29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Niké4 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Niké4-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-03-10 20:53:03

spyyyy
Vezérhím
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niké4 reagálása

Kedves Spyyyy

Az egyeztetés tényleg nem volt egyszerű,hisz neked csak a péntek jó,nekem viszont a péntek szinte mindig sűrű.
Nem tudom miért jelölted be,hogy retusáltak a képeim.Ha azok lennének az oldalon sem szerepelhetne,hogy retus mentes.
Nincs piros bugyim,így nem várhattalak abban.:) De lehet veszek :)
Örülök,hogy tetszettem neked.
Ha petting alatt azt érted,mikor megmostalak,akkor volt petting,de nem egymáson csúszkálós...senkin nem snowboardozom.:P
Elsőként sima francia volt.Utána 69,amit mosolyogva kértél.
Igen mondtad,hogy( idézlek):kicsit hideg a szád.Elmondtam,hogy fertőtlenítem a szám miattad és magam miatt is.Próbálok mindent megtenni,hogy a higiénia és minden más is rendben legyen.(Ne próbáld ki a jégkockás játékot :D)Nem látszódott a kicsikéden sem,hogy annyira megviselte volna a fertőtlenítés vagy ne érezte volna amit tettem vele....sőt.Végig nézted a franciát,így láttad mit teszek vele.
Nem tudom milyen hangos csattogásra gondolsz,alig volt hangja,még a szomszéd szobában sem hallotta a barátnőm.
Eddig senki nem írta vagy mondta,hogy pornós lennék.Nem vagyok az, nem is szeretem és nem is fogom eljátszani,neked sem tettem.

Itt felém azt mutattad,hogy végig jól érezted magad,azt hittem tényleg így van....:(

Szexpartner beszámoló Niké4 Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Elolvasva Supernova kolléga kíváló beszámolóját, kedvet kaptam Niké becserkészéséhez.
Az adatlap áttanulmányozása majd bővebb info lekérése után azonnal telefont ragadtam, mert a képernyőn ott villogott a zöld felirat, hogy most hivhatod... Na, erre elkapott a lelkesedés, hívtam többször is, de nem vette fel... Türelmes ember lévén írtam neki üzenetet, arra reagált. Ezután már beszéltünk telefonon, üzeneteket váltottunk, de a randi mégis csak három hét múlva jött létre, tekintve, hogy nekem csak a péntek délelőtti időpont volt megfelelő. Sokan átverhették már, mert a végső egyeztetésnél még aggódott, hogy ha mégsem mennék, akkor előtte mondjam le. Gondolom egyértelmű, hogy mentem, mert különben nem lenne miről beszámolnom...
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Szokásomhoz híven autóval közelítettem meg a tetthelyt, ami egy újpesti főútvonalon lévő sok lépcsőházas panelházban van. Tömegközlekedéssel sem lehet gond, nem messze láttam egy buszmegállót. A parkolás ingyenes, helyet is simán találni, kedvemre válogathattam.
Aznap, valami különös véletlen folytán, sima utam volt a városon át, így kb. 10 perccel a kitűzött időpont előtt már beparkoltam a ház elé. Megcsörgettem, hogy itt vagyok, beenged, vagy várjak? – Gyere csak be – és máris mondta az instrukciókat a bejutáshoz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Igazi szocreál panelházban jó karban tartott tipikus panellakás, aminek csak egy részét láttam, előszoba, fürdő és a kisebbik szoba. Niké nyitott ajtót egy szál piros tangában, ahogy megláttam, már nem a lakás érdekelt. Még annyit, hogy a baszobában jó nagy, kényelmes franciaágy van, a fürdőben szájvíz és tucatnyi tusfürdő, bár sajnos egyetlen illatmenteset sem találtam. A további belső építészeti és lakberendezési részleteket mellőzném. Röviden annyit, hogy a célnak teljesen megfelelő.
Niké4 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nikéről elég sok kép van a hirdetésében, többségük meglehetősen visszafogott, arc mindenütt kitakarva vagy nem látszik, viszont értő szemmel nézegetve, néhány képen a szép baba punci csábító ereje lenne hivatva ellensúlyozni az arc hiányát. A valóság minden tekintetben jobb, a popsi tökéletesen gömbölyű, sőt izgatóan hegyes kis cickók is vannak amik a képeken egyértelműen hiányoznak. Karcsú derék, izmos combok, látszik a rendszeres sportolás.
Nem feszítem tovább a kíváncsiságot, az arca kimondottan szép, kék cica szemek, csókos száj, bájos mosoly, nem hiszem hogy lenne olyan férfi, akinek nem tetszik.

Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
1
Aktus:
5
Csók:
4
Közös fürdés:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
4
Prosztata masszázs:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az előzetesen kért közös pancsolásra vonatkozó igényemet Niké nem felejtette el, így ezzel indítottunk. A panel szabványosan pici fürdőszobája most megmutatta előnyét, a fürdőkádban ketten még állva is csak szorosan fértünk el, így a kölcsönös mosdatás egy tüsfürdővel síkosított nuru masszázshoz hasonló, egymáson csúszkálós petting lett, természetesen a kritikus testrészek gondos lemosását is beleértve. Kicsikém, csatolt részeivel együtt, különös gondossággal lett megmosva, amitől acélos keménységű lett, így kezdett akadályozó tényezővé válni a szűk helyen, ezért gyors törölközés után átmentünk a baszobába ahol a nagy franciaágyon bővebben volt hely. Nyitányként mindkettőnk kedvenc számát, a 69-est terveztük előadni. Én hanyatt fekve, Niké felül, simára borotvált gyönyörű baba punci közvetlenül az orrom előtt. Ennek nem lehet ellenállni, megindul az ember nyál-elválasztása, a nyelve felfedező útra indul a punci mélyére, kitapogatni a redőket, a csiklót, a lyukat és megízlelni a nedvet. Emelkedett hangulatomat hirtelen dermesztő meglepetés törte le: Kicsikém a várva várt meleg női száj helyett hirtelen csípős hideget érzett. Percekig tartott a kellemetlen érzés, majd lassan enyhülni kezdett, a szagából ítélve valami erősen mentolos szerrel került érintkezésbe. Lehet, hogy van, aki szereti az efféle meglepetést, nekem sajnos nem jött be. Később elgondolkodtam, hogy vajon Niké mit szólt volna hozzá, ha a punciján én alkalmazok hasonló trükköt? Szerintem sikoltozna... Így sajnos a szopás örömeiből alig éreztem valamit, azt sem tudom, hogy volt-e mélytorok? A nyalakodás hatását sem igazán tudtam felmérni, remélem azért jól esett neki. Tovább léptünk, Kicsikém addigra kiheverte a sokkot, kapott egy gumikabátot, majd Niké nyeregbe pattant, ez a kedvenc póza. Síkosításra nem volt szükség, végig vettük a lovaglás összes verzióját, a lépéstől a vágtáig. A guggolós figura különösen tetszett, az élvezet és a látvány is csodás. A végső vágtának én is rendesen alámozogtam, így aztán a befejezés olyan csattogósra sikerült, hogy szerintem 3 emelettel feljebb is hallották. Igazi vad, féktelen dugás volt, egyszerre jutottunk a csúcsra. Rég volt részem ilyenben, mert általában a gyengédebb, barátnős, simogatós-dédelgetős szexet kedvelem, de ez most igazán jól esett. Ezzel Niké lényegében kiköszörülte a csorbát.
Rövid lihegést követően Niké leszerszámozta, megtörölgette Kicsikémet, majd beszélgettünk.
Illetve jobbára ő beszélt... Egy lélegzetvételnyi szünetet kihasználva, gyorsan felvetettem a második menet lehetőségét, amit prosztata masszázzsal egybekötött szopással javasoltam.
Niké gumikesztyűt húzott a kis kezére, és végre a szopást is rendesen érezhettem. Meg kell hagyni, tényleg jól csinálja, bő nyállal, mélyen beveszi és szívóerő is van rendesen, bár az igazi mélytorok elmaradt. Nagyon élveztem a ténykedést, kitartóan szopott, a lövés határára kerültem. Lehet, hogy most a massszőr hölgyek neheztelni fognak, én ezt nevezném lingam-szopásnak, amikor hosszú percekig tart az élvezet, de lövés nincs.
Az idő sajnos könyörtelen, elfogyott, így zuhanyzás, öltözés, ajándékozás, búcsúcsókok Niké több pontjára, majd távozás következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb info pontosan tartalmazza és Niké a telefonos egyeztetés során el is mondja, így nem lehet semmi félreértés. Egy extrát vettem igénybe, így pont az új pesti átlag lett, ami szerintem méltányos. Nem kérte előre, a végén rendeztük.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Sokat gondolkodtam, hogy egyáltalán megírjam-e ezt a beszámolót. Úgy döntöttem, hogy megteszem, mert az igazság hosszabb távon mindig kifizetődik és így korrekt is.
Niké kinézetre egy szép arcú, jó testű, sportosan vékony tinilány, viselkedése is leginkább egy vadóc tinire hajaz, aki szereti a szexet és jól is csinálja. Ajánlom azoknak akik a kissé vadabb, pornós szexet kedvelik.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niké4 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-14 12:27:52
Kedvelem az őszinte beszámolókat. Ez az. Tehát kedvelem. A Veled egykorú becézgetése viszont egy picit (már megbocsáss) infantilis. Tudom, ebben a nagy PC-s világban nem szabad nevén nevezni a dolgokat, mert jujjujjj. De ez a kicsike akkor is...

2019-03-12 16:08:17
Imádtam a fagyos részt kimondittan felforrósított.Megyek is.

Demore
Élő lexikon
2019-03-11 22:57:45
Tök egyértelmű: nem ugyanazokat a pornófilmeket nézik. :)

2019-03-11 22:19:00
Nagyon tetszett az alapos és részletes írásod amit Niké kissé csípős reagja foglalt keretbe.

