Candy szexpartner

szexpartner

Candy-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-13 10:42:36

Fere
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Candy Budapest 2019-03-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Régóta a kiszemeltem, de a belváros nem a kedvenc vadászterületem, főleg a parkolás miatt, így megvártam amíg felé lesz dolgom, és megpróbálkoztam a bejutással. Több alkalommal is beszéltünk telefonon, mindig kedves és rugalmas volt, végül sikerült találnunk megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
Autóval közlekedőknek is könnyen megközelíthető, viszont a parkolás szerencse kérdése. Nekem összejött pont a kapuval szemben, de amíg várakoztam láttam verdákat többször is elhaladni mellettem. Tömegközlekedés egészségügyi sétára mindkét irányba. A lakás valahol a Parlament és a Nyugati között félúton található meg. A parkolás természetesen fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
3
Az épület a kora miatt olyan amilyen, sokat nem áldozhattak rá az elmúlt fél évszádban. A kapun belépve megcsapta az orrom a dohos szag, és a lépcsőház állapota sem ötcsillagos, de a kecó rendben van. Mókázásra berendezett nagypolgári lakás. A szobában csak a szükséges bútorzat található. Persze ilyen látogatás alkalmával nem is kell annál több, csak legyen mire lepakolni a ruhákat, ajándékot, na és ahol mélyebb benyomást tehet az ember a másikra. Tisztasággal nem volt gond, de lehetett volna több fény a lakásban.
Candy külseje
Tetszett:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Az adatlapján megtekinthető fényképeken ő látható, hűen tükrözik a valóságot, de többsége, főleg az arcos képei korábban készülhettek. A testalkatát Murvai Lívia alkatához tudnám hasonlítani. Kedves és mosolygós lány, aki egy kicsit bohókás. Kérésemnek megfelelően fekete ruciban és magassarkúban várt.

Action
Natúr francia végig, szájba:
4
Aktus:
4
Csók:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
A megbeszélt időpontban hívtam a kapuban állva, de pár perc türelmet kért, viszont megadta a megtalálásához szükséges koordinátákat. Az idő leteltével felmásztam a megadott emeletre, ahol a lakáshoz vezető folyosó le van zárva, de sok akadályt nem jelentett számomra. Az ujjam simán befért és a zár nyelvét elmozdítva haladtam tovább a kijelölt cél irányába. A lakás bejáratánál ismét várakoztam, pont annyi ideig, amig az ember fejében bevillan, hogy rossz helyen állhat... Végül hallottam a közeledését, szerencsére a magassarkú hangja a parkettán kopogva megnyugtatott, hogy nem leszek bio díszlet. A személyes találkozóig el is telt az első 10-12 perc.

A szobába kísért, majd kiszaladt textilért, hogy legyen mit magamra tekerni, utána elkísért a fürdőig. Gyors ám alapos tusolás után visszatértünk a szobába, ahol megfogta az ajándékát, majd pár perc türelmet kérve magamra hagyott. Éreztem némi játékot az idővel, de erről már olvastam, szóval nem voltam meglepve, ennek ellenére kellemetlen érzés volt magányomban állni egy szál ágaskodó virággal.

Miután ismét élvezhettem társaságát, átöleltem és közelebb húztam magamhoz. Candy átkarolt és elcsattant az első csók, amit inkább szájra puszinak nevezhetnék. Szerencsére pár pillanat múlva megjött a kedve és a vágya irántam, így már érezhettem hogyan csókol. Az adatlapján olvasható a dohányzás, amit nem éreztem rajta és mivel nem bagózom, ezért kényes is vagyok rá. A csókja nem szenvedélyes, inkább vehemens és rövid ideig tartó, de a helyzethez jól passzoló, hiszen pörögtek a percek.

Az ágyra kerültünk, majd rövid csókokat követően a hátamra feküdtem és vártam ajkai érintését odalent. Mellém térdelve helyezkedett el, hogy a tükrökben is figyelemmel tudjam követni, s miután egy mozdulattal megszabadított a nedves törülközőtől a szájába kerültem. Jobb kezével finoman rásegített, miközben ajkai ölelésében a nyelvével a makkot ízlelgette. A bal keze sem volt tétlen, a puttonyt masszírozta vele. Alapból kemény voltam, mert éheztem már rá és a ruci is felizgatott amiben várt, így rövid franciaóra után gumiért nyúltam.

