29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Viki szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Viki-

Prémium hirdető
Beküldve:
2019-03-13 01:41:21

beton1
Megbízható
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viki reagálása

Köszönöm.:*

Szexpartner beszámoló Viki Budapest 2019-03-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Vikivel már régóta privátban egyeztetünk, de telefonon is megerősítjük
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bp. IX. kerület, csendes utca, mindig van parkolóhely. Fizetős. Két villamos is megáll, szerintem 200 m-en belül.
A cím teljességel megfelelő, telefon után, kapod a kódot, és már mehetsz is álmaid, hölgyéhez.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A mostani lakása csodaszép, modern, makulátlan tisztaság, és szerintem Ő az első lakó. Teljesen új építésű, jó elosztású, a célnak tökéletesen megfelel. Nagy francia ágy, a sok mindenre használható étkező asztal. Bár a régebbi masszázs ágy sem volt elhanyagolható.
Viki külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Hogy a képeknek megfelel-e? Hát nem. A képek nem tudják vissza adni csak a teste gyönyörű mivoltát, a gazella termetét és alakját. Az arca, a szemei,
a szemüvegen keresztül a nézése, az észtveszejtő. A tetoválásokat a képeken nem látod. Mindig más nagyon szexi ruhában fogad. Már amennyiben ruhának
lehet nevezni egy parányi melltartót, bugyit, comfixet, vagy egy lezser felül semmit sem takaró akármit, nem tudom hogy hívják.Hogy mi tetszik rajta? Egyszerüen minden úgy ahogy van Tökéletes.
De ez csak az én meglátásom, az én saját vélemenyem, mint tudjuk ízlések és pofonok kölönböznek. Egy szó mint száz nekem csodaszép.

Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Vibrátoros játék:
5
Ez most egy kicsit rendhagyó lesz. Vikivel már az előző korszaka elejétől kezdve ismerjük egymást. Akkor rabul ejtett, és azóta is rajtam vannak a bilincsek.
A számomra nagyon kedves lányokról nem igazán szoktam írni. Lehet azért mert írígy vagyok. A lényeg az hogy Viki az érkezéskor mindig puszival fogad.
Csini valami kis semmiben. Nekünk már nem kell semmit megbeszélni, a plussz ajándékot a kezébe adom vagy az asztalra teszem, és már szaladok is a
a levetett ruháim nélkül fürdeni. A fürdő mindig tiszta, a kád szárazra törölve, a törölköző szerintem külön felbolyhosítva, és valamivel átitatva hogy a
vízcseppeket pillanatok alatt felszívja. Na most erre nagy szükség van. Amíg az ártatlan, jólelkű, mit sem sejtő makktárs zuhanyozik, és véletlenül kinéz zuhany-
függöny mögül,mit lát a szándékosan nyitva hagyott ajtón keresztül? Ahogy Vikike éppen izgatja magát, vagy kézzel vagy éppen a vibrátorral. Na ettől elborult
aggyal, a múltkor a kézmosó gélt nyomtam a műanyag pohárba, a szájvíz helyett. Még jó hogy észre vettem és korrigáltam, mert szegény Vikinek sokáig habzott volna a puncija. Térjünk a lényegre. Viki teste arca tényleg gyönyörű. Mivel volt előtte tetovált lányokkal kapcsolatom, na nem sok, az volt a tapasztalatom hogy ők egy kicsit másabbak. Érzékenyebbek, odaadóbbak, és keményebbek is ha kell. A tetkók izlésesek, szépek, de én már nem is látom őket. Na szóval. Ha kijössz a fürdőből, és nem rontottad el a szájvizet, rögtön három lehetőséged adódik, csókolózol, puncit nyalsz, vagy megkéred Vikit egy franciára. A sorrend mindegy, mind befog következni. Különös figyelmet kell fordítani az étkező asztalra, mert ha valaki nem vigyáz, akkor a fejlelógatós mélytorkos franciának gyorsan vége lehet. Ugyan ilyen veszélyes, ugyan azon az asztalon a popsiba kapaszkodós misszi. Asztal után ágy, mindig csak ezek a bútorok. Az ágyon Viki igazán ki tud bontakozni. Mélytorkos franciája egyedül álló, kényezteti a golyókat,a combtövet, a gátat, a szerszámot teljes hosszában, tövig, én egy picit néha rátartok a fejére, de csak érzéssel. Ne beszéljünk mellé, Viki cicije pici. De pont tenyérbe illő, nagyon jól izgatható, aranyos, kedves, a multkor nem csak a farkamat , a testemet, az arcomat, a számat is megsímotta. A lényeg azért mindig csak a punci, amiért megőrülünk mindnyájan. A punci csodaszép, hál istennek nincs illatosítva, még is nagyon jó ízű, minden megfelelő nyelv mozdulatra, ujj mozdulatra, meglepően jól izgul. Nem lehetetlen a többszöri csúcsra juttatás sem. Action. Nincs az a póz amiben Viki ne érezné jól magát. Misszi, kutyus, oldalról, de azt hiszem a lovaglás a kedvence, szemben, szemben guggolva, háttal, háttal láb alatt, háttal kézre támaszkodva. Egyszóval minden megoldás megfelelő számára. A végkifejlet ugyanilyen sok esélyes. Gumiba, popsira, testre, cicire, szájba, amit választasz, vagy ahova a szükség hozza. Teljesen mindegy, mind nagyon jó.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás teljesen korrekt, a mai pesti átlag. De amit kapsz érte az szerintem elképesztő. A látvány, az érzés, a hang hatások.Eddig nem volt extra, most változott, nem vettem igénybe. Utólag az asztalra.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Én már nagyon sokszor kiléptem Viki ajtaján, de mindig megbántam. Azt szoktátok írni hogy rendkívül jó szolgáltató.
Viki nem szolgáltató, Ő valós időben, valós élményeket ad , és vesz el magának, ami nagyon is rendjén való,. Azért ilyen különleges.
Semmi megjátszás. Én meg élvezem hogy adhatok is valamit. Szeretnék még nagyon sokszor együtt lenni vele. Tudom én már elfogult vagyok a számotokra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-14 06:32:19
Egyedi a beszámolód, érdemes volt megírni! A minősítésed is a helyére került. A lelkesedésed erősen kiérződik, de Viki esetében egyáltalán nem csodálkozok ezen.

