19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Tamara11 erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Tamara11-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2019-03-09 20:46:46

kisoroszlán1
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Tamara11 Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Tamival pont 2 éve találkoztunk, de annak a randinak az emléke ma is úgy élt bennem, mintha csak egy éve lett volna.
Közben egy ideig nem volt jelen, majd néhány hete láttam hogy újra hirdet.
Nosza fel is hívtam, örült nekem és minden infóval ellátott.
Ma jött el a randi ideje, felhívtam, hamar felvette és 1óra múlva már át is öleltük egymást.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Kondorosi lakópark egyik belső udvarra nyíló háza.
Ismert hely, jól megközelíthető mind BKV-val, mind kocsival.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tami rendkívül igényes nő mind önmagára, mind környezetére. A helyszín egyszerűen tökéletes: a kis lakásban minden magas színvonalon rendelkezésre áll ami egy tökéletes programhoz kell. A nappaliban masszázspad (de ezt ma kihagytuk), fotel a cuccoknak. Innen nyílik egy hálófülke a földön a hívogató tatamival.
Körben nagy tükrök a falakon, a polcokon mécsesek csináltak hangulatvilágítást.
A fürdő csillogóan tiszta, megszámlálhatatlan tusfürdővel. Többféle szájvíz, és puha illatos törcsi.
Tamara11 külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Tami egy rendkívül igényes nő mind önmagára mind környezetére.
Egy a képeknek megfelelő gyönyörű és ápolt nő nyitott ajtót hatalmas mosollyal az arcán - talán egy kicsit örült nekem
Szemei huncutul csillogva ígérték egy pazar randi lehetőségét, érintései bizonyságul szolgáltak.
A cickók szilikonosak, de nem abból a kemény "focilabda" fajtából - ránézésre el sem hinnéd hogy azok. Ezért finoman kézbe veszed őket és csodálkozol hogy kemény tapintásuk ellenére lágy esésűek, nagyon kellemes érzés foglalkozni velük. A bimbók csodaszépek és Tami remegős sóhajokkal jutalmazta mikor finoman szopogattam őket.
A szendén rejtőzködő sima babapunci fantasztikus élményekkel ajándékozott meg.
Szép lábait is hosszasan imádtam - régen találkoztam ennyire tükörsima pihementes kecsességgel.
Az egész teste tökéletesen ápolt, illatos és igen érzéki volt...nem is bírtam magammal :)

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Szóval mire a kötelező köröket letudtam, Tami már ki is bújt kombinéjából éhes szemeim szabad prédájának vetve gyönyörű cickóit. Már éppen "panaszra" nyitottam volna számat hogy én szeretném kicsomagolni, mikor hozzámsimult, keményen ágaskodó bimbóit a testemhez szorította és kutató kezével a daliás barátomat simogatta. Panasz elfelejtve :)
Ezután kecsesen beszökkent a hálóba, s mire utolértem, a kis huncut már éppen elhajította a bugyiját. Már fel sem merült a panasz gondolata, bezzeg másé...és érzéki testét ölembe kapva csókoltam ahol csak értem.
Romantikus csók nála sajnos nincs, de azért igyekeztem egy-két szájrapusziból kihozni a maximumot.
Kicsit így ölelkeztünk, majd eléje térdelve éppen a szám elé kerültek a szépen ágaskodó barna bimbók. Önfeledten becézgettem őket, miközben Tami a fejemet simogatta.

Aztán "valahogy" a tatamira került hanyattfekve, én pedig combjai közé furakodva babusgattam testét. Itt egy igen izgalmas és szép élményt kaptam: amikor két cicije közé csókoltam Tami teste finoman megremegett, majd a csókokkal lejjebb haladva belenyaltam köldökébe - s egy fokkal erósebb remegés lett jutalmam.
Igazán még el sem értem a szendén zárt babapuncit, csak a környékét puszilgattam, mire Tami zihálva remegni kezdett. Nagyképűen arra gondoltam, hogy mindez talán nem azért történt mert ellenszenves vagyok neki :)

Finoman nyelvelni kezdtem punciját, csak óvatosan közeledve, de így is szemet és fület gyönyörködtető reakciókat kaptam. Tami egyre hangosabban sóhajtozni kezdett, amik egy kis idő után már inkább kéjes nyögéseknek hallatszottak.
Finoman fokoztam a tempót és az ujjamat is suttyomban közelíteni kezdtem - először csak gátját és ánuszát finoman cirógatva.
Amikor aztán becsusszantam forrón lüktető kincsébe, akkor robbant a "bomba" : Tami sóhajai hangos nyögésekké váltak, kezével megszorította cicijét gyömöszölő kezemet, combjaival satuba fogta a fejemet és rálépett a gyönyör ösvényére...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
... nem egy nagyot élvezett, hanem többször egymás után mindig egyre intenzívebben. Ahogy nyögése egyre hangosabb lett úgy feszült egyre magasabb ívbe háta - már olyan magas ívű hidat hozott létre, hogy "aggódva" dereka alá tettem tenyerem így megtámasztva-tartva őt. Közben élveztem ahogy izzadó hátáról a tenyeremben csurgott kéjes verejtéke.
Szerencsére nem lett semmi "baja", de még hosszasan várnom kellett csillapodására. Hogy "ki ne ugorjon" szíve, finoman rámarkoltam bal mellére, miközben a szám előtt lüktető puncit fújkáltam csillapítólag.

