5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-22
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 6-24
27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Barbi szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Barbi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-10 16:57:15

perikleszmaster
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Barbi Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Vtr-ban egyeztettem vele, könnyen találtunk egy mindkettőnknek jó időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyvárad tértől egy laza 15-20 perces séta. Egyértelmű a cím. Aki volt a régi helyszínen annak mondom hogy a szomszéd épületbe kell menni. Én délelőtt mentem a ház előtt akkor volt egy pár parkolóhely is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy egyszobás plusz fürdős kis otthonos garzon lakás. A tetthely egy hatalmas francia ágy , a fürdő teljesen rendben van , szép tiszta tusfürdő is van bőven.
Barbi külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Már nem először vagyok Barbinál ezért lehet hogy picit elfogult vagyok vele szembe, de nagyon rendben van a csajszi. Bájos arc, kellemes méretű mellek, szép formás fenék. Az adatlapján ducinak írja magát de ez erős túlzás szerintem. Engem a kérésemre utcai ruhában fogadott de általában egy köntösben szokott lenni a randi elején.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Amint beléptem a szobába mint régi ismerőst üdvözölt egy öleléssel meg csókokkal . Amíg levetkőztem meg őt is levetkőztettem gyorsan megérdeklődtük hogy kivel mi történt az elmúlt fél évben, majd megkaptam a törölközőmet és gyorsan elmentem megfürdeni. Mikor kijöttem a zuhanyzóból ő az ágyon várt de gyorsan felpattant hogy az ágy mellet csókolózunk egy kicsit majd elterült az ágyon ahol végig csókolgattam a testét a nyakától kiindulva a mellein át egészen a punciáig ahol is elidőztem egy kicsit. A kelyhe még mindig fantasztikus és jó nyalni amit nagyon díjaz is. Ezután mellé feküdtem és az ujjammal simogattam és ingereltem egy kicsit a kelyhét amit egy gyönyörű orgazmussal jutalmazott. Miután egy picit lenyugodott cseréltünk hogy ő is kényeztessen egy kicsit. A franciája is nagyon jó, látszik hogy ő is élvezi és igazán beleélésel csinálja ami egy szempontból nagyon jó de egy másik szempontból meg így hamar vége lett volna a mókának így gyorsan gumit kértem és kértem hogy üljön is bele gyorsan. Így lovagoltunk egy pár percet először lassan majd kicsit gyorsabban aztán úgy hogy rajtam ült megfordítottam és missziben is csináltuk egy keveset de annyira felvoltam már ajzva hogy hamar el is mentem a gumiban. Hagyott magában lenyugodni majd megtörölgette a szerszámot egy kis törlőkendővel aztán odabújt hozzám hogy beszélgessünk egy kicsit. Ez a másik dolog amiért szeretek hozzá járni mert egy nagyon intelligens, tájékozott nő és egyszerűen jó fej élmény vele beszélgetni is. Kicsit részletesebben elbeszélgetünk hogy kivel mi történt a legutóbbi randink óta meséltem én is ő is. Majd amikor már kezdtem éledezni akkor javasolta hogy egy kendővel ő letakarja a szemen és úgy kényeztet egy kicsit amiben persze hogy bele mentem. Elterültem az ágyon és egy fekete kendőt terített a szememre és aztán elkezdett kényeztetni. Szépen apránként kényeztettet először csak a golyókat masszírozta meg nyalogatta majd először kézzel izgatta a szerszámot majd egy kicsit cicivel is majd utána kezdett el szájjal is kényeztetni ami vagy még fantasztikusabb volt mint általában és most még tovább is bírtam. Egy olyan jó 5-9 perc után kértem hogy húzzon gumit mert mostmár teljesen menetkész az ezredes. A gumi felhelyezése után fejemen még mindig a kendővel beleült és úgy lovagolt meg. Utánna egy kicsit kutyusban is csináltuk ami az ő kedvence aztán a hasára feküdt és én hátulról hatoltam bele amit jobban díjazott mint vártam mert egy olyan 5 perc után újra egy hangosat élvezett . Majd megint missziben csináltuk még egy kicsit majd kihúzva a hasára mentem el. Itt is letisztogatott majd hozott egy pohár vizet és kaptam egy száraz törölközőt is. Zuhanyzás után még csevegtünk egy kicsit majd búcsúcsók után távoztam is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Öltözködés közben tettem le az asztalként szolgáló pultra, addig szóba se került. Az alap pesti átlag másfél órás randiért. Abszolút megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mintmár mondtam abszolút megérti. Egy fantasztikus hirdető akinél egy élmény minden látogatás.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Barbi nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2018-09-06) : Olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy még a fülem is füstölt, kérés nélkül húzta magát a farkamra és hol folyamatosan a saját manduláját döfködte,

