82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
475
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Noémi szexpartner

szexpartner

Noémi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-10 14:30:27

csocsoka7
Kezdő irogató
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Noémi reagálása

Kedves csocsoka7 először is szeretném megköszönni ezt a szép beszámolót! :)
Véleményem szerint azért nem érezted tökéletesnek a randinkat, mert a 2 óra helyett, az 1 óra kevés volt neked/nekünk az egymásra hangolódásra (így is köszönöm, hogy meglátogattál), mivel te egy édesen különleges Uraság vagy! ;) Biztosíthatlak, hogy a második randevúnk alkalmával minden 100%-os lesz, mert: neked sem lesz idegen a környezet és mivel már ismerjük egymást, tudjuk ki mit hogy szeret, így a lehető legtökéletesebb lesz az összhang! :P
Várlak vissza az ismétlésre! :* Noémi

Szexpartner beszámoló Noémi Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mikor telefonon hívtam egyből felvette, mondta, hogy a délután folyamán programja lesz, így a 2 óra helyett, csak 1 órát töltöttünk együtt, de mind a ketten rugalmasak voltunk, így ebből hoztuk ki a maximumot.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Mivel nem vagyok ismerős Budapesten taxival mentem hozzá, de nincs messze sem a metrótól, ahogy néztem, sem egyes buszoktól. Pár perc sétára van a nyugatitól. A taxi kitett közvetlenül a ház előtt függetlenül attól, hogy meg lehetett e ott állni, így a parkolásról sem tudok érdemben nyilatkozni. Nem nehéz egyébként megtalálni a házat, GPS segítségével mondhatni gyerekjáték.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nem túl nagy, de mivel egyedül volt benne, így teljesen megfelelő. Rend és tisztaság fogadott, fürdőben zuhanyzási lehetőség, illetve többféle tusfürdő, kellően nagy, és száraz törölköző, szájvíz, dezodor, minden ami kell. A tettek helyszínén, hangulatvilágítás segítségével félhomályossá tette a szobát, egy székre tudtam lerakni mindenem. A szoba egyik felében pedig a célnak teljesen megfelelő franciaágy.
Noémi külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Egy az egyben úgy néz ki mint a nem retusált képein, nekem kimondottan bejön. Formás fenék, hatalmas szilikonmellek. Arca, átlagosnak mondható, és erősen feltöltött szilikon szája talán az egyetlen számomra ami rontotta az összképet. Szexi fekete bugyi-melltartó kombinációban fogadott, ami el is érte nálam a kellő hatást.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Két puszival fogadott, megbeszéltük a részleteket, majd egy gyors zuhany után az ágyon fekve várt. Elmondta mit szabad mit nem, mit szeret, mit nem, amivel úgy voltam, hogy jobb letisztázni az elején, mint, hogy később kellemetlenség legyen belőle. Csókolózni kezdtünk, ami elég kellemes volt, majd a hátamra fektetett, és jöhetett a natúr francia. Nem vagyok nagy francia fan, de nem volt rossz egyáltalán, a célját elérte vele, megkeményített. Az első körnek, szemből lett vége, a hatalmas mellek láttán nem sokáig bírtam tartani magam. Kis beszélgetés, majd én igyekeztem kényeztetni nyelvvel, közben ujjaztam is, amit néminemű nedvesedéssel fogadott. Majd beleült, ami szintén elég extra látvány volt, a végét pedig hátulról fejeztük be. Hagyott lenyugodni, hozott nekem vizet is, nem küldött el egyből, ami pár lánynál megfigyelhető volt, sőt, még búcsúcsók is járt az ajtóban. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Nem extra dolgokért mentem, hanem teljesen normál találkozóért, az előre egyeztetett maradt a végén is, bár én már odaadtam neki, jó/rossz szokásomhoz híven a találkozó elején.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Barátnő feelingesnek maximum félig tudnám mondani, talán a pornós feeling fel jobban húz. Nem bántam meg egyáltalán, hogy meglátogattam, rendszeres visszajáró nem tudom még, hogy leszek e, mert nem volt 100%-os köztünk a kémia, viszont lehet, hogy ez csak az első találkozónak volt betudható. Ha legközelebb meglátogatom, akkor lehet, hogy jobban el tudom dönteni, lesz e közös jövőnk :D . Köszönöm szépen, az élményt Noémi!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noémi szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Noémi nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNoémi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2019-02-17) : Ekkor valami olyan következett, el se akartam hinni. Kéz segítsége nélkül, csak nyelvel látott hozzám, egy pontot sem hagyott ki. Picit rásegítettem, itt kicsit fenakadtunk mert a hanghatásaim összezavarták, de tisztáztuk.

(2018-11-20) : Nagyon bírtam, hogy tudja mi kell neki, segít, rávezet és ha megcsinálod neki, akkor el is megy. Szerintem meg volt neki a dolog, amit én ajándéknak tekintek. Én ezt igazából idősebb hölgyeknél tapasztaltam, hogy tudja mi kell neki és el is veszi, ha van rá

nagyon jó: 1db
(2019-04-21) : Finom mély torkos franciát kaptam.Nyalta ,falta a farkam.Semmit nem hagyott ki,a golyókat és alatta sem.Néha tövig bevett,és éreztem a makkommal a torka szorítását.

: 6db
(2019-05-05) : Minden terültetem körbe járt és időként eltüntette az egyik szervem a szájába. Kicsit begörcsöltem a , de Noémi segítségével sikerült a maximumot kihozni a helyzetből.

(2019-04-09) : A következőben ő kezdett franciázni, aminek során megismertem a harmadik szabályt, miszerint nem szabad a hajához nyúlni. Noémi számomra félelmetesen jól franciázik. Nagyon sokféleképpen csinálja, minden trükköt bedob, és lelkesen, profi módon izgatja a vendéget. Minden volt, ami a nagykönyvben meg van írva: zacsinyali, rúdnyali, nyelvkörzés a makkon, szívás, mélytorok, bólogatás mélyre és magasra, nyáladzás, egyszóval minden és minden nagyon jól. Szerencsére nem vitte pornósan túlzásba, egyszerűen csak tényleg nagyon jól csinálja.

(2019-04-07) : elég erős szívó hatással kaptam egy gyors franciát, golyók nyalogatásával, több alkalommal mélytorokkal, bőnyállal. Foghattam a fejét is, és finoman lehet irányítani is.