Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

NOÉMIII

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-03-12 18:18:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Ádám :) még csak most veszem észre a beszidet. Őszintén szólva többszöri hangos nevetést váltott ki belőlem :D nagyon szépen köszönöm, hogy megtiszteltél ezzel a remek írással engem és a drága MT-ket. Remekül éreztem magam én is!
#várlakvissza ;) ♡

Beszámoló NOÉMIII +36205337625 100053 erotikus masszázs

Adaaam a 2019-03 hónapi randiján történteket írta meg NOÉMIII hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon keresem, egy óra múlvára kapok is beutalót. Merthogy már réges régen felírtam magamnak Noémit receptre. Könnyen, gyorsan, kedélyesen egyeztetünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Váci út bal oldala ha kifelé halad az ember a városból, Árpád hídtól egy köpésre. Asszem Noémi pont ezeket a szavakat használja telefonban. :))) BKV összes járata érvényes, én autóval megyek, indul a parkoló hajsza, gondolom - de nem, azonnal kb 3 méterre a bejárattól találok helyet és van még vagy öt üres, szóval Nektek is jut urak, ha majd jöttök :) Nyomom az sms-t mert utálom a Mikulás csomagot, pláne hogy nincs szezonja, és már repülök is.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Szóval, ideértél? Búgja a telefonba. Aztán mindent részletesen elmond és megkér - érthető okok végett - NE ismételjem el a kapuban amiket mondott :) Én így teszek és bejutok. A lakás MINDENNEL felszerelt, mindennel is. Rend, tisztaság, stílus, falakon tükrök, szobainas, polcok, tatami. Fürdőben kád, színváltós csaptelep, kérem, el vagyok varázsolva :)) Kádon függöny, a tusfürdők száma több mint ameddig számolni tudok. Noémi megkér, figyeljek: a víz a kádban marad. Érettem igenis, így teszek. A víz ott marad. Én nem. Szájvíz, dezodor, mindent kipróbálok.
NOÉMIII külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy nyílik az ajtó kedves arcú, vagány, laza tündéri csaj áll mögötte. Nagyon kommunikatív, szívélyes, formás, feszes, fiatal, mindene a helyén van. Imádom. Van benne valami jó értelemben vett rosszaság. Megvan, kacér. Ez a jó szó :) Közben magával ragad és megyünk befele a szobába. Köntös van rajta, félig meddig átlátszó, alatta fehérnemű ( vagy fekete ) … meg nem mondom :) Bőre selymes, itt ott vagány tetkók, nagyon passzolnak a képbe. Amit kiemelnék, azok a fantasztikus mellek. Feszesek, formásak, pont olyanok mint ahogy a nagy könyvben meg vannak írva. Érzékenyek és nagyon intenzíven reagálnak, persze erre még várnom kell egy picit.
1. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 100053 erotikus masszázs
3. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 100053 erotikus masszázs4. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2019-03-12 18:18:23 erotikus masszázs 1000535. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2019-03-12 18:18:23 erotikus masszázs 1000536. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2019-03-12 18:18:23 erotikus masszázs 100053
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Szóval a szobába invitál, kapok egy pohár vizet, közben csevegünk, én vetkőzök. Megnézi szabad-e a tusoló, én pedig indulnék is a fürdőbe - pólóban, alsógatyában. Mire rámszól, hogy héé, vetkőzz … meztelenre. Szóval meztelenre, így azonnal? Kérdezek vissza, mire rám mosolyog és csak annyit mond. "Itt nem szarozunk" :))) Asszem ebben a pillanatban már huszadjára olvadok el. Ahogy visszatér, nem sokáig marad rajta ruha, és egyenlő feltételekkel - meztelenül - ölelkezni kezdünk. Persze előtte megkérdezem, szabad-e megölelnem, merthogy azt hallottam 12 ölelés kell egy nap egy embernek. Mosolyog és ahogy átölel bevallja hogy e tekintetben ma szarul áll. Ölelkezünk. Úgy csókol bele a nyakamba, mint talán még senki. Apró puszik csókok mindenhova. Kezem már a melleit fogja, gyúrja, masszírozza ő pedig a farkam kezdi ingerelni, simogatni, aztán lenyúl a herezacskóhoz, majd vissza fel. Ajkaink találkoznak. Tudnotok kell, nyelves csók nincs, rám is szól mikor nyelveink találkoznak és én innentől kezdve figyelek rá, és bármily heves is a szitu, betartom a szabályokat. A csók nekem így is csók, ajkaink százszor összeérnek a randi alatt, jászanak egymással.


