29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Enikő szexpartner

szexpartner

Enikő-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-03-12 14:36:18

Winnie
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Enikő Budapest 2019-03-13

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
A kimerítő hét után szerettem volna kis jutalmat adni magamnak, így körbenéztem, kik elérhetőek az utolsó munkanap délutánján. Mivel már rég volt lehetőségem kiélvezni az anális szexet, így olyan lányokat kerestem, akik ezt vállalják. Régóta szemeztem Enikő hirdetésével, így indítottam egy VTR-t, amelyet rövidesen megerősített.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A VTR-ben megadott címet beütöttem a GPS-be, a Lánchídtól nem messze mutatta a lakást. Majdnem 20 perccel korábban értem oda, így volt időm parkolót találni. 10 perccel korábban megcsörgettem a ház elől, megadta a kapukódot, illetve az emeletet és az ajtó számát. Ekkor gyanús lett, mert annak a háznak láthatóan nem volt ennyi emelete összesen, így visszacsörögtem, és kiderült, elírás van a szöveges részben, így autóba pattantam, 3 perc múlva már a jó kapucsengő jelezte érkezésem :-) Úgyhogy mindenképp egyeztessetek telefonon is a címről!
Mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a lakás, a parkolás fizetős.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Kellemes méretű lakásban fogadja vendégeit Enikő, illetve a kedvence, egy kisméretű eb, aki ottlétem alatt nem sok vizet zavart. Kabát és cipő az előszobában került le rólam, a többi ruhadarab a jókora szobában, ahol egy ülőgarnitúra és egy nagy franciaágy is van. Az ingem kapott egy vállfát, a többi cuccom az ülőgarnitúrára került, majd elindultam megtisztálkodni. Legalább 10 féle tusfürdő, vagy 4 féle szájvíz és tisztaság fogadott.
Enikő külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sokszor megtörténik velem, hogy nem olyannak képzelem el előre a hölgyet, mint aki a helyszínen vár. Enikő esetében a képekhez képest még jobb az alakja, kifejezetten jó génekkel áldotta meg a természet, emellett sokat is edzhet, ami meg is látszik rajta. Ha jól emlékszem, piros színű fehérneműben fogadott, ebből a neccharisnya végig fent maradt rajta. Vörös-barna a haja, ez össze volt gumizva, de az akció idején kérdésemre kiengedte.

Action
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
A fürdőszobából visszatérve a franciaágyon kezdtünk ismerkedni egymással, először csak verbálisan. Nekem eddigi pályafutásom alatt még nem volt rá példa, hogy szükség legyen ornitológiai ismereteimre, most erre is sor került :-) Miután a madáretetés, a szarkák, mint dúvadak és a fekete gólyák témákat kimerítettük, nekiláttunk felderíteni egymás testét, először ő kezdett el engem izgatni, aminek rövidesen kézzelfogható volt az eredménye. Nem csak kézzel fogta, hanem csókolgatta, egyre mélyebbre eresztette a szájában. Nagyon jó technikával, finoman, érzéssel kényeztet, élveztem, ahogyan a szerszámomon dolgozott, közben a fejét fogtam, a hajába túrtam, és segítettem megtalálni a számomra legjobb ritmust. Igyekeztem viszonozni az élményt, csókolni kezdtem a melleit, a bimbók nagyon hamar ágaskodni kezdtek, illetve az ujjaimmal kezdtem felfedezni az ölét. Úgy tűnt, hogy nem esett neki rosszul, de nem hinném, hogy különösebben nagy sikereket értem el.
Gumit kértem és először kutya pózban hatoltam belé, nagyon jó érzés volt a meglepően passzos résbe kerülni. Először kisebb lendülettel, lassabban, komótosan mozogtam, majd kissé felgyorsítottam, próbáltam mindkettőnk örömére tenni. Majd átfordultunk misszionárius pózba, ennek mondjuk megvolt az a veszélye, hogy a köztünk lévő súlykülönbség (nem, nem ő a nehezebb ;-)) miatt nem lesz neki kényelmes, igyekeztem nem túlzottan ránehezedni. Néha ráhajolva folytattam a mozgást, utána felemeltem a felsőtestem, a bokáinál fogva összepréseltem a lábait, így még szorosabbá vált a helyzet a szerszámomnak.
Nem szerettem volna kihagyni a popsiját sem, megkértem a póz- és réscserére. Ismét kutyapóz következett, egy még szűkebb nyílásba behatolással, és egy eddig ismeretlen élménnyel lettem gazdagabb: miközben én a popójában munkálkodtam, ő egy vibrátorral töltötte ki az űrt a hüvelyében. Ez a vibráció meglepő volt a számomra, de nem mondhatnám, hogy kellemetlen volt az érzés, sőt. Igyekeztem minél tovább kitartani, de egy idő után el kellett engednem a dolgokat, úgyhogy teletöltöttem a gumit.
Tisztogatás, majd beszélgetés következett, ami közben rájöttem, hogy elfelejtettem egy fontos megbeszélést, úgyhogy gyorsan összekaptam magam, és elszáguldottam a dolgom intézni...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban megtalálható minden szükséges információ. A távozás előtt adtam át az ajándékot, természetesen nem változott a mértéke a leírtakhoz képest.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Enikő egy kívánatos, nagyon jó testű MILF, akivel élmény az együttlét. Nagyon tapasztalt, tudja, mi a jó neked, és persze azt is, hogyan lesz jó neki. Nagyon élvezetes volt a vele töltött órácska, csak ajánlani tudom a kedves kollégáknak!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2014-02-07) : Megérkezésem után ásványvízzel kínált, majd irány fürdeni, az ágyon sokáig beszélgettünk, isteni franciát kaptam amit próbáltam viszonozni. Az első felvonásnak popó lett a vége.