E cserfes hölgy iránt máris elemi erejű kíváncsiságot érzek.
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem!!

2019-03-11 22:13:04
Érdekes.....
Nikét kedvenceim között tartom számon .Jó értelemben ! Hogy kicsit vadóc,sziporkázó ? Ezt nem is rejti véka alá. Elég csak a reagálását elolvasni ! De hogy pornós? Írásod részletes,bár ezek szerint ellentmondó lett........Gondolom valami nagyon "félrecsúszott " köztettek ! Kár , mert mint elismerően is megírod,megkaptál mindent,sőt........Olyan érzésem támadt,mintha egy jól sikerült gyertyafényes vacsora után,kezdjük keresni a gyertya lecsöppent nyomait az abroszon !

FunkciókNiké4 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-04-05) : Elkezdte puszilgatni az akkor már meredező péniszemet, lágy izgató csókokat nyomot rá a nedves ajkával, majd a kezével felhúzta és az alsó részét is csókokkal kényeztette, a heréket se hagyta ki, isteni volt.

(2018-06-20) : A franciája még gumiban is kiemelkedő, az pedig ritka - sajnáltam is, hogy nem natúrban kértem, de hát ez van. Nemcsak látszik, de érződik is rajta a sportosság: például kellőképpen szét tudja tenni a lábát :)

(2018-04-06) : Na ettől nagyon begerjedt, rámvetette magát és úgy nyelte be mint kacsa a nokedlit, kicsit aggódtam nehogy nekem megfulladjon rajta. Elképesztően megy neki a mélytorok, igaz nem vagyok hatalmas, de azért szép mutatvány :)

felejthetetlen: 20db
(2018-07-03) : Szájába véve makkom nyalta körbe-körbe. Úgy csinálta mintha sosem akarna leállni és egy olyan fergeteges franciázást produkált, hogy majdnem végem lett. Kezemmel simogattam a combjai közt és éreztem, hogy készen áll ő is.

(2018-05-06) : Lehúzta az alsómat és a felfejlődő kobrát azonnal marokra fogta, elkezdte finoman masszírozni és hosszúkat húzott rajta lassú tempóban. Pár apró csók is elcsattant,

(2018-04-23) : Apró kis szünetet tartott rám nézett, látta hogy már alig vagyok magamnál, és kicsit erősebben folytatta a francia leckét. Kivette puszilgatta, aztán újra bekapta egészen a torkáig, szinte eltűntem a szájában.

nagyon jó: 24db
(2019-02-06) : Ezelőtt olyan natúr franciában részesített, hogy a haját fogtam, mint nyugdíjas a kapaszkodót a 4-es villamoson. :) Időnként a világ tetején szerettem volna érezni magam,

(2019-01-17) : Egy cici nyalókázással kezdve a mohó puncijával folytatva hamar sikerült is eléveznie ezt annak tudhatom be, hogy eltaláltam az érzékeny pontját, ezt az összerezdülésekből és a hangokból le lehetett szűrni. A spriccelés elmaradt, amit sajnálok, de majd legközelebb talán pedig kíváncsi lettem volna rá.

(2019-01-03) : Visszatérve Niké újra az ágyon térdelt én meg előtte álltam miközben puszik és simik váltották egymást mindkét fél részéről. Így ment ez egy ideig, mikor egyszer csak megragadott és az ágyra huppanva magára rántott

: 35db
(2018-04-04) : Az ágyon hanyattfekve elhelyezkedtem , ő pedig neki is esett a brének. Nem igazán variálta a technikát és a sebességet. Egy pózváltás történt, amikor oldalról közelebb helyezte a popsiját

(2018-01-13) : Egy idő után fordultunk és kezelésbe vett. Nagyon alapos, mindenre kiterjedő natúr francia. Aztán kérésemre egy kis lovaglás. Gyönyörű volt a látvány. Formás, vékony, de izmos test és az a szép kis arc.

(2017-11-23) : Fürdés után, kölcsönösen kényeztettük egymást. Jó volt a franciája de én inkább dugás párti vagyok. Az enyém nem hiszem, hogy célt ért, de azért próbálkoztam.

egyeztetési probléma: 2db
(2014-12-14) : 10 perccel.11 óra előtt 5 perccel próbáltam hívni kicsöngött de nem vette fel.Majd várakoztam még 5 perccet ismételten hívtam de ugyan az,kicsöngött de nem vette fel senki.

(2014-05-21) : Mondta, hogy ok, bár jó lenne, ha késnék 5 percet, hogy ne fussak össze a barátnője vendégével. Mondtam, hogy nem gond, tudok várni. 12:25-kor a ház előtt voltam. Vártam 12:34-ig, amikor is hívtam Niké-t. Sajnos nem vette fel. Ettől kezdve kb. 3 percenként hívtam egészen 12:48-ig, és egyszer sem vette fel a kicsörgő telefont.