29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
65
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-17
Mindy szexpartner

szexpartner

Mindy-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-12 22:20:51

Kocka78
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Mindy Budapest 2019-03-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Amikor ki volt írva, hogy hívható, akkor hívtam, de nem vette fel. Pár perc múlva visszahívott (nem csörgött, tényleg visszahívott), és megbeszéltünk egy randit másnapra. Kért egy SMS-es megerősítést, amit letudtam ugyan, de mivel paráztam, hogy jól jegyeztem-e meg a címet (mert amikor visszahívott, nem tudtam felírni), felhívtam dél körül, és ezt is pontosítottuk.
A telefonban türelmes volt, készségesen tájékoztatott mindenről, szerintem teljesen rendben volt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Waze oda vitt a ház elé, nem volt gond, a parkolóval is szerencsém volt, épp volt 1-2 szabad hely.
Tömegközlekedőknek villamosmegálló 50m-re kb, nem néztem, hogy van-e más, de biztosan buszok is vannak a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
10 emeletes panel ház, a megfelelő szintre érve kijön kinyitni egy folyosói ajtót (természetesen utcai ruciban), majd irány a lakás, ami szerintem rendben van. Rend és tisztaság fogadott,
Fürdő zuhanyzós, ami a panel fürdőknél egy jó optimális helykihasználást tesz lehetővé. Kicsit bénáztam a kilinccsel, tök ciki volt :) De nem volt gond.
Tusfürdő, szájvíz van, minden adott a felkészüléshez. A szoba jó nagy, sarkában kisebb méretű francia ágy, elég masszív.
Mindy külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek teljes mértékben megfelel, meglepetés igazán nem érhet senkit. Alacsony formás csaj, nagy és kerek cicikkel, szép popóval, csókos szájjal, és igéző szemekkel, amit a szemüvege jól bekeretez.
Én alapvetően a vékony lányokat szeretem, de rajta valamiért megakadt a szemem, és úgy éreztem, hogy muszáj megnéznem őt személyesen. Nem bántam meg ;)
Babydoll, tanga, harisnya kombó volt rajta, egy pink egyberészes rucit húzott rá a folyosói körhöz. Már a lakásba menet beszkenneltem a fenekét, és tudtam, hogy jó helyre jöttem.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megpróbálom tényszerűen leírni azt a nettó egy órát, amit Mindy-vel töltöttem.
Érkezésem után puszi, cipő le, majd irány a baszoba. Vetkőzés közben pár mondatot váltottunk, aztán utána sok beszélgetés nem volt. Én 2db 3 órás maratoni tárgyalás után, meg szerintem Mindy sem volt nagyon beszélgetős hangulatban. Volt is egy kis hiányérzetem, de ennek is megvolt a maga bája azért. Lehet hogy pont erre volt most szükségem.
A tisztálkodás után vissza a szobába, majd Mindy annyit mondott hogy szia, és már el is kapott egy csókra, majd még párra. Azt sem tudtam mondani, hogy "fapapucs", még a törölközőt is leejtettem a földre :) Csókja nagyon jó, kapásból az elején éreztem, hogy lenne mit tanulnom tőle ezen a téren. Igyekeztem is figyelni, közben próbáltam simogatni, de mindig arra lettem figyelmes, hogy megállt a kezem a csók közben. Merthogy egyszerűen az agyam egy pontba koncentrált, és az a szám volt, hogy minél jobban elmerüljek Mindy csókjaiban. A babydoll közben lekerült, így magamhoz ölelhettem most már cickóstul, piszok jó érzés volt a mellkasom alatt érezni a melleit. Kis idő után az ágyon folytattuk, Mindy rám feküdt, és úgy csókolt tovább, közben izgett - mozgott rajtam, ami nagyon izgató volt, kiskocka már simán harckészültségben volt addigra, pedig még csak messziről szemlélte az eseményeket.