Most már hagytam őt is kibontakozni és át is vette az irányítást. A hátamra fektetett és előmelegített olajjal bekente a kisorit, hasamat és a cickóit - majd kőkemény bimbóival köröket rajzolva rám csúszkálni kezdett. Időnként mikor feljebb jött, ajkaink újra összeértek - ilyenkor rákapva popsijára igyekeztem magamba húzva szinte felfalni őt.
Hiányzott már puncijának csodás íze, és bízva abban hogy "már eleget pihent", 69-be kértem. Mosolyogva rámfordult és számba tolta mindenét miközben Ő odalent varázsolt valamit kezével és ajkával felváltva, vagy mindkettővel?
Nem tudom, mert itt elvesztettem önmagam és csak habzsoltam a gyönyört.
Finoman nyalni és ujjazni kezdtem az elém táruló kincseket, játszottam gátjával és ánuszával, miközben Tami észbontó dolgokat művelt velem.
Egyszer csak, szájában a kisorival, megint jöttek a hörgésszerű egyre hangosabb nyögései, szemem előtt remegni kezdtek csodái....majd ismét megajándékozott.
Kicsit "bántam" hogy így előre sietett, de azzal vígasztaltam magam, hogy finoman széthúzva popsijának félgömbjeit gyönyörködtem az előttem remegő nedvesen csillogó csodás ékszereiben, lüktető puncusában :)

Ilyen intenzív élmények hatására már én sem bírtam sokáig, és hörögve-nyöszörögve küldtem a sereget édes ajkai közé.
Miután megtisztogatott minket, még hozzám bújt forró testével egy kellemes kis csevelyre.
Sajnos az időm közben elszaladt, így már csak néhány (sok) búcsúölelésre és puszira futotta - meg az ígéretre, hogy most nem hanyagolom majd 2 évig :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az új átlagnak megfelelő csokorról kaptam telefonos tájékoztatást, amit igyekeztem diszkréten az asztalra tenni amíg Ő a csokinak örült.
Azért a csodáért amivel megajándékozott szinte elenyésző az ajándék mértéke.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Tamihoz azzal a nem titkolt szándékkal mentem, hogy szeretném felülmúlni a 2 évvel ezelőtti pazar randinkat. Nos, azt hiszem ez tökéletesen sikerült, de ehhez elsősorban Tami rendkívül odaadó hozzáállása kellett.
Úgy érzem, hogy közöttünk ma nemcsak egy szikra lobbant fel, hanem egy egész elektromos vihar - s ennek lett a fenti felejthetetlen randi az eredménye.
Őszintén megmondom, hogy mostanság nem voltam részese egy ilyen hosszan tartó, minden elsöprő, szinte eksztatikus gyönyörnek amivel Tami megajándékozott.
Gyönyörének részese lenni egyszerre volt megtiszteltetés és felemelő érzés - s végül talán egyikünk sem bánta, hogy a "klasszikus" masszázs ma elmaradt!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36202459028 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Tamara11 erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2019-03-14 16:14:05
Hamisítatlan,profi,lila, kisori beszi. Külsejének leírása különösen tetszett. Írásod kapcsán tudom mi a teendőm.
Nagy gratula nektek!

2019-03-13 18:10:40
Istennődről méltó írást adtál nekünk....köszönet érte!
Tudom mit éltél át, hiszen Tamara különleges, és Gyönyörű! Egy biztos, kiválóan tudja megszelídíteni az erdő vadjait, én a kezéből ,,is,, csemegéztem!:-))

2019-03-13 12:57:43
Élvezettel olvasom mindíg Kisori kalandjait, de ez most Tamival egy idvezült pillanat volt , ami ritkán jön össze, még a legnagyobb vadászoknak is ! Gratulálok a kettősnek és a beszihez egyaránt.

FunkciókTamara11 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2019-03-10) : Tamara beolajozta kezelendő részeimet, majd egy alapos, erős masszázst kaptam. Profi a Hölgy, semmi kétség, deréktól haladt, mellettem térdelve gyúrta hátam, majd lapockáim, végezetül pedig a vállaimat.

(2017-02-02) : A liftből kilépve már nyílt is az ajtó , így diszkréten be lehetett osonni. Bevitt a saját szobájába , üdítővel kivált majd átkísért a fürdőbe. Amint visszaértem a szobába és megkaptam az üdítőmet, már vághattam magam hasra, hogy elkezdődjön a szeánsz.

nagyon jó: 3db
(2017-03-07) : A kezeik azonnal birtokba vettek. Tita határozottan esett a hátamnak, már ismerte merre kell nekem az a gyilkos kezű gyúrás. Tamara a lábaimra vetette kezeit és egy ritmusra gyúrtak át. Izomról, csomóra haladva.

(2017-03-03) : Ezután hasra feküdtem és elkezdte átgyúrni a felsőtestemet. Csak megerősíteni tudom, hogy szakképzett masszőz, jól átgyúrta a tenyeremet, a karomat és a hátamat is. Majd jöttek a lábaim, a talpaimnál kezdte, majd haladt felfelé.

(2017-02-14) : a hasamra feküdtem, majd Tamara olajos kezével elkezdett gyúrni, közepes erősséggel, jól kitapintva a kényes pontokat. Hát persze, hiszen képzett masszőz ! Kellemesen elernyedtem kezei között,

: 3db
(2019-01-25) : Mikor már érezte, hogy vágyok a francia órára, megkönyörült rajtam és elkezdett játszani vele. Nagyon jól és változatosan csinálja, szerencsére a tükörben végig tudtam követni az eseményeket.

(2016-12-20) : Először csak a hegyét nyalogatta, közben a kezeivel a zacsimat cirógatta, de egyre mélyebben tűnt el a farkam a szájában. A mennyországban éreztem magam.

(2016-11-17) : So it was to be: with me face down, she sat at the bottom of the bed and having spread some oil, began to masage the soles of my right foot then my calf, my legs and progressively all the way up to my head