Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Nati szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Nati-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2019-03-10 20:36:42

hatakamata
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Nati Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en egyeztettünk időpontot, könnyen gyorsan ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kerékpárral érkeztem mint mindíg, de a Corvin Plázába lehet ingyen parkolni, meg persze jár arra a BKK is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Újépítésű térsasház sokadik emelete. lakás tiszta a babaszobában nagy franciaágy, hatalmas tükör, hangulatvilágítás, zene minden ami kell.
A fürdőszobában kád tusolóval, sokféle tusfürdővel, és nem utolsó sorban száraz kilépővel, meg persze többféle szájvízből is lehet válogatni.
Nati külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Én a szebbnél szebb képei miatt választottam Natit, de az életben sokkal szebb. Gyönyörű szemei mosolya és az a hosszú fekete haj.
Engem megvett azonnal
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A ház elől hívtam hajszál pontosan, kolegína vette fel és kért egy percet, hogy Nati elkészüljön. Vissza is hívott és megkaptam az instrukciokat a bejutáshoz.
Az ajtóban várt megbújva fekete bugyiban melltartóban pont mint a 3-as számú képen és egy fekete magassarkú cipőben amit rögtön le is vetett mikor meglátta
sudár termetem :D Puszival üdvözöltük egymást és bekisért a babaszobába ahol gyorsan levetkőztem és már indultam is a fürdőszoba felé.
Visszatérésemkor már az ágyon várt anyaszült meztelenül. Nekem sem kellett több odatelepedtem mellé és már kezdetét is vette egy fergeteges csókcsata
igazi nyelves csók, nem csak olyan pusz pusz. Közben kezeim is elkalandoztak Nati testén és hátára parancsoltam, hogy tudjam kényeztetni.
Egy kicsit elidőztem a cickóknál, de utána meg sem álltam a puncijáig amit nagy lelkesedéssel nyaltam ami rendesen elkezdett nedvesedni, de nem tudtam eljuttatni a csúcsra, mert Nati is viszonozni szerette volna a kényeztetést és én nem tiltakoztam ellene.
Nekiállt szopni amit igazán jól csinált, olyan szembenézős vadító volt alig bírtam leállítani, mert benne szerettem volna lenni.
Gyorsan elővett egy gumit és már nyeregbe is pattant, mintha kitalálta volna a gondolataimat. Elkezdődött a vágta amit a tükörből is lehetett mozizni,
de olyan jól eltaláltuk a ritmust, hogy hamar tele lőttem a gumit. Letisztogatott rendesen ittam egy kortyot és tulajdonképpen ekkor kezdtünk el beszélgetni,
Hamar találtunk közös témát. Nati nagyon jó fej csaj sokat nevettünk. Kis idő múlva megkérdezte mehet a második menet, mire én próbáljuk meg.
Viszonylag gyorsan sikerült életet lehelni lankadó férfiasságomba kitartóan szopta, de nem akartam sokáig húzni az időt és én is besegítettem kézzel egy
kicsit és így lett végem.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A pesti átlag alatt egy hajszállal extrát nem vettem igénybe.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Kellemes élményekkel távoztam, amiért mentem mindent megkaptam egy gyönyörű lánytól.
Még biztos visszamegyek hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36706714117 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Nati szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

aumisi
Törzsvendég
2019-03-12 08:42:14
Köszi a kedvcsináló beszámolót a Hölgyről! Készülök már jó ideje Hozzá!

2019-03-12 02:41:43
Natis beszidben én értem az élményt, de csak az tudja aki volt nála, másoknak talán rövid lesz és kevés infós, igazából teljesen én se vagyok elégedett a besziddel, de legalább őszinte.

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-01-20) : Na ebből egy jó kis nyelvlecke alakult ki, szigorúan kéz nélkül, viszont nagyon akartam, hogy neki most jó legyen. Szerintem ezt a szándékomat elértem. Utána felült, és mind a ketten azon voltunk, hogy rólam is lekerüljön a ruha.

(2018-10-30) : Hol pornósan, hol barátnősen franciázott. Pár perc múlva gumit kértem, mert szerettem volna azt a csodás puncit érezni. Lovaglósban kezdtünk, de túl jó volt, és hamar el élveztem volna,

(2018-10-11) : Mikor az ajtón beléptem, Nati hatalmas mosollyal és igéző tekintettel várt rám. Ahogy belenéztem e csodás kék szempárba, azonnal elvesztem... :) Pláne az után, hogy szinte azonnal lekapott és olyan hevesen csókolni kezdett, mint aki több hetes éhezés után pont rám várt

felejthetetlen: 2db
(2019-01-03) : Újra csókolóztunk, de ezúttal Ő indult kis barátom irányába. Igen jól ingerelte hancúrlécem, mert rögtön vigyázzba vágta magát.

(2018-10-22) : Csókolóztunk és Nati ajkai elindultak lefelé.Elérte a célját,bekapta és egy nagyon jó szopásban részesített.Nyalta-falta Alexkát,nyelvezte.én meg ujjaztam közben.Gumit húztunk,és fölém gugolva ereszkedett belém.

nagyon jó: 7db
(2019-02-07) : Franciájára leginkább a "határozott" kifejezést alkalmaznám, erősen csinálja, gyorsan is, néha fölnéz a szemembe vagy bele a panoráma tükörbe, láthatta is hogy bejött a dolog, olyan elánnal csinálta hogy levegőt sem kapott.

(2019-01-25) : Elkezdtük a kezeinkkel is felfedezni egymás testét, majd Nati hamar elkezdte keményre szopni a farkam. Ez gyorsan sikerült, ugyanis fantasztikusan csinálta, lendületesen, beleéléssel.

(2018-11-23) : Hanyatt feküdt, két lábát felelmel e húzta le a fekete tangát és előbukkant a nagy húsos punci, úgyhogy megfogtam a lábait, nehogy letegye és így kezdtem nyalni a sima tinipuncit.

: 5db
(2019-01-05) : Aztán Nati visszafordult és elém guggolt, mesteri tudással elkezdett franciázni, mondhatnám, megkeményíteni a cerkát, de nem mondom, mert az már amúgy is harcra kész volt az izgató előzmények miatt.

(2018-12-19) : Lovaglóban folytattuk több verzióban is, jöttek a sóhajok mindkettőnktől ütemre. A végén szájjal és kézzel végzett ki, az orál kicsit "túl" pornós volt, de a kézitől robbantam mint a rakéta.

(2018-11-22) : Natur franciája hamar felsrófolt teljesen kéz nélkül csinálta pont ahogyan szeretem. Utána én is nagy nyalakodásba kezdtem nagyon belebuzdultam és érezhetően élvezte.