Partnerem elindult lefele, nem hagyott ki a testemen egy részt sem, végül a már ágaskodó kiskockát vette kezelésbe. Nem rontott rá azonnal, foglalkozott a környékkel is, golyszik is kaptak rendesen, nagyon jó volt. Majd amikor elkezdődött a francia lecke, éreztem, hogy ezt nem fogom túl sokáig bírni. Közben a cicik közé is vette a szerszámom, majd újra francia lecke, izgalmas volt. Jeleztem is, hogy gyors leszek, aztán gyorsan megállapodtunk, hogy ezt szeretném még tovább élvezni, hamarosan Mindy száját töltöttem tele az utódokkal, akik Szilviába távoztak. Takarítás, majd partnerem elvonult a fürdőbe, hamar vissza is tért.
Mellém feküdt, de pár csók után már nagyon el akartam indulni lefelé, ezzel skippelve egy esetleges beszélgetés kibontakozását. Megkóstoltam picit az ikreket, majd tovább délnek, tanga le, és behelyezkedtem Mindy lábai közé, és szép lassan bevettem kelyhét. A pillangószárnyacskákat hol szopogattam, hol lefetyeltem. Próbáltam figyelni, hogy mi jó partneremnek, közben ő a kezével a hajamat túrta, ami számomra egyenlő volt az "abba ne hagyd" felkiáltással, így nem is hagytam abba addig, amíg el nem tolta a fejemet magától. Elvileg elröppent, de ebben azért nem vagyok biztos, ha igen, ő is csendben teszi ezt, mint én :) Ezután ő helyezkedett francia leckéhez, és most egy picit jobban kiélvezhettem játékát, közben itt-ott simogattam, de megint azt vettem észre, hogy megálltak a kezeim időnként, mert a kapott ingert egyszerűen muszáj volt feldolgozni. Ezután javasolta a gumi felhúzását, amit pikk-pakk abszolvált, majd kértem, hogy legyen ő felül első körben. Több változatban is lovagolt rajtam, volt előre-hátra, fel-le, volt hogy én pumpáltam alulról, de még akkor is rámozgott. Ezután jött a misszionárius póz, majd a kutyus, ami után elfáradtam, így NF-et kértem végig ismét. És itt kezdetét vette egy maratoni NF, amit időnként kiegészített kézimunkával. Le a kalappal, hogy ezt egy szó nélkül végignyomta, nem nyavajgott, nem adta fel. Pedig éreztem, hogy ebbe is elfáradt azért. Többször is közel kerültem a csúcshoz, de mindig jött egy váltás, ami tovább tolta az orgazmusomat, míg a végén akkorát durrantam, hogy én sem értettem mi történik. Spriccelt mindenfelé a cucc, remélem azért az ágyat megkíméltem :)
Ezután fürdés, majd búcsúzkodás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel egy picit rá kellett húzni miattam, szerettem volna arányosan kompenzálni a rózsaszálakkal. Nem került szóba, letettem a végén az asztalra az 1 és negyed órának, valamint az extrának megfelelő rózsaszálakat. Nem mondtam, nem kérdeztem, cselekedtem.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 17, másfel órás randira 23, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Alapvetően pozitív érzésekkel, vigyorogva távoztam. Kicsit hiányzott a beszélgetés, de így utólag belátom, hogy akkor simán 1,5 óra lett volna az ott létem. Ami számomra nem baj, csak ugye 1 órát beszéltünk meg előzetesen.
Ki kell emelnem a csókját és a franciáját, mindkettő nagyon magas szinten van, és finom is. Egy élmény volt ... hogy lesz-e ismétlés? Azt még meglátom, hosszú még a listám itt a beszin ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mindy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-14 10:11:41
Kocka! Ezek kritikák a partnered megbecsülésének, az iránta érzett szeretet túlmozgásos megjelenései. Ha Te jónak értékeled a beszit, akkor az jó. A lényeg az, ami benne van. Pont.

