19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ramóna szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-11 09:10:48

zpedro
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Ramóna Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Először jártam Ramónánál. Az egyeztetés gördülékenyen ment, reggel megcsörgettem, elsőre nem vette fel, de visszahívott és gyorsan találtunk is mindkettőnknek jó időpontot. Ramóna nem használ VTR-t, szóval a hagyományos módszerek híve. Az az általános tapasztalatom, hogy az olyan prémium minőségű lányokkal, mint Ramóna érdemes előre egyeztetni, mert 1-2 órán belül biztos, hogy nem tud fogadni. A minőségért bizony itt is meg kell dolgozni, de higgyétek el, hogy megéri :-).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megközelíthető, kultúrált környék, új építésű társasház, a lakás diszkréten megközelíthető. Autóval mentem, a parkolás fizetős, de bőven van hely akár a ház előtt is. Ha pontosan érkezel, akkor nem kell feleslegesen várakoznod, Ramóna nem fog szabadkozni, hogy csak még 10-20 perc, neki is prioritás a pontosság.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás gyakorlatilag újszerű, szépen berendezett, a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőben minden megtalálható, ami a higiénia szempontjából szükséges. Mivel Ramóna egy igényes lány, ezért ez nála teljesen alap. Nekem maximálisan rendben volt.
Ramóna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha meglátogatod Ramónát, akkor pontosan azt kapod, amit a képeken látsz. Szexi fehérneműben fogad és az első látványtól azonnal beindul a fantáziád. Azt érzed, hogy ez most durván jó lesz neked és végre azt fogod kapni, amit mindig is keresel itt. Egy gyönyörű, egyenes, talpraesett, közvetlen, szókimondó,tökéletes alkatú sportos lányt, akinek olyan formákat adott a teremtő, hogy rajzolni sem lehet szebbet. Ramóna személyisége határozott, jó értelemben véve ellentmondást nem tűrő. Aki szereti az erős személyiségű lányokat az biztos, hogy nem fog csalódni az ágyban sem :-). Ramóna külsőre olyan, hogy a róla készült fotókat legszívesebben magával hordaná az emberfia, hogy bármikor legeltethesse rajta éhező tekintetét, miközben folyamatosan ábrándozik a következő találkozáson. Természetesen Ő nem teljesen elégedett a testével, de szerintem túl szigorúan nézi magát. Személy szerint - desszert gyanánt - akár minden nap szánnék pár órát rá, hogy élvezkedjek Ramival. Szóval nálam 100 %-os.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szóval ahogy már említettem Ramóna egy igazán talpraesett, határozott -szerintem kissé domina típusú - nő. Szexi fehérneműben nyitott ajtót. A nőnapi virágcsokor átadása után egy rövid, ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk - ez nekem elengedhetetlen az első találkozás esetén -, közben megkínált egy kis frissítővel. A small talk után elkísért a fürdőbe, hogy előkészüljek az első gabalyodásunkra. Tusolás közben jött-ment a fürdő és a szoba között és végig dumáltunk, amíg nem végeztem. A higiéniai előkészületek után irány a szoba, ahol egy franciaágy volt a tett színhelye. Kényelmesen elheveredtem az ágyon és Ramóna már le is huppant mellém, hogy folytassuk az ismerkedést. Ledobta egyébként sem sokat takaró fehérneműjét és teljes valóságában elém tárult gyönyőrű, kecses, sportos teste. Arra gondoltam, hogy 1 óra nem lesz elég, hogy felfedezzem minden porcikáját, ezért gondoltam, hogy beosztom a desszertemet és minden alkalommal csak egy szeletet ízlelek meg belőle. Még néhány tucatszor biztos meg kell látogatnom, hogy 100%-ig behabzsoljam a jutalmam. Így elhatároztam, hogy első alkalommal nem is fogom bevenni a "menyország kapuját", csak felfedezem és orálisan élvezem ki. Egyik nagy szenvedélyem -mondhatjuk, hogy függőségem- a gusztusos női kelyhek orális, játékos, végletekig feszítő kényeztetése, simogatása, mert nekem ez extra élményt nyújt. Mindenkinek megvan a gyengéje :-) Szóval Ramóna gyönyörű, illatos kelyhének kényeztetése lett az első tortaszeletem. Félreértés ne essék, a következő alkalmak valamelyikén be fogom venni a várat :-), de kivárom, amíg jobban megismerem ezt a szépséget. Szumma-szummárum az időm felét tehát nyalakodós élvezkedéssel töltöttem, amit végül Ramóna egy fantasztikus orgazmussal jutalmazott meg. Meg is beszéltük ,hogy én bizony szívesen jönnék minden nap egy kényeztető nyalásra és ezt Ramóna sem tartotta teljesen hülye ötletnek. Az, hogy szeretem először én felhúzni a partnerem tulajdonképpen Önző dolog lehet, mert általában utána duplán kapok jutalmat. Átadtam tehát a lehetőséget Ramónának, aki olyan élvezkedős franciába kezdett, hogy pár másodperc után majd szétrobbant a farkam. Az időm másik felét tehát farkam orális kényeztetésére szántuk. Szerintem Rami is élvezte, tetszett neki a méretes szerszámom, mert úgy falta--nyalta-szopta, hogy alig tudtam levegőt venni. 15-20 perc élvezkedés után végül gejzírként tört elő a láva, végigspriccelve mindent, ami a közelben volt. Kellett 5 perc, hogy visszatérjek a valóságba és elégedetten állapítsam meg, hogy ez nagyon megérte. Rami letisztogatott, még kicsit dumáltunk és közben persze már azon járt az eszem, hogy mi lesz a program a következő alkalommal. Lehet, hogy nem fogom tudni megállni és alámerülök a mennyország barlangjában, de az is lehet, hogy várok még egy alkalmat. Majd meglátjuk hogy alakul.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Azt vállalja, amit az adatlapján találsz. Említettem, hogy határozott típus, ezért szerintem nem érdemes alkudozni vele, hogy csak egy kicsit ez, meg az férjen bele. Csak felhúznád vele és lerombolod az egyébként tökéletes élményt. Hagyd, hogy azt csinálja, amit szívesen vállal, mert azt viszont prémium minőségben nyújtja. Az elszámolás egyébként szokásos módon zajlik nála, tedd le a rózsákat az asztalra és koncentrálj arra, amiért mentél. A pesti átlagnál picit több rózsát kell vinni, de maximálisan megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ramóna azt adja, amit ígér, se többet-se kevesebbet, viszont az tökéletesen elegendő volt számomra. Maximálisan elégedett voltam távozáskor és már azon járt az eszem, hogy mikor jöjjek újra. Az én értékítéletemben gyönyörű, kedves, és korrekt lány, aki ráadásul szeret játszadozni és viccelődni is Veled. Ha jól nyúlsz hozzá, akkor Ő is nagyon tudja élvezni az együttlétet, ami azért rám elég komoly katalizátorként hat.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-12 11:15:22
Ramóna egy igazi kincs! Nagyon jól írtál, minden benne volt, aminek kellett és kellő étvágyat adott. Gratulálok!