dgab
Becsben tartott
2019-03-13 22:18:20
Rendhagyó a beszámolód, nekem tetszett! Tökéletesen informáltál mindazokról, amikre a kalandor látogató a gyönyörű Vikinél számíthat.

2019-03-13 21:05:50
Én ezt jónak ítélem. Nagyon is jónak. Az, hogy egy makktárs lelkesedik egy-egy lány iránt nagyon is rendben van. Egyébként én is nagyon ritkán írok azokról, akikre nem elsősorban szolgáltatóként, hanem már-már barátként tekintek. De ha iylen eset előáll, akkor szerintem pont így kell a beszámolót is megírni. Summa summárum: köszi szépen.

Suomi
Rutinos harcos
2019-03-13 18:49:24
Remek, szórakoztató, és legfőképpen nem nyújtottad el öncélúan.

2019-03-13 12:19:26
Értem én, hogy kedveled, de ez igencsak managerszagúra sikerült.

FunkciókViki legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2019-05-02) : Az ajtón belépve azonnal csókáradat fogadott, a fogadóruha szemlézése után ölelkezve faltam a száját. Rá kellett szólnom, hogy a nyakamon nehogy folt legyen. Közben Viki nem húzta az id...

(2019-01-14) : A száját kinyitotta, a nyelvét kidugta és a két kezével átölelte a fenekemet, majd lassan magába húzta a pisztolycsövemet egészen a markolatig. Ki-be járattam a csövet,

(2019-01-05) : Kitűnő technikával készített elő engem is és ezzel magát is az együttlétre. Innen hamarosan az ágyra kerültünk, ahogy folytatódott a szeánsz. Több póz kipróbálása után 69-ben lett vége

felejthetetlen: 22db
(2019-05-19) : Változatosan franciázott, kezeket egyáltalán nem használva, hol lassabban hol gyorsabban. Mivel nem akartam hog beálljon a nyaka ezért mondtam hogy menjünk az ágyra, de önző akartam lenni, első körben csakis egy franciás kényeztetés végén arcra az utódokkal.

(2019-05-08) : Próbáltam a szájába célozni, de nem mindig sikerült kontrollálni a lövéseket, de ez őt egyáltalán nem hatotta meg, sőt! Megfogta a farkam, és szétkente az arcán, majd játszott a spermámmal. Ilyesmiben még nem volt részem, egészen elképesztő élmény volt, jó értelemben.

(2019-05-05) : Miközben többször a szemembe nézett, erotikus hanghatások mellett habzsolni kezdte kicsi ént mint valami különleges édességet. Bevette mélyen a szájába, majd kitöltötte gyönyörű arcát jobbról, balról, végül egészen mélyen engedve koppanásig lecsúsztatta a torkáig.

nagyon jó: 11db
(2019-01-21) : .Majd lovacska szemből, fordítva, pihi, kutyus , ismét röppen, utána gumi le, és kényezteti a harcost. Kérem mutassa meg a vibrijét, ki a nagyobb? Én nyertem, jelentem!

(2018-12-28) : Nem is kérettem magam és az ujjaim nyálazása után, először egy, majd kisvártatva két ujjal kezdtem ujjazni, miközben csókolóztunk vadul. Kölcsönösen jó csókolónak véltük a másikunkat!

(2018-12-27) : Olyan határozott rúd-makk-golyó nyelvezést, majd valódi, kéz nélküli torkozást kaptam, hogy majdnem a látásom is elment, de legalábbis a szívem a halántékomban dobogott.

: 12db
(2019-01-21) : Valójában egy olyan bőnyalas melytorkos szopast kaptam, hogy el állt a lelegzetem. Mindezt egy hogy en meg álltam az agy szélén ő pedig oldalról kutya pózban állt nekem.

(2018-11-27) : Minden erőmet és technikámat bevetve estem neki Viki csodás és gyönyörű virágának, a hangokat hallva amiket hallatott szerintem neki is jó volt ténykedésem. Ismét heves csókok követték egymást majd észrevétlen valahogy fölém került és belém ült

(2018-11-06) : Érkezés után, rövid párbeszéd, a fontosbb dolgokról, aztán én fürcsi, mire vissza értem, az ágyon fekve várt!! Finom, érdeklődő, kiváncsiskodó csókok után, mikor már éreztük, ho...