19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Wanda Gold szexpartner

szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-03-13 13:52:20

Baba19741
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Wanda Gold reagálása

Kedves Baba!


Köszönöm szépen neked ezt a beszit és azt is, hogy szántál időt a megírására. Örülök, hogy ilyen jól érezted magad a társaságomban, hiszen én is nagyon jól éreztem magam veled. Egy kedves és aranyos úriembert ismertem meg személyedben :)))

Igyekeztem, hogy mindenben a kedvedben járjak, nehogy a végén csalódottan távozz tőlem, ami természetesen nálam kizárt ;)
Szerintem nagyon szuper randit hoztunk össze és remélem hamarosan folytatjuk ott, ahol abbahagytuk.

Várlak vissza máskor is, mikor időd engedi és szeretnéd újra élvezni a társaságom :)))


SOK CSÓK :****


Wanda Gold


U.i.: Kisajátítani nem ér, hiszen még rajtad kívül nagyon sok kedves vendégnek van rám szüksége ;)))

Szexpartner beszámoló Wanda Gold Budapest 2019-03-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
telefonon hívtam,rögtön felvette.Kedvesen beszélt,számomra izgatóan.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím nagyon egyszerűen megtalálható bkv-val de kocsival se bonyolultabb,a parkolásról nem tudok semmit.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű házban kellemes othonos lakás,minden totálisan tiszta,rendezett.A fürdő tágas gondosan berendezett tüsfűrd bőséges választékban.A szoba tökéletes kényelmes a célnak tökéletesen megfelel.
Wanda Gold külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy kedves igen csinos teltkarcsú hölgy,formás mellek arányos popsi egyszerűen tökéletes.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
tusolásból visszatérve rendkívül izgató csókokkal kezdtük egymás testének felfedezését.Frenetikus franciában volt ezután részem,amolyan igazi barátnős mély torkos nyalakodós verziót,közben simogattam ujjaztam kicsit később 69-ben nyaltam a punciát.Ha hihetek a nyögdécselésének nagyon jól esett neki,könnyen gerjed rá.így lett végem elsőre.Frisitővel kínált majd beszélgettünk kicsit.ismét francia,nyalakodás vezette fel a második menetet,majd védőruha és kértem lovagoljon meg.Hát az a szűk punci mesés volt .Időm lejártával gyors tusolás búcsú távozás,de szerintem törzsvendég leszek nála.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
korrekt amiben megegyeztünk a végén a komódra téve.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves totálisan rád figyelő maximálisan az örömöd kereső kielégítő hölgy csak ajánlani tudom mindenkinek,mivel nem sajátíthatom ki.(bárcsak tehetném)Maximális,totális extázisban távoztam tőle a rideg kinti világba.....

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-14 17:43:36
Ettől azért többet ért volna, hogy ilyen szűk szavú lett ez a beszi. Kár érte. Reméljük lesz ez még jobb is.

2019-03-14 12:13:52
Hát ezt a tudósításodat sikerült derekasan össze csapnod vagy talán csak az extázisod illant el? Kár, mert a mi imádott közkincsünk, szerintem ennél jóval alaposabb és részletesebb értekelest érdemelt volna.

Ronnie94
Már Valaki itt
2019-03-14 11:13:44
Spártai egyszerűség, rövid mondatok, de ahogy látom, mindhárom beszámolód ilyen. Ha mindegyiküket meg akarod tartani, előbb-utóbb nagyobb lakásba kell költöznöd.

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2019-05-19) : Hanyattfeküdtem és elkezdett izgatni a nyakamtól lefelé és már a szájába is vett ,egy elég vad de nagyon jóleső franciát kaptam ,fékeznem kellett nehogy itt még elsüljek.Tövig eltünteti a nem épp kicsi szerszámot,jó változatos a zsákot is kezeli,nagyon szeretem ahogy csinálja ,az egyik legjobb fajta.

(2019-05-15) : Már kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér,ekkor kiengedte rudamat mohó ajkai édes fogságából és mintha a gondolatomba látna , megkérdezte: igen,mondd mit szeretnél ? Kérésemre szépen hanyatt feküdt,és én vidáman folytattam félbehagyott déli expedíciómat kedvesem kebleitől indulva,mig neg nem érkeztem a csodák völgyébe,ahol már egy intenzíven nedvesedő frissen borotvált mézízű kelyhecske várta ,hogy foglalkozzak vele is.

(2019-05-09) : Nem lacafacáz és egykettőre tövig nyeli, szívja, szopja, mintha az élete függne tőle. Egy szexcunami ez a lány. Olyan az érzésem, hogy saját száját keféli. Lompi imbolyog szájában, mint vitorla rúd tengeri viharba

felejthetetlen: 28db
(2019-05-17) : Én már feszengek, mocorgok, annyira jól esik, majd intenzíven, ütemesen kényeztet. Érzem kölykök mocorognak, elindulnak, Ő is érzi ahogy mozog a csípőm, még erősebben szívja, majd hatalmas robbanás, remegve, rángatódzva. Érzés totális elgyengülés, Wanda szájában tart, hagy lenyugodni, én pedig elernyedve becsukott szemmel pihegek

(2019-05-12) : Elkezdte finoman kényeztetni a kéjrudat,először csak lassan finoman a golyókat sem kihagyva,végignyalogatta.Majd a szájába vette és egy perfekt franciaórát kaptam tőle

(2019-05-03) : Egy idő után meg rávezettem a vendéglátómat a farkam irányába, amit ő azonnal abszolvált.Oldalt elhelyezkedve először a tojásokat látogatta meg, majd nulla kezezéssel felállította a kicsit.

nagyon jó: 13db
(2019-05-03) : Normál kereteken belül, mindenben tökéletes partner, nagyon készséges, végtelenül figyelemes…, vagyis ha Te is Nőként kezeled, csalódottan biztos nem távozol !

(2019-04-07) : Nagyon hamar az ágyon találtam magam, farkam Wanda szájában. Hát Uraim, amit ez a Lány a szájával tud, az valami félelmetes. Meg nem tudnám mondani hogy pontosan mit művel a nyelvével és a szívóerővel, de hogy egy 10-es skálán 100-as amit nyújt az biztos!

(2019-03-30) : Először az ágyon térdelve csókolóztunk, majd Wanda a szájába vette a farkamat. Szopott egy darabig, majd a hátára feltettem és belekóstoltam a szép és illatos puncijába.

: 23db
(2019-04-18) : Ismét én kezdtem, aztán Wanda kényeztetett és végül rátértünk a popsira. Wanda rám ült és kis próbálkozás után bent is volt. Lovagolt rajtam, elég hamar megjött a hangja.

(2019-03-22) : Az első felvonásban simogatott, majd bekapta és ütemesen elkezdte szopni a farkam, volt egy kis mellsex is majd a végén a szájában élveztem el.

(2019-03-22) : Lebukott, zacsimat, golyóimat szopogatta. Végig nyalta rudamat. Bekapta kupakomat, aztán elnyelt teljesen, orra hasamnak ütközött, közben időnként nyelvét pörgette makkomon. Tomporát simogattam, punciját dédelgettem. 69-be fordultunk.