191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-22
5
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 6-24
NoNa szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

NoNa-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-09 20:19:49

JONY76
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló NoNa Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
elsőre felvette a telefont.Nagyon kellmes hang fogadott a telefonban.nagyon őrült hogy kőszőntőttem nőnap alkalmábol.megbeszéltünk mindent .kért hogy szombaton 11.30 kor hivjam megerősités céljábol.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
ez egy 11 ker iggatlan a fehérvári uton .mőgőtte van parkolo előtte ál meg a villamos.kell még ennél tőbb valakinek?megadott cim pontos volt és egyszerü én már voltam ott csak mással.
Helyszín
a légyott egy szépen felujitott lakotelepi panel lakás .Két szoba fürdőszobával..Afürdő tiszta kulturált .A higiénia az 10 pontos tiszta minden fürdőszobában fogefe fog krém és tusfürdő és szályviz minden menyiségben megtalálhato bőségesen.És ajánlatos használni mert nem disz !!!
NoNa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Belépéskor fehérnemübe fogadott egyből szimpatikus lett és beindult a kémia...A képek 100%ban őt ábrázolják megfelelnek a valoságnak minden porcikája én ezt bejártam minden iránybol!!!!ÉS A NYELVEM nem téved!!!!!

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Bevezetett a szobába ahol levetkőztem . Rendeztük a megbeszélt elszámolást mrt előszőr voltam vele de nem utoljára!!Az után megkaptm a tőrőlkőzőm és megmtatta a fürdőszobát gyors fürdés és fogmosás után"kőtelező nem fürdőszoba disz"a szobába lépve az ágyon fogadott teljesen meztelen.meg kérdezte mit szeretnék es arra jutotunk hogy én kényeztetem nyelvel ami anyira jol fogadott hogy el is élvezet ! pici pihi után megfordult és folytattuk még mindig én kényeztetem és kis idő mulva ismét eljutattam a csucsra !!Kiss pihenő után megkért hogy ő hagy játszon a szerszámommal mert nagyon szeret szopni is!!! profi modon csinálta finoman érzékien ahogy azt kell!!kőzbe én is kértem ,hogy had játszak aa győnyőrü melleivel ezt ő is nagyon élvezte kőzben nyelves csokok is elcsattantak mükődőtt a kémia .ez után megkért ,hogy hátulrol tegyem be neki mert ugy is el szeretne élvezni és élvezni engem.rővid idő mulva sikerült a csucsra érni és elélvezni ismét .Hangos sikolykőzepette:::egy kis szuszanási idő után ő kényezttett ORÁLIS PROFI FINOM technikájával és a szájában élveztem el !!ÉLETEM LEGJOBB SZERETKEZÉSE VOLT EZ!!GYorsan meg is beszéltük ,hogy meg kellene ismételni!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ő a kulturált igényes szeretkezést is szereti de a picit vadabb is belefér .!!Ő magában egy szexet kedvelő és rendszeresen igénylő NŐ!!TEljesen korekt azt kaptam amit megbeszéltünk és még tőbbet is!!!

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ő egy olyan NŐ akivel napokon keresztül szeretkezne a férfi !minden porcikája az őrületes vad szeretkezésre van kitalálva a mellei a popsi a punija anyira finom hogy napokig lehetne igy-ugy kényeztetni és mindezt ő is élvezi és meghálálja ,viszonozza!!Én remegő lábbal izomlázzal/még a nyelvemben is/távoztam tőlle ÉLETEM LEGJOBB SZERETKEZÉSE VOLT!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NoNa szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-11 11:36:21
Tudom, hogy egy beszámoló nem nyelvtandolgozat. De ebben annyi a hiba, hogy élvezhetetlen.