2019-03-14 03:23:31
A beszid jó volt, az utolsó hozzászólásod nem kellett volna, a lányok nem tárgyak, így állj hozzájuk!

2019-03-13 21:32:52
Örülök, ha jól meg tudtam fogni a lényeget, és tetszik neked az írás. Bocsánatot meg ne te kérj, folyamatosan lefoglaltam a szádat, nem is tudtál volna mivel beszélni ;) Korrektség meg alap, én köszönöm a kitartásodat.

2019-03-13 19:29:15
Én elégedett vagyok a besorolással is,tetszett az írásod, kiemelted a lényegesebb dolgokat és erősséget..(bocsánat ha nem beszéltem lyukat a hasadba én sem..picit fáradtabb voltam, elnézést.
Tudom h többen különféle tényezők miatt nem tudnak más besorolást adni,de én elégedett vagyok,pláne hogy te is az voltál,kedves vendégem! És plussz köszönet a korrektségedért is!! Csókjaim!

2019-03-13 19:17:25
Gratulálok a remek írásodhoz ami újfent rávilagít a mi csodás Senoritánk magas színvonalú, sokszínű szolgáltatására!!

Megértem a besorolásod okát, mert úgy gondolom, ha tehetted volna te is feljebb értékeled a Ő teljesítményét.

FunkciókMindy legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-03-21) : Változatosan, érzékien kényeztetett, kellően mélyen, zacsival is törődve izgatott, így kértem, ne hagyja abba, szokásom szerint végig élveztem ténykedését. Törlés után mellém feküt, ölelt, simogatott, így beszélgettünk mindenféléről,

(2019-03-05) : A cerkához érve az oldalát nyalta, szívta, csókolta, a golyókat sem hagyta ki. Egyszer csak bekapta és lassan szopni kezdte néha egészen mélyre engedve. Mindeközben még a nyelvét pörgetve rátett egy lapáttal.

(2019-01-11) : Elgondolkoztam azon, hogy hagyom azt, hogy végigvigye az ügyet mert az orálja nagyon jó volt de végül nem így döntöttem. Lejutottam én is délre és orál kényeztetési cselekményben részesítettem. Némi útmutató után Ő is kedvelte ezt a tevékenységemet.

felejthetetlen: 15db
(2019-04-06) : Ő közben megszabadult a mini tangától és azonnal mellettem termett. Ellenőrizte, hogy jól elhelyezkedtem és azonnal délre sietett, hogy a fellángolásokat szakszerűen kezelésbe vegye. Még a cicik közé is bekerültem.

(2019-03-17) : finoman hanyatt döntött engem, majd az alkalmi kedvesem rendkívül érzékien, apró puszik kíséretében lefelé csúszott rajtam. Az addigra már kőkemény tagomnál megállapodott és az idegen nyelvi jártasságát kezdte el nekem fitogtatni.

(2019-02-22) : Kölcsönös simogatások és testcsókok után / közepette férfiasságomhoz ereszkedett, így percekig élveztem, amint szájával kényeztett finoman, változatosan: oldalát, golyókat is nyalogatva, amennyire tudta mélyen is bevéve.

nagyon jó: 9db
(2019-04-28) : I couldn't take much more and put a condom on. She lay back with her legs open and I entered her missionary and built up a good rhythm. After a few minutes fucking she indicated we should change and got in front of me on all fours.

(2019-01-08) : Szóval hosszú igazi barátnős csókok után Mira délnek indult apró csókokkal délnek. egyik legjobb franciás kényeztetést Ő nyújtja. hol lassabban hol gyorsabban,

(2018-12-15) : Eszméletlen, felejthetetlen, intenzív felvezetést kaptam a NF-ra vagy száz csókkal a testem több pontjára szenvedélyt nem mellőzve. Az NF kellően erős és változatos volt. Értem ezt az alatt, hogy egy-két alkalommal a mellei közé vett és úgy izgatott, de a mélytorkos franciát sem nélkülözte

: 14db
(2019-04-18) : A lila ködben hirtelen azt vettem észre hogy a velem egykorú a szájában van és valami fantasztikus francia lecke vette kezdetét. Hol eltüntette teljes /pedig nem kicsi a méretem/hol pedig csak a hegyével játszott.

(2019-03-19) : Kapott a zacsi is, a golyók egyenként, volt végigszánkázós nyaldosás, makkszopogatás, nyelvezés, amit csak el tudok képzelni, és a legjobb, tövig eltüntetős erőteljes szívások, szinte a lenyelés határán.

(2018-12-03) : Mivel elbénáztam a kommunikációt a randi hosszát illetően is, már csak egy erős, szakszerű hátmasszázsra futotta az időből, hogy az ülőmunkához visszatérve kellemesebb legyen a napom.