19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Tamara11 erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Tamara11-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2019-03-10 21:19:15

Macika-
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Tamara11 Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Tamara már rég a kedvencek közt pihent, és csak elhatározás kérdése volt mikor szeretném meglátogatni. Telefonon egyeztettünk, bájos hangja, okos kommunikációja rögtön meggyőzött arról, hogy az általam lefoglalt időpontban meg kell jelennem ajtajában. Persze Ő is elfogadta a kért időpontot délutánra, izgatottan vártam kivel fogok találkozni a valóságban! Én telefonon kerestem, de minden csatornán elérhető, főleg, ha figyeled mikor aktív az oldalon.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
A komplexum Buda XI kerületében található, egy forgalmas főútról lefordulva, egy kevésbé forgalmas utcában. Én a navigációt használtam, különben még most is ott köröznék a környéken. Tamara nagyon kedvesen elmondja, hogy a legoptimálisabb megközelíteni az utcát, tömegről ismét fogalmam sincs, érdeklődj, ha azzal mozogsz. Parkolás nehézkes, én is egy pár perc sétára találtam helyet, de viszont az a kis utca nem volt fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház egyik csini kis lakása. Nagyon rendezett, ízléses kuckó. Belépve egy masszázspad tűnik fel elsőre, hiszen egy nagyobb térbe érünk, ahol egyben van a konyhai rész, illetve a nappali. Majd innen nyílik egy nagyon szép fürdő, melyben tusoló található. Van még egy tágasabb szoba, ahol nagy tatamin, tükrök, és párnák közt kezeltetheted magad. Természetesen patent rend, tisztaság minden területen, fürdő felszereltség egy kisebb drogéria,...olyan öt tucat tusfürdő... minden márkát megtalálsz, és minden más ami szükséges lehet! De nem akarom tovább ragozni, minden csodás, hangulatos, meghitt.....nekem nagyon tetszett !
Tamara11 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos a külső egy másik csoda! Tamarát teljesen átadják a képek, mosolygós, dögös külsővel megáldott szép Nő! Csodás keblei már belépéskor szembetűntek, szép szemek, feszes test, formás popsi, isteni punci, mind-mind jó arányban, megfelelő vizuális csemege. Lábak is nagyon szépek, kezecskéi vékony újaival finoman simogatóak. Tamara kedvesen kommunikál, már a telefonbeszélgetésnél feltűnt, hogy szép hangja megnyugtató, egyben kommunikációja intelligens, okos Nő benyomását kelti, ami a valóságban csak hatványozódott! Egyszóval Tamara egy érett, szépen karbantartott formás Nő, aki kedves, vendég centrikus, és nem utolsó sorban szép is!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Megérkezés, bemutatkozás, majd kis csevi következett. Egy fekete selyemben fogadott, alatta csak egy fekete tanga, keblein megakadtak szemeim, haja kibontva, nagyon kívánatos volt! Majd én rucikat ledobáltam, és irány a vizesblokk. Visszatérve Tamara már meztelenül várt a padnak támaszkodva, hát mit ne mondjak...minden mocskos gondolat lepergett fejemben. Odaléptem, finom ölelések simogatások kezdődtek, rásimítva cicikre dicsértem őket, popsit is megsimogattam, közben Tami kis ölelésekkel kedveskedett, majd irány a szoba. Itt megbeszéltük milyen masszázst szeretnék, hisz ezzel kezdtünk, úgymond rávezetés gyanánt. Én hasra vágódtam, párnák a fejem alá, és egy alapos hát, derék, váll gyúrást kértem.
Tamara beolajozta kezelendő részeimet, majd egy alapos, erős masszázst kaptam. Profi a Hölgy, semmi kétség, deréktól haladt, mellettem térdelve gyúrta hátam, majd lapockáim, végezetül pedig a vállaimat. Erős kezecskéi kellemes fájdalmat okoztak, nagyon élveztem ahogy szétgyúrta csomóimat, és igazán felfrissülve, jó érzésekkel köszöntem meg ténykedését. Jött a fordulás, és Tamara ismét olajozta lágyékom, cerka környékét, itt már kemény voltam piszkosul.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Simogatott, majd csúszkával kedveskedett. Tamara nagyon tudja testét, kezét, használni, közben szemedbe néz, mosolyog, ezzel adja tudtodra, hogy most megvagy, azt csinálok veled amit csak akarok! Ez így ment egy darabig, cerka, gát, popsi is kapott érzéki újaiból, volt puncicsúszka, cicik közé is bekerült lenti macika, kezdtem megőrülni. Néha csodálkozom magamon, hogy ellent tudok állni, de annyira megkívántam vendéglátóm, hogy helycseréért könyörögtem, mert én is adni szerettem volna valami kedvességet számára!