Nade elég a romantikából, masszázs jön kérem. Tatamira fekszem hasra és nekem esik. Szakszerű, tanult, pontos. Közben végig jólesően beszélgetünk, szabadon, bármiről. Lábaknál kezd, halad felfelé. Kinyomorgatja a letapadásokat, nem sok van, de azokkal végez. Főleg vállra jön a stressz, azt mondják. Teljes testemen zongorász. Nem marad ki semmi. Néha benyúl a lábam közé, végig simítja a herezacskóm, megcirógatja a farkam, csak hogy tudjam a helyem. Hogy el ne felejtsem hol vagyok. Aztán újra masszázs, aztán újra benyúl. Rámfekszik. Nekem feszül ez a csodás test. Ja. Masszázs közben végig testkontakt van. Hol a hátamra ül, hol csak hozzámér, hol a vádlimra telepszik. Konkrétan érzem a vádlimon a punciját. Megőrülök a gondolattól. Aztán a fenekemet kezdi nyalni, csókolni vadul, szenvedéllyel.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fordulok és csúszik rajtam szemből is. Szánk találkozik, kezeink a másik testén kalandoznak össze-vissza.

Lassan franciázik. Kéz nélkül. Érzékenyen. Minden idegszálam megfeszül ahogy ennek a csodalánynak a szájában vagyok. Lüktet bennem a vér. Tetszik hogy nem csak a hímvesszővel foglalkozik, hanem mindennel körülötte. Bekapja a golyóim, nyelvével lassan izgatja a gátat? ( nem tudom ez-e a jó szó ) aztán kicsit még lejjeb is megy. Olyat kapok tőle, amit senkitől. És ez még csak a kezdet. Megkérdezem, a lába közé mehetek e a nyelvemmel, mire rám mosolyog és csak annnyit mond "Zokon is vettem volna ha nem nyalod ki a puncim". Hát kész vagyok! Uraim. Ez a lány már verbálisan kicsinál. Nincsenek szavak.


Lassan közelítek, törődéssel, érzékenyen. Azonnal látom hogy full nedves. Ez rettentően jól esik. Működik a kémia, dolgoznak az ösztönök. Szabály jön, nincs ujjazás, csak nyelvelés. Rettentően finom és jó ízű. Finoman ingerlem és figyelem a hatást ami nem marad el. Aztán az jut eszembe lehetne ez eggyel jobb is akár. 69-re teszem a tétet és én kerülök fölülre. Ez szokatlan póz nekem, asszem így még sosem voltam felül. Imádom. A szájába lógatom a farkamat, közben a seggemet markolja és kényeztetjük egymást. Egy ponton megengedi, hogy óvatosan, lassan szájba dugjam. Csak leteszi a fejét, nem mozog és engedi hogy törődéssel ki-be mozogjak. Elementáris élmény. Le sem tudom írni. Le sem :)


A vég:


Noémi azt mondja, nem szereti ha minden össze-vissza ragacsos lesz, így megkér. a szájában menjek el. Egy hirtelen ötlettől vezérelve arra kérem, ha elmegyek és a spermáim a szájában lesznek, adja át nekem őket az én számba. Beteg ötlet, mi? :) Még SOHA nem próbáltam és nem is kóstoltam a sperma ízét, és izgatja a fantáziám hogy egy ilyen gyönyörű nő szájából kapjam vissza a sajátomat. Lassan élvezek el, mindenem megfeszül. Közben a csodás melleket markolom, fogom, imádom. MIkor elélvezek, elgyengülök és végül az utolsó pillanatban meggondolom magam. Mégsem kérem hogy becsókolja a számba a gecit. :DDD Tudom hogy ezt így alpári leírni, de ide illik. Nem tudom hogy megbánom-e végül a döntést, de legalább lesz muníció legközelebbre is:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit megbeszéltünk, tökéletes érték arány. MIndenvivő :) Utólag, kispolcra letevős.
Rózsacsokor
Adaaam nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az van, ha engedi a rendszer Noémiből Istennőt csinálok. Annyi kedvesség, készségesség, bevállalósság és vagányság van benne, hogy azt le sem tudom írni. Azért is adom a legmagasabb elismerést, mert olyanokat mutatott és csináltunk, amit én még soha és azért valljuk be ebből egyre kevesebb van, ahogy szaladnak az évek :)

#mIndenképpjövökmég :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NOÉMIII erotikus masszázs beszámolójáról


2019-12-03 22:52:48
Rendesen megkönnyebbültem, szerintem jól döntöttél. :) azzal is, hogy tollat ragadtál, engem meggyőztetek, mindketten.