(2018-05-19) : Lágy csókokkal kezdte a hegyétől a tövééig változó intenzitással és erősséggel majd mikor jeleztem hogy most jobb lenne ha lejjebb vonulna golyózni egy kicsit mert ebből gyors elsütés lesz ott folytatta

(2018-01-08) : Finom gyengéd csókolózásba kezdtünk ott az ágy mellet állva kisvártatva rólam is lekerült a törölköző és az ágyon elhelyezkedve egy mesteri kényeztetést kaptam, vadító ahogy eközben a szemembe néz

felejthetetlen: 25db
(2019-03-20) : Önként húzza rá magát a meredező szerszámomra. Makkommal a saját torkát ostromolja. Az én kezemet is rátaszi a fejére bíztatásul. Ezt csak visszafogottan művelem. A kényszer francia nem az én világom.

(2019-03-05) : s szinte elnézéskérően pillogott rám, hogy akkor Ő most odalent is beköszönne. És úgy is tett! Én meg persze elégedetten vigyorogtam, mert ez minden volt csak nem óvatos.

(2019-03-03) : Egy idő után átváltottam finom érintésekre, szám járta be az utat testén, amit korábban kezeim. Végig csókoltam testét, mellé kerültem és megfordítottam: így újra finom csókban forrott össze ajkunk. Huncut mosollyan tolt el magától és kijelentette: most te jössz. Már be is fészkelte magát lábaim közé és finom érintésekkel közeledett merevedő férfiasságom felé.

nagyon jó: 24db
(2019-03-19) : Ezután a hátamra feküdtem és ő viszonozta a kedvességemet egy finom és változatos franciával. Olykor csak a végével foglalkozott olykor meg teljsen eltűntette a farkamat a szájában ez ellen meg nekem nem volt ellenvetésem sőt nagyon is tetszett

(2018-07-31) : Ott egyből folytatódott is a franciaóra,amely idővel kölcsönössé fajult :).Nagyon finom volt Barbi,de nem tudtam tovább várni és gumit kértem. Missziben kezdtünk

(2018-04-30) : Megtisztultak a cicik így visszatértünk a fürdőben elkezdett isteni franciára. Szerintem Barbi ezen a téren egyre ügyesebb.

: 28db
(2019-03-14) : gyerkek nem viccc olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy csak pislogni tudtam, eszméletlen egyből elfelejtettem minden gondom, bajom, annyira jól csinálja Barbi, hogy tanitani kéne minden lánynak,

(2019-02-08) : kértem hogy kényeztessen Ő natúr franciával? A lábaim közé feküdt és kaptam egy makkmasszázst a pici szájával, majd kérésemre mélyen is bekapta nem volt mély torok de jól esett.

(2018-07-31) : Csak a nyelvével kezdte először , szépen lassan fel - le nyalta a farkamat, közben mindig a szemembe nézett. Bekapta a golyóimat, rendesen húzott engem, de élveztem minden mozdulatát.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-11-08) : Nem sokkal a találkozó előtt lemondta az egészet. Rendkívül "korrekt" eljárás... Hozzáteszem, ez nem az első ilyen alkalom volt már a részéről.

(2016-06-28) : Kicsit előbb érkeztem igy felhivtam mehetek-e.Mivel igent mondott kértem a kódot, csengetés beengedés. Lakást könnyen megtaláltam. Érkezéskor egy sötét hajú lány fogad, ez akkor fel sem tűnt, de a már megénekelt nővér jelmez nem volt rajta.