19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
NOÉMIII erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

NOÉMIII-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-12 18:18:23

Adaaam
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NOÉMIII reagálása

Szia Ádám :) még csak most veszem észre a beszidet. Őszintén szólva többszöri hangos nevetést váltott ki belőlem :D nagyon szépen köszönöm, hogy megtiszteltél ezzel a remek írással engem és a drága MT-ket. Remekül éreztem magam én is!
#várlakvissza ;) ♡

Erotikus masszázs beszámoló NOÉMIII Budapest 2019-03-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon keresem, egy óra múlvára kapok is beutalót. Merthogy már réges régen felírtam magamnak Noémit receptre. Könnyen, gyorsan, kedélyesen egyeztetünk.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Váci út bal oldala ha kifelé halad az ember a városból, Árpád hídtól egy köpésre. Asszem Noémi pont ezeket a szavakat használja telefonban. :))) BKV összes járata érvényes, én autóval megyek, indul a parkoló hajsza, gondolom - de nem, azonnal kb 3 méterre a bejárattól találok helyet és van még vagy öt üres, szóval Nektek is jut urak, ha majd jöttök :) Nyomom az sms-t mert utálom a Mikulás csomagot, pláne hogy nincs szezonja, és már repülök is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Szóval, ideértél? Búgja a telefonba. Aztán mindent részletesen elmond és megkér - érthető okok végett - NE ismételjem el a kapuban amiket mondott :) Én így teszek és bejutok. A lakás MINDENNEL felszerelt, mindennel is. Rend, tisztaság, stílus, falakon tükrök, szobainas, polcok, tatami. Fürdőben kád, színváltós csaptelep, kérem, el vagyok varázsolva :)) Kádon függöny, a tusfürdők száma több mint ameddig számolni tudok. Noémi megkér, figyeljek: a víz a kádban marad. Érettem igenis, így teszek. A víz ott marad. Én nem. Szájvíz, dezodor, mindent kipróbálok.
NOÉMIII külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy nyílik az ajtó kedves arcú, vagány, laza tündéri csaj áll mögötte. Nagyon kommunikatív, szívélyes, formás, feszes, fiatal, mindene a helyén van. Imádom. Van benne valami jó értelemben vett rosszaság. Megvan, kacér. Ez a jó szó :) Közben magával ragad és megyünk befele a szobába. Köntös van rajta, félig meddig átlátszó, alatta fehérnemű ( vagy fekete ) … meg nem mondom :) Bőre selymes, itt ott vagány tetkók, nagyon passzolnak a képbe. Amit kiemelnék, azok a fantasztikus mellek. Feszesek, formásak, pont olyanok mint ahogy a nagy könyvben meg vannak írva. Érzékenyek és nagyon intenzíven reagálnak, persze erre még várnom kell egy picit.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Szóval a szobába invitál, kapok egy pohár vizet, közben csevegünk, én vetkőzök. Megnézi szabad-e a tusoló, én pedig indulnék is a fürdőbe - pólóban, alsógatyában. Mire rámszól, hogy héé, vetkőzz … meztelenre. Szóval meztelenre, így azonnal? Kérdezek vissza, mire rám mosolyog és csak annyit mond. "Itt nem szarozunk" :))) Asszem ebben a pillanatban már huszadjára olvadok el. Ahogy visszatér, nem sokáig marad rajta ruha, és egyenlő feltételekkel - meztelenül - ölelkezni kezdünk. Persze előtte megkérdezem, szabad-e megölelnem, merthogy azt hallottam 12 ölelés kell egy nap egy embernek. Mosolyog és ahogy átölel bevallja hogy e tekintetben ma szarul áll. Ölelkezünk. Úgy csókol bele a nyakamba, mint talán még senki. Apró puszik csókok mindenhova. Kezem már a melleit fogja, gyúrja, masszírozza ő pedig a farkam kezdi ingerelni, simogatni, aztán lenyúl a herezacskóhoz, majd vissza fel. Ajkaink találkoznak. Tudnotok kell, nyelves csók nincs, rám is szól mikor nyelveink találkoznak és én innentől kezdve figyelek rá, és bármily heves is a szitu, betartom a szabályokat. A csók nekem így is csók, ajkaink százszor összeérnek a randi alatt, jászanak egymással.