2019-03-29 21:24:43
Nagyon jól visszajött az élmény, nekem is nagy kedvencem.

2019-03-14 06:55:02
Jó a beszi, de kár hogy megfutamodtál! Pedig nem olyan vészes az ügy, így ezen tapasztalat nélkül kell tovább tengetned az életed..... de hol marad a vagányság? , a tálálka leírása remek!

2019-03-13 17:12:45
Hasznos infót írtál. Bár pont evés közbe olvastam és majdnem abba hagytam, de nem vagyunk egyformák.

2019-03-13 16:04:31
Kedves kutató, nálam ilyen gyorsan nem lehet kihúzni a gyufát szerencsére hogy már az ajtótól elküldjek valakit :Damennyiben egy úriemberrel találom szembe magam(na persze remélem az illető hoz magával pajzán gondolatokat) akkor ilyen probléma nem esik majd abba a bizonyos rendszerbe :)
Mutasd mindet

FunkciókNOÉMIII legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-04-20) : Megbeszéltük hogy mely területekre fordítson kicsit nagyobb figyelmet és ő tökéletesen rendbe tette a kicsit letapadt. elhanyagolt részeket a testemen. Masszírozás közben beszélgetve derült ki hogy ért a csontok kiropogtatásához is, úgyhogy éltem a felajánlott lehetőséggel és kértem hogy ropogtassa ki csontjaim.

(2023-02-06) : Nono szupeül maszíroz, de ebből a szakaszból inkább azt emelném ki, hogy a beszélgetés alapján rádöbbensz, hogy milyen értélemes, talpraesett tudatos lánnyal is van dolgod. Élmény volt a masszázs és a beszélgetés is. Fél óra elteltével a mozdulatok lassultak, és simogatás, fülbeharapdálással, nyakpuszikkal csábított fordulásra. N

(2022-10-28) : Fürdőből visszatérve kért, hogy helyezzem magam kényelembe hason fekve a matracon. Közben ő is megszabadult a fekete egybe valamitől. Próbáltam valahogy nem oda nézni, hogy a hason fekvés nehogy hamar kényelmetlenné váljon,

felejthetetlen: 12db
(2024-03-03) : After the shower, I lay naked face down on the bed, while she worked her massage skills - she asked what pressure, I told her hard as possible. She's quite talented, working out all the kinks throughout my body, including a knotted back from recent long-haul flights.

(2023-05-19) : She gave me a pleasant massage and told me how terrible my back was. I think she was referring to how tight it was. It was especially pleasant how she massaged my hamstrings and the inside of my thighs. I always like that, and she did it well.

(2022-11-25) : Kezdetnek haon fekvésben egy ismerkedős láb/talpmasszázs vezette fel az első kényeztetést. Némi erotikus csúszka és tarkó/fül/nyak puszilgatás izgatott fel, mite hangos sóhajok hagyták el a számat. Majd a fülembe suttogott megfordulhatsz után következett az első kielégítő kényeztetés.

nagyon jó: 8db
(2023-10-15) : After caressing, snuggling and kissing for a long time, we eventually moved to the more traditional pampering. Noemi truly gives a fierce French.

(2022-07-21) : Olyan fogásokat tapasztalt meg Nono kezei által, amivel nem sűrűn találkozott eddig. Miközben Nono masszírozta, sokat beszélgettek, Yoss jól érezte magát, ezért rákérdezett egy esetleges hosszabbítás lehetőségére.

(2022-06-10) : Miután első találkozásunk volt, így kérésére egy ismerkedő masszázzsal kezdtünk. Hason fekve finom talp és lábmasszázst kaptam beszélgetés közben. Mire a hátamhoz ért, már megismertük egymást annyira, hogy félig felültem, így a hátam már csak finom kenegetést kapott. A célját tökéletesen elérte, megismerkedtünk és nem vett el sok időt.

: 10db
(2024-02-01) : Noémi szakszerű masszázst nyújt, ami nekem kifejezetten szempont volt. Talán kicsit lágyabb mint én azt szeretem (kellemes volt így is nagyon, nem mondtam neki hogy csinálja erősebben), és mondta is hogy első alkalommal inkább feltérképez.

(2019-08-05) : A szobában elkezdtem vetkőzni addig Nonoka frissitőért ment. Visszatérve kaptam egy törülközőt és elmentem a Bahamákra. Az alapos tusolás és szájvíz használata után visszatérve Nono...

(2019-04-19) : A masszázs fürdés után indult, megkérdezte, mennyire erősen szeretem, majd végig beszélgettünk. Kicsit nehéz is volt váltani fejben később, mert a témák is totál változatosak és semlegesek voltak.