82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Zita szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Zita-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-09 12:37:09

pavilon
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Zita Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
1
Ez hosszú lesz... Telefon, biztos hogy nem ő veszi fel, akkora a stílusbeli különbség. Voltaképpen azért mentem el, hogy megnézzem, ki az aki megengedi magának ezt a társalgási stílust egy ismeretlennel, főleg egy potenciális vendéggel, és mire. Konkrétan: hívom kedden, hogy csütörtök reggel mennék. Visszakérdez, hogy miért ma milyen nap van. Mondom kedd, vagyis nem holnap, hanem holnapután a lehető legkorábban szeretném a randit. Kioktató stílusban megkapom, hogy szó se lehet róla, hogy előre egyeztessünk, higgyem el, ez nekem is jobb így (???) majd hívjam aznap fél tízkor. Aha, értem (nem), megköszön, letesz. Nem jöttem rá, miért jobb nekem így, viszont rövidesen visszahívtam, hogy megtudjam legalább az ajándékot. Méltatlankodó kioktatás megint, hogy miért olyan fontos ez most, miért nem ér ez rá addig (wtf?) és különben is el fogom felejteni (WTF?!) Azért végül elmondja, megint megköszönöm, udvariasan biztosítom, hogy nem fogom elfelejteni, elköszön, letesz.
Csütörtök reggel nézem az oldalt, 9:15-től biztosan felveszi. Aha, hívjam fél 10-kor. Nem örültem, ha valaki más véletlenül bejelentkezik előttem, akkor mehetek szex helyett dolgozni. Jól van, hívom 9:15, 9:18, 9:20, 9:30, nem kapcsolható. Legalább nem maradok le. Mondjuk már elindultam otthonról és nem mindegy melyik irányban szállok villamosra, és a föl-alá sétálgatásnál a meló is jobb program lenne. 9:35 körül végre kicseng, mondom mi a szitu, kedden beszéltünk, csütörtöki visszahívásban egyeztünk meg, íme. Már megint: miért milyen nap van, csütörtök? Ekkor már úgy voltam vele, hogy ha odajutok, végigkérem az egész kiírt repertoárt a prosztatamasszázstól az arcra élvezésig, másfél órában. Igen, csütörtök van. Jó akkor mehetek tízre.
Hozzá kell tennem, hogy másnap (igen, másnap is) minimálisra szorítottam az egyeztetést, akkor tárgyilagos válaszokat kaptam. Jobb napja volt a telefonos kisasszonynak? Vagy hatott rá a "voltál már nálam?"-ra adott "(haha, nálad biztos nem) igen, tegnap" válasz. Persze másnap is majdnem 9:40 volt, mire fel tudtam hívni a kiírt "9:15-től telefonnál van, biztosan felveszi" ellenére, késtem is emiatt pár percet, de legalább visszafogta magát stílusban.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Panel lakótelep, az uszoda közelében. Parkoló eléggé tele volt, nekem a villamostól csak pár perc séta, de kicsit messzebb van mint a környékbeli többi rendelő. A cím pontos, bejutással már nem volt gond. A szomszéd lakást éppen felújítják, jómunkásemberek állnak a folyosón is, oda is köszönnek, gondolom látják a jövés-menést és vannak ötleteik is. Kisvárosban elég kínos lenne.