Ronnie94
Már Valaki itt
2019-03-11 11:51:29
Még csak telefonon beszéltem vele, de nyoma sincs a dominanciának, legalábbis abban az értelemben, amit erről a fogalomról gondolok. Határozott, de ezen a pályán ez szükséges. Azért átlagos az értékelés, mert bár nagyon is bőbeszédű vagy, de ugyanannyina noninformatív. Sokat megtudtam arról, mekkora az önuralmad és milyen jó fej vagy, de a vendéglátódról és az együttlétről csak elnagyolt félinformációk jöttek át. Nekem legalábbis. Az élményért gratulálok:)

Poliphilo
Lelkes irogató
2019-03-11 11:24:11
Nem! Ramóna gyönyörű nő, fantasztikus szerető és kiváló ember, ebben egyetértünk. De nem azért nem érdemes alkudozni vele, mert ő határozott típus, hanem mert soha senkivel nem alkudozunk. Rami nagy súlyt helyez rá, hogy ő is élvezze a randit, nyiltan kommunikál, a testbeszéde és a szavai is nagyon őszinték, és precízen tudja közölni a preferenciáit. Ennek semmi köze a domina típushoz, ez egy nagyon rossz hasonlat volt szerintem. Sokkal inkább a kölcsönös tisztelethez, a szimmetrikus együttléthez van köze.
Egyébként örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és gratulálok a jó választáshoz. De mivel a beszámoló az adatlap részévé válik, ezt a pontosítást meg kellett tenni, bocs.