Előttem a csodás test, finom csókok nyakára, puszik ajkaira, itt a csók sajnos tabu, majd haladtam ikrekhez, azokat gyúrtam, nyelveltem, hasát is meghintettem puszikkal, majd leértem gyönyörű kelyhéhez. Combhajlatait nyalogatva Tamara kezdett sóhajtozni, majd belenyalva punciba megízleltem azt. Fincsi volt, nyalakodni kezdtem finoman, majd egyre intenzívebben! Reakciók biztatóak voltak, Tami fogta kezem, simogatott, érzékelve, hogy élvezi ténykedésem egy hosszú francia leckébe fogtam. Nyalakodtam bőszen, mélyeket habzsolva csuporkából, kis nyelvpergetéssel csalogattam ki kis borsócskát, ami egyre jobban megduzzadt. Így játszadoztam, néha hosszába, popsit is bevonva nyaltam puncit, majd ismét lágyan érzékeny területét. Tamara átadta magát kényeztetésemnek, egyre jobban hullámzott csípője nyelvem alatt, majd éreztem rátért az útra, remegve, megfeszülve, mélyről jövő nyögésével jelezte, hogy Neki most nagyon jó volt. Érzékennyé vált, kicsit tartotta fejem, én átkarolva combjait, néha hozzáértem nyelvemmel, kicsalogatva rezdüléseit, hagytam lenyugodni.
De annyira csodás volt pihegése, hogy nem mozdultam, rátéve arcom puncijára éreztem annak lüktetését, majd nem bírtam megállni, és ismét belenyaltam! Tamara már nem volt érzékeny, és ismét kívánta nyelvemet, amit én örömmel újra bevetettem csuporkába. Itt is hasonló volt a reakció, csak most sokkal rövidebb ideig tartott, még Tamara ismét a csúcsra ért, de most talán még nagyobb volt öröme. Hú ez fincsi volt mondta már felkönyökölve, én pedig boldogan mondtam, hogy örülök élményének.

Majd helycsere, és éreztem, hogy Tamara nagyon akart viszonozni, és csókolta nyakam, haladt mellkasomon, itt már kezecskéi simogatták kemény cerkámat, újacskái eltévedtek popsihoz, leérve rögtön ajkai közé kerültem. Hihetetlen amit művelt, nagyon jól ténykedett, nyalogatta oldalról, tojásokat, gátat nem kihagyva kényeztetett, közben újai folyamatosan stimulálták popsim, ismét kezdtem megőrülni. Ez így ment váltakozva, majd egy hevesebb bólogatásnál utódok elindultak, én szorítva kezét jeleztem a kitörést, és Tamara mélyre bevéve farkam azt lent tartva hatalmasat robbantam ajkai közt, remegve, megfeszülve. Vendéglátóm még bent tartott, éreztem még egy-két kisebb szívást, teljesen hagyott lenyugodni, majd én elernyedve, megsemmisülve csak feküdtem becsukott szemmel. Tamara ezalatt utódokat zsepibe csomagolta, letörölgetett, majd én felkönyökölve jeleztem, hogy ez ugye bosszúból volt??! Nevetett, és mondta, hát persze, ez így volt megtervezve. Mellém bújt, simogatva öleltük egymást, és beszélgettünk. Bizalmat kaptam, amit megbecsülök, de sajnos kezdett lejárni időm, és elvánszorogtam fürödni. Tamara elkísért, ajtót nyitva hagyva beszélgettünk még törölköztem, kaptam üdítőt, nevetgéltünk míg én öltöztem, majd finom ölelések, egy laza csók ajkaira, és lépnem kellett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokor méretét telefonon érdeklődtem meg. A másfél órás randi kicsit magasabb mint a megszokott Budai átlag, de hát a minőségért cserébe nem volt kérdés, hogy azt kicsit megtoldva ajándék hiányában vázába tegyem! Korrektnek tartom....nem is kérdeztem magamtól, hogy megérte-e, hát persze, hogy igen!!