Helyszín
Randi helyszíne:
3
Egyezés a hirdetéssel:
3
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
3
Ha el akarnák adni a lakást, azt hiszem úgy hirdetnék, hogy átlagos vagy közepes állapotú. Mindenhol félhomály, szedett-vedett berendezés, néhol tényleg kollégista megoldások (lógó függöny középen összecsíptetve), de nem hiszem hogy ez a meghirdetett szerepjáték része. Az együttlét közben keletkező szemét földre dobálós, először azt hittem, csak nem találom a szemetest és kivittem magammal a cuccot a fürdőbe, aztán meggyőződtem róla, hogy a földre dobálás a szokás.
Fürdő használható, van tusfürdő választék, a korábbi besziben említett vaskos porréteget megőrizték az érkezésemig, nem túl bizalomgerjesztő. A kádban lévő csúszásgátló fel van pöndörödve, ami csak azért gond, mert megáll benne a víz, én remélem Zita vizébe álltam bele, a sajátomat igyekeztem kisöprögetni belőle, kevés sikerrel. Szájvíz, törölköző (1 db) oké. Az az átlátszó elválasztó a kád szélén jobb ugyan a függönynél, de sokat emelne a tisztaság feelingen, ha tényleg átlátszó lenne, legalább reggel.
Az ágy tényleg elég leharcolt a hangja alapján, lepedő nem éri végig, viszont egymást követő napokon különböző színű volt. Naná, hogy reggel megyek :D
Diszkréció a lakásban is lehetne jobb, nem találkoztam senkivel, de elég nyilvánvaló, hogy a konyhában, félig nyitott ajtó mögött van a diszpécser és gondolom a szabadidős dumcsihely. Másik szobából simán kihallatszik, hol tartanak, és mivel a mi szobánknak is tejüveg betétes ajtaja van, nem hinném hogy nagyon szigetelné a hangunkat, és tejüvegen át az is látszik ha nyílik a lakásajtó. Na nem mintha sokat foglalkoztam volna ezzel, de el tudom képzelni, hogy egy gátlásosabb vendég minimálra kókad, ha meglátja a panelház folyosójáról beszűrődő fényben a megérkező következő páciens/manager/kajafutár sziluettjét.
Zita külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
4
Arc:
5
Megfelel a képeknek, szerintem nulla retus, és frissek. Mondjuk elmondása szerint (ami egyezik a megtapasztaltakkal, ld. lentebb) pár hete kezdte a műfajt, ezért nagyon régiek nem lehetnek. Ha a képeken érzel egy kis félénkséget, bizonytalanságot, jól érzed, az is megfelel a valóságnak. A megadott kor nem stimmel, de csak a saját bevallás alapján, ha kevesebbet írt volna ki, szerintem ránézésre az is hihető lenne. Sajnos ez előző beszijében említett wc lehúzós sztori nálam is felmerült. Hogy mi tetszett rajta? Nekem mindene tetszett, az arca, a bőre, az alakja, a szégyenlős pillantásai, a gesztusai ahogy élvezte a dolgot, sajnos túlságosan is tetszett. Még az amatőrsége is nagyon bejött. Ha valami nem tetszett volna rajta, azt se írnám le, mert elhessegetném a gondolatot is, elnyomná bennem az érzés, hogy mennyire tetszett egészben ez a lány.

Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
3
Aktus:
4
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Úgy alakult, hogy szó se volt a repertoár végigpróbálásról. Az ellenkezője történt, kb úgy, mint amikor új barátnővel nem akarja/meri az ember rögtön kiélni a fantáziáját, hanem óvatos tapogatózás van, mit kapna tőlem szívesen, mit tenne meg nekem. Kétszer másfél órába belefért egy kis kézimunka, kevéske francia, több puncinyalás, kicsit több kölcsönös, mert az a kedvencem. Ott is inkább a puncinyalás volt a lényeg, én azt hiszem testileg kevesebbet kaptam mint adtam, de élveztem így is nagyon, jobban mint egy profi szopást. Néhány alap pózra került sor, misszivel kezdünk (kérdeztem hogyan szeretné, kis gondolkodás után azt válaszolta, hogy csak így simán, és ezek a válaszok is teljesen felizgattak, azt hiszem érzelmileg is). Amikor pihenő közben szóba került, hogy nem kapott túl jó beszit elsőre, azt hiszem bizonyítani akart, mert utána igencsak meglovagolt. Nem volt profi, de én imádtam, hagytam hogy végigmenjen a vágta, közben csak gyönyörködtem benne. Másnap is misszi, de massázspadra felültetősben, kanapéra lefektetősben, aztán hátulról, ahogy éppen hozzáfértem, végül állva szintén hátulról. Biztosan nem ezt akarná itt olvasni, de szerintem végig hamisítatlan amatőr szex volt. Imádom :D Próbáltam objektíven pontozni, kivéve BF, azt nem hiszem hogy lehetséges objektíven.
Ebben persze az is benne van, hogy nem szabad szó nélkül várni, hogy majd hozzám nyúl és akkor de jó lesz. Nem lesz jó. Kézimunka is, francia is akkor lett jó, amikor elmondtam, hogy ez most miért nem jó, és inkább mit csináljon másképp és mi az amit bátran csináljon úgy ahogy elkezdte. Például hiába áll már a farkam, amikor a fürdőből érkezve melléülök, ne rántson rajta nagyokat kezdésként, szárazon, mert az fájhat is, vagy minimum kellemetlen. De nyugodtan szorítsa rá a kezét, jó érzés ha fogja. Szóval nagyjából innen indultunk, de nekem nagyon megérte, mert ugyan nem lett profi, de éppen ezért jó annyira aktus közben látni, ahogy kiül az arcára a beleélés, arra figyel, hogy mit érez, néha rámpillant, mintha szívesen nézne (lehet hogy csak szeretném ha így lenne), de aztán elkapja a tekintetét. Csókot nem engedi, ez kicsit visszahoz a realitás talajára.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
5
A csokor nem túl nagy, utólag tettem ki mindkét alkalommal (feledékenységből), erre utalás nem volt. Sajnos TP-t is éreztem, bugyiba cicifixbe visszaöltözés 65 perc után (nem is értem, van aki annyi időre jön, mint amennyi nekem akkor hátravolt még), nem baj, akkor visszavetkőztetés, kimászkálás is van, de udvariasan, rákérdezve (hát tudok én nemet mondani?), mondjuk hogy nem szándékos. Vagy nem akarom azt hinni, hogy szándékos.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Erre mit is írhatnék? Nem akartam visszamenni senkihez, amíg vannak lányok a kedvenceim közé válogatva, akiket még nem ismerek. Azt is megtapasztaltam, hogy nem szabad két nap egymás után vendégeskedni, mert nem lesz olyan az erőnlétem. Azt hiszem volt szerencsém profioz, bombanőhöz, kezdő belevaló, és unott de kedves lányhoz, és szinte mindig azt éreztem hogy visszamennék, de (még) nem mentem. Zitához már másnap visszamentem, a két félnapnyi hiányzásom beváltottam egy nap szabira, de ma is ott lennék, ha hétvégén könnyen el tudnék lógni. Punciirigység, ne menjetek hozzá, legszívesebben hazavinném ezt a csiszolatlan kis gyémántot. Nem azért hogy én élvezkedjek, hanem hogy ő is élvezhesse. Meg amúgy is. Jövő héten vagy minden másnap nála leszek, vagy elköszönök tőle hosszú időre, mert különben el fog ez fajulni bennem még ennél is jobban és nem akarom elrontani az életem a talán semmiért...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zita szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-05-10 11:07:59
A beszi jó, a címkét kb értem ennél a beszinél.

2019-04-20 11:09:22
A beszid nagyon jó, érted a dolgod! A leírásaid, az adott pontozásod teljesen összhangban van, de az értékeléseddel köszönő viszonyban sincs. Ettől persze te még érezheted a lányban rejlő lehetőségeket, amit én még nem látok tisztán. Reméljük Zita belerázódik és sokat tanul még. Neked köszönöm ezt a tényfeltáró beszidet!

2019-03-11 18:00:55
A pontokat igyekeztem objektíven, levonhat még ebből is aki úgy gondolja, de a rangsor az enyém, abba nem szólhat bele senki, akkor se ha nagyon szubjektív (az). Bocsi :) Majd egyszer lehet hogy én is úgy gondolom, nem ott lenne a helye, de akkor is emlékezni fogok, miért került oda.

2019-03-11 17:04:01
Szerintem túlzottan is lovagias voltál a randi értékelésénél. Ha objektíven minden általad leírt körülményt mérlegre teszek (lévén engem nem varázsolt el Zita kezdős bája), akkor ez bizony messze van a nagyon jótól az én értékrendem szerint.

2019-03-11 15:25:39
Lehet nem annak szántad, de kedvcsinálóra sikeredett. Kellett ez a beszi!!!