3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 11-21
3
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
13
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
ALÍZ erotikus masszázs

erotikus masszázs

ALÍZ-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-14 16:01:24

nemmers1
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló ALÍZ Budapest 2019-03-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Könnyen elértem egyeztünk időpontot.Minden aktuális lehetőségről tájékoztatott.Telefonon kerestem, szerencsém volt délelőtt talált nekem megfelelő időpontot.A rózsaszálak mennyiségéről is részletesen tájékoztatott.Teljesen korrekt tájékoztatás után tudtam megközeliteni a helyszint.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás megoldott ház mögött bőséges hely bár fizetős.A házat könnyű megtalálni.A kapott kód után lift repit a magasba.Nem kellett várnom a megadott időpontban beengedtek.Lépcsőházban nem találkoztam senkivel bár ez az ebédidőbeli időpontnak is köszönhető.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Lakás rendben volt, fürdő szintén.Tusfürdő többfajta, törölköző száraz.Fürdő nagysága átlag panel.A tetthely tatami.Nagyon kellemesen berendezett szoba fogadott.Kicsit keleties hangulata volt, illatgyertyákkal megspékelve.Nekem tetszett az egész milliő.De nem is a berendezés számitott hanem maga a tantra istennő.
ALÍZ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelelő sportos fiatal lány állt az ajtóban.
Testhez álló ruha még jobban kiemelte tőkéletes alakját.Haját összefogva várt és kedvesen üdvözölt.A képeknél szerintem sokkal szebb.Korából amit megadott az adatlapon jóvval fiatalabbnak látszik ez gondolom a rendszeres sportnak is köszönhet amit keze szoritása és izmos vádlija is jól mutat.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
A masszázs tatamin történt.Tantra masszázst kértem mivel ilyen masszázson még nem voltam.Nagyon profi módon lett kivitelezve nekem tetszett minden momentum.Néha csúszka elem is bekerült ami külön tetszett.Teljesen átadtam magam az instrukcióknak.Hason kezdte lábaktól törékeny termetéhez képest meglepő ereje van.Fordulás után elölről is részletesen masszirozz ami külőn piros pont.Külőn figyelmet fordit a végtagokra az arcra.Olajat használ amit a végén külőn kérés nélkül segit lemosni ami nagyon tetszett.Végig figyeli minden válaszreakciódat amit nagyon profin irányit és ha kell kotrollál.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
A kényeztetés sajnos korlátozott de tájékoztatóban elmondotakat teljesitik.Ettől függetlenül teljesen meg voltam elégedve.Olajos tantra és lignam elemekkel tarkitott masszázs volt amit gyakorlott technikával kivitelez.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Elszámolás a megbeszéltek szerint.Extrák sajnos nincsenek.Itt jegyzem meg, hogy a régebbi beszámolókat törölni kellene mert azokat olvasva többet szeretne az emberfia.

Rózsacsokor
egy órás randira 15, másfel órás randira 21, két órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jól éreztem magam és ha visszatérő vendégként lehetne extrákat beiktatni törzsvendég is szivesen lennék.A tájékoztatott rózsaszálak mértéke nem változott a helyszinen sem.Barátságos lányt ismertem meg személyében aki kedves és jól el lehet beszélgetni is vele.Bátran ajánlom mindenkinek aki egy élménydús tantra masszázs szeanszon szeretne részt venni.Tessék rá vigyázni mert ritka kincs.
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2019-03-13 15:19:54

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALÍZ erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

dgab
Becsben tartott
2019-03-17 00:57:17
Biztatásként átlagost adok, de ez NAGYON kevés volt!!!

2019-03-15 16:30:25
Sorry, ez az írás olyan, mintha egy Michelin ellenőr lennél, s pipálnád kifele az előre írt adatlapot.

2019-03-15 07:09:15
Kedvemre való a stílusod, de borzalmasan hiányzik belőle nekem, a személyes érzékelésed. Így megmaradt adatlapi szinten és kicsit száraz lett.