Nade elég a romantikából, masszázs jön kérem. Tatamira fekszem hasra és nekem esik. Szakszerű, tanult, pontos. Közben végig jólesően beszélgetünk, szabadon, bármiről. Lábaknál kezd, halad felfelé. Kinyomorgatja a letapadásokat, nem sok van, de azokkal végez. Főleg vállra jön a stressz, azt mondják. Teljes testemen zongorász. Nem marad ki semmi. Néha benyúl a lábam közé, végig simítja a herezacskóm, megcirógatja a farkam, csak hogy tudjam a helyem. Hogy el ne felejtsem hol vagyok. Aztán újra masszázs, aztán újra benyúl. Rámfekszik. Nekem feszül ez a csodás test. Ja. Masszázs közben végig testkontakt van. Hol a hátamra ül, hol csak hozzámér, hol a vádlimra telepszik. Konkrétan érzem a vádlimon a punciját. Megőrülök a gondolattól. Aztán a fenekemet kezdi nyalni, csókolni vadul, szenvedéllyel.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Fordulok és csúszik rajtam szemből is. Szánk találkozik, kezeink a másik testén kalandoznak össze-vissza.

Lassan franciázik. Kéz nélkül. Érzékenyen. Minden idegszálam megfeszül ahogy ennek a csodalánynak a szájában vagyok. Lüktet bennem a vér. Tetszik hogy nem csak a hímvesszővel foglalkozik, hanem mindennel körülötte. Bekapja a golyóim, nyelvével lassan izgatja a gátat? ( nem tudom ez-e a jó szó ) aztán kicsit még lejjeb is megy. Olyat kapok tőle, amit senkitől. És ez még csak a kezdet. Megkérdezem, a lába közé mehetek e a nyelvemmel, mire rám mosolyog és csak annnyit mond "Zokon is vettem volna ha nem nyalod ki a puncim". Hát kész vagyok! Uraim. Ez a lány már verbálisan kicsinál. Nincsenek szavak.


Lassan közelítek, törődéssel, érzékenyen. Azonnal látom hogy full nedves. Ez rettentően jól esik. Működik a kémia, dolgoznak az ösztönök. Szabály jön, nincs ujjazás, csak nyelvelés. Rettentően finom és jó ízű. Finoman ingerlem és figyelem a hatást ami nem marad el. Aztán az jut eszembe lehetne ez eggyel jobb is akár. 69-re teszem a tétet és én kerülök fölülre. Ez szokatlan póz nekem, asszem így még sosem voltam felül. Imádom. A szájába lógatom a farkamat, közben a seggemet markolja és kényeztetjük egymást. Egy ponton megengedi, hogy óvatosan, lassan szájba dugjam. Csak leteszi a fejét, nem mozog és engedi hogy törődéssel ki-be mozogjak. Elementáris élmény. Le sem tudom írni. Le sem :)


A vég:


Noémi azt mondja, nem szereti ha minden össze-vissza ragacsos lesz, így megkér. a szájában menjek el. Egy hirtelen ötlettől vezérelve arra kérem, ha elmegyek és a spermáim a szájában lesznek, adja át nekem őket az én számba. Beteg ötlet, mi? :) Még SOHA nem próbáltam és nem is kóstoltam a sperma ízét, és izgatja a fantáziám hogy egy ilyen gyönyörű nő szájából kapjam vissza a sajátomat. Lassan élvezek el, mindenem megfeszül. Közben a csodás melleket markolom, fogom, imádom. MIkor elélvezek, elgyengülök és végül az utolsó pillanatban meggondolom magam. Mégsem kérem hogy becsókolja a számba a gecit. :DDD Tudom hogy ezt így alpári leírni, de ide illik. Nem tudom hogy megbánom-e végül a döntést, de legalább lesz muníció legközelebbre is:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit megbeszéltünk, tökéletes érték arány. MIndenvivő :) Utólag, kispolcra letevős.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az van, ha engedi a rendszer Noémiből Istennőt csinálok. Annyi kedvesség, készségesség, bevállalósság és vagányság van benne, hogy azt le sem tudom írni. Azért is adom a legmagasabb elismerést, mert olyanokat mutatott és csináltunk, amit én még soha és azért valljuk be ebből egyre kevesebb van, ahogy szaladnak az évek :)

#mIndenképpjövökmég :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NOÉMIII erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

SirX
Nagytudású
2019-03-29 21:24:43
Nagyon jól visszajött az élmény, nekem is nagy kedvencem.

