDaniella legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 13db
(2018-09-05) : egy kellemes natúr franciával inditottunk,nagyon jól csinálja igazi profi,majd kértem hogy 69 folytassuk,hogy nyalakodhassam én is .Jól esett neki de sajnos orgazmust nem tudtam neki

(2016-04-29) : Az a latvany meg erzes hogy egy ilyen szep lany lovagol az emberen grrrr. :) szep lassan aztan gyorsult, kozbe simogattam ahol ertem, nyogdecselesekbol ugy jot le o is nagyon elvezi (vagyis remelem ).

(2015-07-19) : Míg én kézzel simogattam formás fenekét és punciját, Ő szájjal kényeztetett tovább, s miután az ezredes ismét állt mint a cövek...érkezett a gumi, és beleült.

nagyon jó: 18db
(2018-07-18) : Alulra kerültem, mondván most már bosszút áll a majdnem egy órás dögönyözésért. Kis pacizás után fölém guggolva ráereszkedett kemény farkamra, és bizony úgy meghajtott,

(2015-03-26) : a legszebb látványt akkor nyújtotta amikor guggolásban lovagolt meg. Fantasztikusan szép volt. Aztán szépen hátulról befejeztük a dolgot.

(2015-03-09) : Kértem, hogy helyezkedjen fölém, 69-ben folytattuk tovább, finoman franciázik semmi vadulás, majd fordultunk és újabb csókok, közben kézzel felhelyezte a gumit és szemből támadtam.

: 95db
(2019-02-09) : Miben is szeretek franciázni elkezdem nyalogatni nagyon finom Puncii van alatta ! Egész nap csak rajta lennék ! Ő is kezelésbe vette a farkamat , nagyon tudja a franciát pár kérdés válasz megfordult nálunk .nagyon szimpatikus és odaado haturol kezdtem adagolni

(2019-02-01) : Rendkívül kellemesen csinálja, nem túl durván/pornósan és nem túl lazán - ahhoz, hogy megjöjjön a kedved a többihez épp tökéletes. Végig úgy helyezkedik, hogy elérd kézzel is és hát azokat a ciciket világért se hagyná ki az ember!

(2019-01-01) : Elidőztem azoknál a gyönyörű melleknél, majd haladtam tovább a hasán, combjain és végül finom puszikkal-csókokkal nekiláttam kelyhének.