5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
27
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-22
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 6-24
Wanda Gold szexpartner

szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-03-13 13:52:20

Baba19741
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Wanda Gold Budapest 2019-03-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
telefonon hívtam,rögtön felvette.Kedvesen beszélt,számomra izgatóan.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím nagyon egyszerűen megtalálható bkv-val de kocsival se bonyolultabb,a parkolásról nem tudok semmit.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű házban kellemes othonos lakás,minden totálisan tiszta,rendezett.A fürdő tágas gondosan berendezett tüsfűrd bőséges választékban.A szoba tökéletes kényelmes a célnak tökéletesen megfelel.
Wanda Gold külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy kedves igen csinos teltkarcsú hölgy,formás mellek arányos popsi egyszerűen tökéletes.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
tusolásból visszatérve rendkívül izgató csókokkal kezdtük egymás testének felfedezését.Frenetikus franciában volt ezután részem,amolyan igazi barátnős mély torkos nyalakodós verziót,közben simogattam ujjaztam kicsit később 69-ben nyaltam a punciát.Ha hihetek a nyögdécselésének nagyon jól esett neki,könnyen gerjed rá.így lett végem elsőre.Frisitővel kínált majd beszélgettünk kicsit.ismét francia,nyalakodás vezette fel a második menetet,majd védőruha és kértem lovagoljon meg.Hát az a szűk punci mesés volt .Időm lejártával gyors tusolás búcsú távozás,de szerintem törzsvendég leszek nála.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
korrekt amiben megegyeztünk a végén a komódra téve.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves totálisan rád figyelő maximálisan az örömöd kereső kielégítő hölgy csak ajánlani tudom mindenkinek,mivel nem sajátíthatom ki.(bárcsak tehetném)Maximális,totális extázisban távoztam tőle a rideg kinti világba.....

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-14 17:43:36
Ettől azért többet ért volna, hogy ilyen szűk szavú lett ez a beszi. Kár érte. Reméljük lesz ez még jobb is.

2019-03-14 12:13:52
Hát ezt a tudósításodat sikerült derekasan össze csapnod vagy talán csak az extázisod illant el? Kár, mert a mi imádott közkincsünk, szerintem ennél jóval alaposabb és részletesebb értekelest érdemelt volna.

Ronnie94
Billentyűbetyár
2019-03-14 11:13:44
Spártai egyszerűség, rövid mondatok, de ahogy látom, mindhárom beszámolód ilyen. Ha mindegyiküket meg akarod tartani, előbb-utóbb nagyobb lakásba kell költöznöd.

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2019-03-05) : Én pedig azonnal magamhoz húztam őt és megcsókoltam azt az érzéki, kívánatos száját. A cipőm levétele után követtem a ringó csípőjét, néha finoman rápaskoltam a fenekére

(2019-01-13) : Pihenés képen koppanásig nyeli, miközben nyelve a golyszikat nyalja. Ujjam a punciba serénykedik. Ezt egy párszor megismétli és az őrület szélére hajt. Hörögve kérem a gunit.

(2018-11-17) : Kértem a védelmet és picike lovaglást ,amit olyan érzékien csodásan csinált hogy maradtam csak nyugodtan és élveztem vagyis teljesen kiélvezte. ezt a helyzetet .

felejthetetlen: 22db
(2019-03-20) : Állva kezdtünk csókolózni,közben lekerültek a felesleges ruhadarabok és az ágyra vetve magunkat folytattuk.Elsőnek Wanda kezdett kényeztetni,hát igen... Sokat olvastam a franciájáról,de ezt csak akkor érted meg,ha át éled.

(2019-03-14) : Visszamentünk a szobába, ahol egy barátnős csók és simicsata után megkérdezete hogy "Szabad egy kicsit franciáznom?". Mit mondhat erre férfiember? Engedtem természetesen. Most tudtam igazán kiélvezni a tudását! Hát valami elképesztő amit tud a szájával!!!

(2019-03-02) : Először csak halkan sóhajtozott, majd a csípőjével kezdett mozogni, ezt követően jöttek az egyre erősödő hanghatások, combjai elkezdték préselni két oldalról a fejemet, miközben ki nem hagytam volna a mellei simogatását. Nem sokkal ezután már erősebb sikolyok érték el a hallójárataimat, miközben ívbe feszült a dereka, majd beharapta a kispárnát, abba hörgött, miközben egyre intenzívebben nyelveltem, majd jött egy végső megfeszülés és megkért, egy picit kegyelmezzek neki. megtettem.

nagyon jó: 11db
(2019-01-08) : A farkamat kezdte a szájával kényeztetni, fergetegesen csinálta. Nem maradt ki a mélytorok sem. Szerencsére közben én is simogathattam haját, kerek, feszes mellét, gyönyrű, sima punciját.

(2018-09-24) : Ekkor leállított, hogy ő is kényeztethessen. Viccből felvetődött, hogy ő talán egy boszorkány, és hát amit a szájával művel, az tényleg boszorkányság lehet :) Tövig eltüntette a szerszámot, és csodálatosan játszott rajta a nyelvével.

(2018-09-18) : Fantasztikusan csinálja, ha csak ezt vehetném igénybe, akkor is meglátogatnám. Rövid ideig kényeztettem én is, ami a hanghatásokból ítélve jól esett neki. Ezt követően fordultunk és megint ő vett a szájával kezelésbe,

: 21db
(2019-03-22) : Az első felvonásban simogatott, majd bekapta és ütemesen elkezdte szopni a farkam, volt egy kis mellsex is majd a végén a szájában élveztem el.

(2019-03-22) : Lebukott, zacsimat, golyóimat szopogatta. Végig nyalta rudamat. Bekapta kupakomat, aztán elnyelt teljesen, orra hasamnak ütközött, közben időnként nyelvét pörgette makkomon. Tomporát simogattam, punciját dédelgettem. 69-be fordultunk.

(2019-01-09) : Az első menetnek mindenféle közepesen sikertelen próbálkozasok után az először jól bevált 69-es formációban lett vége Wanda szájában. Szerintem minden el is tűnt ott.