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Tamara egy roppant kedves, bájosan mosolygós, kiválóan kommunikáló, intelligens, érett Nő! Profizmusa megkérdőjelezhetetlen, figyel magára, korát magasan meghazudtoló dögös külsővel rendelkezik, szép szemei kacéran rabul ejtőek. Odaadó, figyel rád, a maximumra törekszik, és azt is kapod mikor nála vendégeskedsz. Amennyiben finoman, tisztelettel közelítesz, Ő is aszerint lát vendégül, profi masszázst adva, és fergeteges erotikus perceket okozva részedre! Én nagyon jól éreztem magam, jó szívvel ajánlom minden Úriembernek!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36202459028 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Tamara11 erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2019-03-14 16:06:14
Így csak Te tudsz beszit írni. Kalapom elhajítottam, pennámmal együtt. Duplázod,majd megőrülsz. Nem érdekel,mert én meg is őrültem. Okkersárga nyál csorgott pofámból,de sebaj, tudom a gyógymódot.
Nagy gratula mindkettőtöknek!

2019-03-14 02:26:34
Gondolkodtam, hogy mit is írhatnék a beszidhez. Szemét leszek és nyomást helyezek rád, ezt a remek írást én már elvárom tőled! :-) Informatív és olvasmányos beszámolót kaptunk ismét tőled!

Tamara01
Ingyenes hirdető
2019-03-13 14:15:37
Drága Oroszlánom egy kicsit tévedésbe vagy,mert először a Macika ugrott bele a málnásba,ez oroszlánbőgés csak később jött:D
Köszönöm szépen mindkettőtök remekművét,élvezet volt olvasni,és igyekszem mihamarabb reagálni is,csak most nem érek rá,mert egy elefántot kergetek:)))
Millió puszika Nektek:)

2019-03-13 12:53:47
Macika ! Már megint a fejedre húztad a mézes csuprot ! Tamit te is jókedvében találtad és ki is használtad a lehetőséget, mindkettőtök örömére , egészségetekre , nekem is nagyon kedvemre volt !

2019-03-13 12:35:07
Úgy látom sikerült nekünk "állati" jó napokat okoznunk Tamarának :)
Előbb egy oroszlánt, majd egy medvét is sikerült "elejtenie". S te erről a vadászkalandról egy nagyszerű írásban informáltál minket.

FunkciókTamara11 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-03-09) : Most már hagytam őt is kibontakozni és át is vette az irányítást. A hátamra fektetett és előmelegített olajjal bekente a kisorit, hasamat és a cickóit - majd kőkemény bimbóival köröket rajzolva rám csúszkálni kezdett. Időnként mikor feljebb jött, ajkaink újra összeértek - ilyenkor rákapva popsijára igyekeztem magamba húzva szinte felfalni őt.

felejthetetlen: 1db
(2017-02-02) : A liftből kilépve már nyílt is az ajtó , így diszkréten be lehetett osonni. Bevitt a saját szobájába , üdítővel kivált majd átkísért a fürdőbe. Amint visszaértem a szobába és megkaptam az üdítőmet, már vághattam magam hasra, hogy elkezdődjön a szeánsz.

nagyon jó: 3db
(2017-03-07) : A kezeik azonnal birtokba vettek. Tita határozottan esett a hátamnak, már ismerte merre kell nekem az a gyilkos kezű gyúrás. Tamara a lábaimra vetette kezeit és egy ritmusra gyúrtak át. Izomról, csomóra haladva.

(2017-03-03) : Ezután hasra feküdtem és elkezdte átgyúrni a felsőtestemet. Csak megerősíteni tudom, hogy szakképzett masszőz, jól átgyúrta a tenyeremet, a karomat és a hátamat is. Majd jöttek a lábaim, a talpaimnál kezdte, majd haladt felfelé.

(2017-02-14) : a hasamra feküdtem, majd Tamara olajos kezével elkezdett gyúrni, közepes erősséggel, jól kitapintva a kényes pontokat. Hát persze, hiszen képzett masszőz ! Kellemesen elernyedtem kezei között,

: 3db
(2019-01-25) : Mikor már érezte, hogy vágyok a francia órára, megkönyörült rajtam és elkezdett játszani vele. Nagyon jól és változatosan csinálja, szerencsére a tükörben végig tudtam követni az eseményeket.

(2016-12-20) : Először csak a hegyét nyalogatta, közben a kezeivel a zacsimat cirógatta, de egyre mélyebben tűnt el a farkam a szájában. A mennyországban éreztem magam.

(2016-11-17) : So it was to be: with me face down, she sat at the bottom of the bed and having spread some oil, began to masage the soles of my right foot then my calf, my legs and progressively all the way up to my head