Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Natasha erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Natasha-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2019-03-13 10:52:59

benedict2016
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Natasha Budapest 2019-03-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Natashát régi jó ismerősként hívtam, nagyon megörültem annak, hogy ismét elérhető. Telefonon egyeztettünk, és annak ellenére, hogy nem tudta, már találkoztunk, nagyon normális hangon beszélt. Nem szeretem a "drágám", "helloka", "remélem mielőbb meglátogatsz" típusú beszélgetéseket, na itt semmi mesterkedés nincs. Kedves hangon elmondott mindent. A hívás napján már mentem is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kivételesen BKV-val mentem, és a Petőfi híd hídfőjétől egy kb. három perces sétával a háznál voltam. Kocsival a parkolásra időt kell hagyni szerintem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház olyan, amilyen, de a lakás nagyon cuki. Kicsi, de szépen felújított. Hangulatos galérián történik a dolog, ahogy Natasha felmegy előtted fehérneműben, attól majdnem elájulsz. Fürdő rendben, zuhanykabin, néhány fajta tusfürdő, törcsi szép, új. Az egész hely hangulatos, személyes jellegű, jól érzi magát az ember. Nincs logisztika, másik szobából átszűrődő zajok, stb.
Natasha külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek szerint. Sok.sok tetoválás, ami jelen esetben nagyon autentikussá teszi a hölgyet. Korrekt, hogy nincs retusálva, tudod, hogy mit kapsz ezen a téren. Natasha rendkívül formás és vékony, szolizott és nagyon ápolt. Ilyen fiatal lányok között ritka a tökéletes ápoltság, de itt minden megvan. Fehérneműben fogad, szexi kis áttetsző köntösben. Magassarkú nem volt rajta, de láttam, hogy van, szóval szerintem lehet kérni a látvány kedvéért.
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Zavarba ejtően erős és határozott a masszázsa, elég szakszerű is. Lentről indul és módszeresen halad felfelé. Nem kapkod, krémmel dolgozik. A popsi környékét a végére hagyja és egyre gyakrabban nyúl be érzékien az intim zónába. A masszázs vége tulajdonképpen egy "hátulról támadás", amit én imádok és sajnos egyébként ritkán találkozom ezzel a megoldással. Végig érzékiség jellemzi a mozdulatokat, és nem is kell mondani a "megfordulhatsz" varázsszót, mert tudod jól, hogy mikor jött el az ideje.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fordulás után huncut mosollyal előtted feltérdelve végigcsurgatja magán a felmelegített (!) olajat, a látványtól megzavarodsz. Természetesen segítettem egyenletesen eloszlatni rajta az olajat, sőt egy kis pluszt is felvittem. Ezután a francia következett, ami fokozatosan bontakozott ki, egy profi kis csúszka után. Jó a sorrend, nem a hátamra kapom a csúszkát, hanem szemből. Szerintem ez az igazi. Francia érzéki, lágy, tempója folyamatosan változó. Nem kapkod, nem siettet. Utódok valahol az éterben landoltak.
Elszámolás
Előre letettem bemenetelkor a konyhapultra, nem esett róla említés.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Viszonylag ritkán találom meg a tökéletes összhangot, de Natashánál ez egyszerűen adott. Mindenkinek ajánlom, aki nem a nagyüzemi, gépies helyzetekre vágyik és el akar vonulni nyugodtan, gyakorlatilag privát körülmények közé. Továbbra is hasonlít Angelina Joliera.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36204234705 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Natasha erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2019-03-14 21:34:42
Sajnos ez a beszámoló egy felejthetetlen masszázshoz képest nagyon szűkszavú. Kár érte.

2019-03-14 19:11:59
Jó írás lett ez....talán egy kicsit hiányolom a csokor méret pontosítását..,,átlag felett, vagy alatt..stb ,, de ez a legkevesebb. A Lány csodaszép, írásod ösztökél egy látogatási lehetőségre!