Az óvszer felkerülése után fölém kerekedett. Rám ült és kényelembe helyezte magát, majd lassan mozgott rajtam. Szép látvány tárult elém, ahogy lovaglása közben melleit markolta és vonaglott rajtam, de gyorsabb tempóra vágytam, ezért fordultunk misszi pózba.

A hátára feküdve felemelte lábait és várta a behatolásomat. Finoman csusszantam be a vágy kapuján, mert elég szűknek éreztem, de miután megszokta a méretem gyorsabb tempóra kapcsoltam. Néha csókot loptam, de mivel a sérült kezemen nem tudok támaszkodni, ezért a térdemre helyezkedve és lábait felhúzva ütemes ki-be játékba kezdtem.

Az ágy úgy nyikorgott alattunk, mint annak idején a kis Fere az énekórán, de egy cseppet sem zavart, nem estünk ki a ritmusból. Néha hallottam nyögdécselő hangját és felizgatott a látvány, ahogy a mellével foglalkozott, majd a puncit simogatta. Érezni akartam hátulról, így ismét pózt váltottunk.

A privát és itteni kalandozásaim alkalmával több film és fénykép készült már, de saját magam soha nem szeretem látni, így csak néha vagyok látható, viszont amikor Candy mögé kerültem élvezettel néztem a tükörben, ahogy négykézláb elhelyezkedett előttem. A tükörben találkozott a tekintetünk, miközben a derekánál megfogva a nemiszervem ki-be járt benne. Annyira felizgatott a látvány, szűk puncijának szorítása, hogy órákig tudtam volna még udvarolni, de hátra fordulva az órára pillantva a száját követeltem.

Az ágy elé térdelt, én az ágy szélére ültem és a szekrényen található tükörben, na meg szemből néztem ahogy ismét a francia nyelvvel tesz a kedvemre. Azt láttam és éreztem rajta, hogy kedvére van a játék, aminek meg is lett a gyümölcse. Hatalmas ejakulációval jutalmaztam meg a ténykedését és annyit sikerült kicsalnia belőlem, hogy jelentős részével virágom tövét is megöntözte. A száját nem tudta kinyitni, csak jelbeszéddel kommunikált, de minden mozdulatát megértettem.

Tisztálkodás után értelmetlen lett volna belekezdeni a második felvonásba, de viszonozni akartam franciás játékát. A párnákat a háta mögé helyezte, így félig ülve várta ténykedésem. Kényelmetlen volt a póz, ezért jobb kezemmel megemeltem a popsijánál, majd megízlelgettem. Finoman nyalni kezdtem, s közben figyeltem reakcióit, hogy mikor jó neki és mennyire élvezi nyelvjátékom.

Nyelvemmel érzékien simogattam csiklóját, miközben a szemembe nézve átadta magát az élvezeteknek. Amikor kezdett a csúcs közelébe kerülni szaporábban vette a levegőt, a teste megfeszült és megszorította a karom, de az eget rengető orgazmus elmaradt. Eltolt magától és mivel sokat időztem a lábai között, így biztos voltam benne, hogy a randinknak vége.

Ugyan idő szűkében voltunk, de felajánlotta a zuhanyozás lehetőségét, amivel nem éltem, viszont arra kértem, hogy mutassa be a barátnőjét. Rövid bemutatkozó beszélgetés után egymásba karolva elkísért az ajtóig, ahol több útravaló csók után elbúcsúztunk, de reményeim szerint nem örökre.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
3
Korábban lekértem a bővebb infóját, és a találkozót megelőző telefonbeszélgetés alkalmával is kitértem rá, hogy mit szeretnék és milyen bokrétát vigyek magammal!? Ennek megfelelően készültem. A randi végén derült ki, hogy félreértettük egymást, nagyobb csokrot szeretett volna ajándékba. Természetesen megbeszéltük, nincs ezzel gond, de így a városi átlag felett van.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 35, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A randink idején több alkalommal is magamra hagyott, így az egymásra fordított idő kevesebb volt, mint amit reméltem, viszont az aktív részét jól kitöltöttük az időnek. Jó első randi volt. Biztos vissza fogok térni hozzá, mert kíváncsivá tett, hogy milyen lehet vele, amikor nem ismeretlenül ugrom fel hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Candy szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Candy nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.