2019-03-14 06:55:02
Jó a beszi, de kár hogy megfutamodtál! Pedig nem olyan vészes az ügy, így ezen tapasztalat nélkül kell tovább tengetned az életed..... de hol marad a vagányság? Gratulálok, a tálálka leírása remek!

jessi1
Élő lexikon
2019-03-13 17:12:45
Hasznos infót írtál. Bár pont evés közbe olvastam és majdnem abba hagytam, de nem vagyunk egyformák.

2019-03-13 16:04:31
Kedves kutató, nálam ilyen gyorsan nem lehet kihúzni a gyufát szerencsére hogy már az ajtótól elküldjek valakit :Damennyiben egy úriemberrel találom szembe magam(na persze remélem az illető hoz magával pajzán gondolatokat) akkor ilyen probléma nem esik majd abba a bizonyos rendszerbe :)

2019-03-13 15:38:30
Olyan jól és plasztikusan leírtad a randitokat, hogy én már előre, biankóban, ki is osztottam Noéminek egy kék minősítést ....amennyiben én is ilyen VIP kiszolgálásban részesülnék majd mit te.

Természetesen ez az áldott állapot csak akkor valósulhat majd meg, ha nem csapja rám az ajtót amikor meglát engem...

FunkciókNOÉMIII legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 10db
(2019-04-09) : A számtól indult és nyakamon át a mellkasomon keresztül haladt lassan lefelé. Középtájon kicsit elakadt, mert már akadályba ütközött, de aztán neme akart egyből rámrontani - pedig időnként annak is van helye - így kicsit árugrotta az akadályt és lentről támadt ezúttal felfelé.

(2019-01-07) : Az én köröm is masszázzsal indult, méghozzá igen szakszerűen, rég voltam ilyen jó kezekben. A talpamtól indult, onnan haladt fölfelé, pont a megfelelő erővel

(2018-10-05) : A masszázs során különleges habszerű krémet használt. Én nyugodt voltam és türelmes, kiélveztem a masszázs pillanatait. Szeretem ahogy hozzámér, szeretem ahogy lágyan végig simít,

nagyon jó: 4db
(2018-08-13) : A másfél órában kettő kényeztetést kaptam. Az elsőnél gyorsan 69-be fordultunk, ahol Noémi kelyhecskéje szépen nedvesedett, önmagában már ez is vitt a végkifejlet felé, egy alapos 69 után jeleztem a combjai közül kilehelve, hogy érkezem

(2017-05-16) : Ekkor nekiálltunk ölelni, simogatni egymást a masszázspad mellett, miközben megszabadítottam a ruháktól. :-) Ami ezután jött, már inkább a kényeztetés fejezetébe tartozik,

(2017-04-12) : Vagy talán még előtte kértem, hogy feküdjön ő is a masszázspadra, ahol először állva kezdtem el bekrémezni a hátát és a popsiját, egy kicsit gyúrni, majd a fenekére ülve igyekeztem lazítani a lapockájánál talált kis merevedéseket.

: 7db
(2019-04-19) : A masszázs fürdés után indult, megkérdezte, mennyire erősen szeretem, majd végig beszélgettünk. Kicsit nehéz is volt váltani fejben később, mert a témák is totál változatosak és semlegesek voltak.

(2017-01-11) : A masszázs elég erős volt, én pont így szeretem, ebben nem ért csalódás. Minden testrészt kellő alapossággal átdolgozott, szükségem is volt rá. A tükrökből pedig folyamatosan láthattam a pici, de elképesztően gyönyörű testét,

(2016-12-13) : A masszázs számomra kevésbé fontos része az ottlétnek, de az egész testet érintő, fizikai teljesítőképességéhez mérten "erősebb" gyúrásban volt ezek után részem.