(2011-08-10) :

Ha Enikő nem utasítana mozdulataival más  teendők felé talán még mindíg ott élvezném kejhének kényeztetését.  De az ágy mellé állított ,és huncut módom belekezdett az én izgatásomba-kényeztetésembe. Elém térdelt ,barátaim az a francia húúú!!  De nem végzett ki, védőfelszerelésbe öltöztette a velem egykorú társam(2011-02-21) :

Hátamra fekszem felkeményedik, mire furdul a gumival hello...hmmm...meglovagolja az ujjam, acélmerevség, kis punci, amiben felsikít, rövid röham...majd átcsusszanok popsiba és több nekifutásból egyre keményebben kielégítem ánusza kívánságát, csapkodom azt a szép barna harisnyatartós farátfelejthetetlen: 16db
(2019-04-02) : Vendéglátom elhelyezkedett a két lában között és így szemből olyan franciába kezdett amit minden nap többször is el tudnék viselni. Változatos volt, szembenézős, mélytorkos, nyelvhez csapkodó stb... Nemcsak élvezetes volt hanem látványos is.

(2018-08-17) : Változatosan szopogatta az éledező harcost, nyelvével is dolgozott rendesen. Időnként kiengedve megtekintette az eredményt, konstatálva a kellő javulást tovább folytatta áldásos tevékenységét.

(2017-12-26) : Ajkai közt indítottam kellemes igen látványos franciát kaptam és igen emlékezett, hogy mit és hogyan szeretek.Majd gumi és irány a mesésen formás, feszes fenék miközben kértem, hogy a "konkurenciát" tegye rezgő módba

nagyon jó: 38db
(2019-03-17) : Enikő punciját kezdtem kényeztetni, majd egy idő után ő vette kezelésbe a szerszámomat. Finoman és nagyon profi módon franciázott, miközben én a punciját ujjaztam. A franciát olyan jól csinálta, hogy hamarosan elérkezettnek láttam az időt arra, hogy gumit kérjek.

(2019-02-19) : Így ismét az élvezeteknek adtuk magunkat, amit egy mélytorkos franciával kezdett és végre jöhetett a kutyus pozíció, amit már nagyon vártam. Hát mit mondjak, gyönyőrű látvány volt,

(2018-11-14) : Ekkor következett az Ő tudománya, ami nagyon magas szinten van, nem tünteti el teljesen az ember farkát, de azt tökéletesen csinálja átéléssel, élvezettel.

: 129db
(2019-03-30) : Majd rátértünk a lényegre, először ő kényeztetett rendes franciával, majd én nyalakodtam nála mindendol. Hagyta, nem játszotta túl, de azért jól elvolt. Majd elkezdtük missziben, teljesen normális volt, az 1. menet végén betette popsiba is.

(2018-08-29) : Simogattuk egymást, majd elkezdte a férfiasságomat a szájával kényeztetni. Kéjesen nyögdécselt, gyakran nézett a szemembe. Többször torokra is vett. Én közben a punciját simogattam.

(2018-07-15) : Enikő is lelkesen nyelte zászlómat, itt jó darabig elidőztünk, miközben én is elértem punciját és lelkesen csúszkált ujjam a nedves punci környékén, gátjától csiklójáig.