2019-03-11 10:51:09
Igen! Ramóna Ramóna ilyen. Ilyen szép és ilyen a természete. Nagyon jól leírtad.

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2019-04-17) : Ágyra leülve a lábam közé térdelve elkezdett játszani a velem egykorúval, eleinte csak a hegyét kapta be, pár pillanat múlva már a szájában is voltam, és a környékét is hosszasan izgatva végig rám nézett.

(2019-02-24) : Ezután hanyatt feküdtem Rami számra tapadt simogatott egyre lejjebb és kezdetét vette egy olyan francia óra, hogy ha most is rágondolok beleborzongok!:) Milliméterről milliméterre szinte kezdett el kényeztetni, bevetve mindent, csábító boszorkányos nézését,

(2018-12-16) : Ez az a fejezet, ahol mindig elbizonytalanodok. Aki megtalálja vele a közös hangot, kölcsönös szimpátiát, annak felejthetetlen élményt tud nyújtani. Ismerkednünk már nem kellett, viszont csókkal, csókokkal üdvözölni egymást azt igen

felejthetetlen: 14db
(2019-05-08) : Megköszönve viszonozta Ő is az orális kényeztetést amit olyan átéléssel csinál hogy azt alig lehet bírni. Szerencsére mindenben partner és nem a gyors kivégzésre hajt. Szeret játszani és élvezi is. Majd gumit kértem és bele ült. Annyira szép látvány lovaglás közben.

(2019-03-25) : Pozícióváltás közben, az ágyon térdelve csókolóztunk, majd hanyatt dobtam magam. Testemre merőlegesen elhelyezkedve Rami elkezdte a franciáját. Abban ott minden benne van, mi szem, száj ingere. Közben én markolásztam a popsit, a cicit, a derekát.... szóval mindent amit elértem.

(2018-12-15) : Rendesen kezelésbe veszi a brahnert, és mindenféle módon kényeztet. Jól ráfog az ajkaival és érzed ahogy szorosan csúszik ki-be, aztán indít egészen a zacsi alól, és vigignyal egész a makkik, ahol fürge kis nyelvével elidőz egy darabig.

nagyon jó: 12db
(2019-02-22) : Rami oldalra pozicionálta magát és kezdődött a francia óra. Bő nyállal lassú tempóban, majd gyorsítva, holt tövig be, hol csak a kalapot, én meg csak alélgattam, meg simogattam őt ahol értem.

(2018-07-23) : Ismerkedés ágyon fekve folytatódott csókok záporoztak majd jött egy lassan beinduló egyre kellemesebb folyamat ami kezdődik egy franciával amit szuperül csinál Ramóna igazán jó érzéssel tölt el

(2018-07-05) : A tövénél fogta meg játékszerem, utána végig is nyalta kéjrudam, végül ajkai közé kerültem. Élvezettel szívogatta és pörgette rajta a nyelvét, így rövid idő múlva kemény állapotba kerültem,

: 19db
(2019-05-14) : Finoman érzékien csókolt, majd elindult lefelé, elhelyezkedett a lábaim között és lassú franciába kezdett. Isteni látvány és érzés volt, pár perc után le is kellett állítanom.

(2018-11-15) : nyalogatta, szopta keményen, gyengéden a kezeivel is valami olyan technikát alkalmazott amit még sosem tapasztaltam, kurvajó volt. Közben megjegyezte, hogy szeret szopni amit egyébként le sem tagadhatna:D

(2018-10-27) : Én az ágy széléhez álltam, ő meg már rakta is fel szájjal a gumit és helyezkedett felém popsival. Ha azt hiszitek, hogy láttatok már szépet, akkor nagyon tévedtek.