19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Wanda erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Wanda-

Prémium hirdető
Beküldve:
2019-03-14 11:05:13

Viviani
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Wanda Budapest 2019-03-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot, visszaírt és próbáltunk egyeztetni időpontot. Később fel is hívtam, és úgy fixáltuk a randi idejét. Nagyon-nagyon kellemes hangja van!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV, nagyon könnyű a Blahától villamossal. Parkolást nem néztem, mert elkésőben voltam majdnem (de parkoló autók mindenfelé).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebbi bérház, kapu, lift van. Bejutva függönyszerűség takar el másik helységeket, de a szobánkon ajtó van. Ez a szoba kicsi, de nagyobb nem is kell. Tatami, hangulatos lávalámpafény, szék a ruháknak. A falon 1 nagy mutatós óra. Fürdő folyosó végén, nagyon higiénikus, tiszta. A kádban táblácska a következő felirattal: "Frissen fertőtlenítve!". Kezet mostam, majd óvatosan kiemeltem a sarkánál fogva. Többféle tusfürdő, stb. és kétféle szájvíz. Én a bordó színűt próbáltam egy kis pohárból, de kissé marta a nyelőcsövemet. Legközelebb a kéket kóstolom :). Fürdés előtt patyolat törülköző, amit magam köré tekerve kellett tartani (fürdés után, persze). Amíg Wanda értem nem jött. Diszkréció maximális.
Van 1 macskája, a Lili. Behívtuk őt is ismerkedésre, így már két cica dorombolt szinkronban a szobában :) Lili ezután magától kiment, fürdőből visszatérve már nem láttam.
Wanda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mint a képein, de most 3D-ben. Nem is lehet leírni igazán, kedves mosolygós tündérszép arc, csábító zöld szem, fantasztikus alak, amelyet kis köntös alól lehetett sejteni! Már régóta, kb. 1 éve láttam először (képen), de akkor nem rendelt. Most rátaláltam, és gyönyörködhettem benne (biztos észrevette, hogy folyton nézem, s ez elégedettséggel töltötte el). Ékességei az arca, azok a csodálatos cicik, fantasztikusan szexi popsi, lábai, karjai .... Még ilyen nagy gyönyörű melleket sosem láttam élőben! Most jöhetnének a szokásos szóvirágok, hogy mennyire gyönyörű, csinos, szexi, káprázatos, tündéri: de végül is az! Minden leírás kevés, Wandát látni KELL!

Erotikus masszázs
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Masszázsra jöttem, de mivel 1 óra volt és ismerkedés, a Massage most csak rövid hát- és nyakmasszázs volt. A tegnapi dugóban megfájdult a nyakam, recsegett ropogott, gondoltam kezelhetné. Hanyatt fektetett és elölről masszírozta a nyakam-vállam. Az ujjai csodát műveltek, nagyon jó volt és újra tudtam forgatni a fejem (bár még recsegett kicsit). A textilt akkor már levetette, és előttem mozogtak a csodálatos cicik, közben beszélgettünk és én simizhettem testének jó részét (ami elérhető volt részemre). A melleit nagyon jó érzés volt érinteni, bimbók érintésre érzékenyek, közben nem tudtam a szemem levenni az övéről. Ujjaim elkalandoztak karjaira, kezeire, amiket közben puszilgathattam is és combjaira. Selymes sima bőre van, nagyon finom simogatni. Hasra fordulás után kissé erősebben kértem a hátam alsó részére kis masszírozás, nagyon jól esett, igazán elmúlt a 2 napja tartó derékfájásom is. Szóval egy csodatündér is egyben. Ő amit csinál, Wanda-masszázsnak nevezi, de nagyon jó! Én is masszírozhattam kicsit a lábait (krémmel), azt mondta, hogy neki is jó volt. Tényleg élvezte! Lábikója is simogatható, nem csikis. A talpa.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Wanda egy nagyon-nagyon kedves lány, szinte egész idő alatt cirógatott, simogatott. Érintése tényleg érzéki és erotikus. Már a belépéskor barátnős stílus, mintha már sokszor lettem volna nála. Az ismerkedéssel elment az a röpke 1 óra, levezetés már nem fért bele de én nem bánom, nem is azért mentem. Nagyon élveztem minden percet Vele!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A kis asztalkára a boríték, de elmenetelkor még ott volt. Számomra mindenképpen megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Wanda a gyönyörű nők közül is az egyik legszebb és legcsinosabb, akit valaha láttam. Kisugárzása, lénye, kedvessége nagyon megfogott, és még sokáig szeretném élvezni a társaságát! Nemcsak profi masszőz, aki figyel rád és a lehető legjobbat nyújtja, hanem igazi Barátnő. Nagyon szeret nevetni, szereti, ha kedvesen viszonyulnak hozzá és tisztelik Őt. Kevés az az 1 óra, legalább 1,5 lenne az ideális. Vagy több. Sokkal több :)
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2019-03-13 18:30:02

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókWanda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-04-28) : Kényelmesen elhelyezkedtem, és olajos kézzel nekiült foglalatoskodni a cerkával. Néha rámpillantott sejtelmesen mosolyogva, és tovább csinálta, finoman a golyóbisokkal is törődve, én közben simizhettem combját, karját, kicsit a cicit is

felejthetetlen: 7db
(2018-12-19) : Majd illatmentes olajjal, elkezdett nagyon finoman masszírozni talpaimtól felfelé haladva. Mikor a lábaimat megmasszírozta, azokat betakarta friss töröközővel. Nagyon figyelmes tőle.

(2018-12-16) : A talpamtól indult el majd a vádli és a combok következtek módszeresen dolgozta meg fáradt testem nem hagyott ki semmit se ami az adott testrészt illeti.

(2018-08-25) : A hátam, a nyakam sem maradt ki. A masszázs nem szétszedő jellegű, inkább lazító és relaxáló jellegű volt. Ezért már ekkor ellazultam, ébren voltam, de mégis lebegtem.

nagyon jó: 5db
(2017-03-10) : Hasra feküdtem szokás szerint, és kezdődött a négykezes masszázs. Nagyon kellemes volt, ahogy a szokásosnál nagyob felüleleten értek az érintések. Wanda jobb oldalről, a másik lány balról ült/térdelt mellém,

(2016-08-22) : Nem lehet pontosan átadni azt, ami történt, spontán érintések voltak sorban egymás után. Hol a karom, hol a hátam, hol itt, hol ott. Az egésznek hangulata volt, varázsa volt

(2016-08-11) : Átadtam magam így a lazulásnak. Közben azért néha fel-fel éledve kis simivel igyekeztem a testi kontaktust részemről is feléleszteni. Pontos sorrendre már nem emlékszem, de a masszázst viszonozni próbáltam

: 22db
(2019-05-21) : A felmelegített olajat kellemes, közepes erősséggel juttatta a bőröm alá, ugyan nem kérdeztem az ebbéli szakirányú végzettségét illetően, de a rutinja és az odaadása is bőven elegendő lenne ahhoz, hogy szakszerűnek ítélhessem meg a ténykedését.

(2019-04-14) : Levette a ruháját és egy szál francia bugyiban tevékenykedett rajtam. Sajnos nincs tükör, ezért gyönyörű melle csak időnként került a látómezőmbe.

(2019-02-03) : A masszázs valamilyen olajjal történik, ami annyira nem diszkrét, hogy még másnap is magamon érzem. Az illata nem rossz. Maga a gyúrás bemelegítés a levezetéshez.