19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Kitti erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Kitti-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2019-03-11 22:05:28

volt
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Kitti Budapest 2019-03-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Szerencsém volt, egyből felvette, és készségesen tájékoztatott a lehetőségekről.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nap közben egyszerű a parkolás a környéken, a tömb mellett álltam meg. A BKV-val sem lehet semmi gond, minimális gyaloglás szükségeltetik.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Közepes állapotú panellakás, kicsit komor lépcsőházzal. A lakásban két fiatal hölgy rendel, a célnak éppen megfelelő. Sajnos az ajtók nem elég hangszigeteltek, így áthallatszik a susmorgás, vagy éppen a cipő/papucs kopogás. A fürdő nem kiemelkedő, de nem is igénytelen. Az egész lakás amolyan célnak megfelelő kategória.
Kitti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Kis cuki aranyos csaj, nem is tudom hogy keveredett ide, illetve ilyen csajokat a másik oldalon biztos nem találsz. A kiírt életkor korrekt, a fényképek tökéletes vágykeltők, és nem csalnak egy kicsit se. Az arca kellemesen cuki. Olyan megilletődötten mosolygós volt szinte végig.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
3
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Én bármi is legyen, masszázzsal kezdek. Nekem kell legalább 5 perc ráhangolódás, akármilyen kívánatos is a hölgy. Hasra feküdtem a kis szobácska közepén lévő matracra és ő a lábamnál elkezdett finoman megdolgozni. Érződött rajta, hogy szeretné jól csinálni, nehogy rosszat írjak róla, és sikerült is. Nem csak simogatott, de nem is akarta a csomóimat 5 perc alatt eltüntetni. Más, madszázsban profibb hölgynél már tapasztaltam milyen rossz felvezető, amikor megpróbál akkor segíteni, hogy kikúrál, és még beszéd témának is elég dákeszhervasztó.
Szóval látta rajtam, hogy csendre van szükségem, és még is adta. Ea szokásos láb-hát-karok után lassan kezdett sejtelemesebb lenni, már alig vártam, és volt is bennem egy kis feszültség, mert rövid masszázst kértem, de már vagy 20 perce csinálta.
És azért nem szóltam, mert végig reménykedtem, hogy ugyanúgy gondoltuk a rövidet, illetve a franc se tudja hogyan kellene mondani, hogy megmaradjon a kellemes légkör. Engem ugyanis érdekel mennyire tart közönségének.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Nos ez egy kicsit érdekessé sikeredett, mert említette a lehetőségek között az összeset, ami az adatlapján is fel van tüntetve, de nem kötötte feltételhez. Gondoltam szimpatikus volt a hangom, hogy mért hallotta, hogy nem sokkal vagyok idősebb. Meg kedves is voltam. De a helyszínen már kimerült a dolog a kézimunkánál, mert érzi rajta, hogy dohányzom. Na ezen meglepődtem. Nem azért, mert baj neki, hanem, hogy lehet rajta érezni. Természetesen elfogadtam, és cserébe (vagy lapból) egy kiváló lingam masszázst kaptam. Zsebre se tudtam volna tenni. Tényleg meglepő volt milyen gyengéd és egybe a hatásos. Néha már azt hittem a szájában vagyok, komolyan fel is néztem. Remekül követte a hullámvölgyeimat.
És a végén egy zsibbadós remegőset lőttem. Uhh talán még jobb volt mint a francia.
Amíg lenyugodtam simogatotott, majd letörölgetett. Vízzel kínált.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A Budai átlag, hogy kicsit megtoldottam, hogy mert annyira cuki volt... Extrái nincsenek

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mint többször is említettem nagyon nagyon cuki a hölgy. Remélem marad még, mert tervezem, hogy vissza megyek. Minden vele töltött pillanat a természetességet sugározza. Ahogy megszeppen, majd határozott lesz, figyeli a reakcióidat, próbál megfelelni. Nekem ez jön be, meg a profizmusnál is jobb!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36705478928 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Kitti erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Kitti_23
Ingyenes hirdető
2019-03-16 00:51:23
Köszönöm szépen a beszámolót és a kedves, dicsérő szavakat :) Szeretettel Várlak legközelebb is! Ha előre tudunk egyeztetni és jelzed, akk meg tudom szervezni, h ne legyen susmorgás :) egy pici korrekciót eszközölnék, csak én dolgozom egyedül, bnőm “csak” itt lakik. K

nzuri
Élő lexikon
2019-03-15 23:17:49
Abszolút megértelek. Hasznos volt. Köszi a beszámolót.