3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 11-21
13
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
3
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Hessza erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Hessza-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-09 12:31:59

GreyKrisztian
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Hessza Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Néhány nappal korábban, ebben a szalonban tettem egy kiruccanást (Lindánál), akkor találtam ki, hogy a kis barátnőjét, Hesszát is meg fogom látogatni, alkalomadtán. Az egyeztetés vele simán ment. Minden fontos információról teljes körű tájékoztatást kaptam. Ahhoz képest, hogy csak pár napja rendel, elég rutinosan válaszolgatott a kérdéseimre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Óbuda. A Margitkórházzal majdnem szemben található a szakmában már jól ismert ház. Villamos és busz is jár a közelben. Autóval csúcsidőben sem bonyolult a megközelítés, parkolás a ház előtt közvetlenül lehetetlen, de a szomszédos kis utcákban van parkoló hely bőven. Amúgy, a túlnépesedő bolygónk nevéről elnevezett utcáról van a bejutás a lépcsőházba, nem pedig a főútról.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Világvárosokról elnevezett szobák, erről is ismerős lehet szakavatottaknak.
A lakás jól berendezett, minden szükséges eszközzel és kiegészítőkkel felszerelt. Most Rómában töltöttünk egy órát Hesszával. Tágas, nagy szoba, masszív masszázspaddal és nagy szivaccsal. Tükrök minden felé. Hangulatfény és halk zene segíti az ellazulást. Zöldes árnyalatú szoba, barna színnel kiegészítve a föld pozitív energiáit közvetíti. Kényelmes fotel és egy kis szekrény tele mécsesekkel további lökést ad az intim hangulat beteljesedésének.
Fürdőszoba is hatalmas, tiszta, gazdagon felszerelt. Tusfürdők, szájvizek, dezodorok, törölközők,…stb.
Logisztikára ezúttal is nagyon figyeltek. Senkivel sem találkoztam, pedig tudom, többen is rendelnek ezen az impozáns helyen. Visszajárós vendégként velem egy kicsit lazulást is megengedtek, de egyébként szigorú protokoll szerint fogadják az urakat.
Hessza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hessza képei és adatai teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Bátran állíthatom, hogy jobban néz ki, mint azokon az amatőr képeken. Az arc kitakarástól senkinek sem kell tartania, az csak az inkognitó megőrzése miatt van. Hosszúkás formájú pofikája, pisze orra, sötét barna szeme, és vastag, húsos ajka van. Szája mértani pontossággal megrajzolt, szabályos alakú. Ápolt, fehér fogakkal. Szemöldökén is látható a kozmetikus profizmusa. Haja hosszú, divatosan bicolorra festve. Ombre vagy balayage technikával, ezt hagy ne én döntsem el, de nem is érdekes, csak annyi a lényeg, hogy nagyon ad a megjelenésére. Fekete és vörös színű árnyalatokkal, hullámosra besütve, vagy dauerolva. Komoly tudású fodrászok keze nyomát viseli.
Alakja: nem csontkollekció, inkább a sportos kategóriába sorolnám. Izmos vállak és lábak, szépen kerekedő popsi, alkatával arányos, közepes méretű mellek. Pici barna bimbikkel, amelyek szépen hegyesednek és néha csiklandósak. Szolizott, barna, selymes bőrét tetoválások díszítik elöl-hátul. Csupasz illatos puncikája van, amely jól reagál az érintésre. Zárt, mint a mandula, nem állítom, hogy bevehetetlen, csonthéjas, de nagyon vigyázott darab az biztos. Élmény volt, amikor közelebbről is felfedezhettem.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az elmúlt néhány napban szerezte meg a masszázs tudásának az alapjait. Jelenleg is még tanulja, képzi magát ezen a területen. Van hozzá érzéke és türelme, akar fejlődni. Mindenkin szívesen gyakorol, kamatoztatja az ismereteit.
Én sajnos nem adtam rá alkalmat, nem hagytam, hogy kibontakozzon, mert annyira elvarázsolt a cuki lányos megjelenésével, hogy csak azon járt az eszem, hogy mikor csókolhatom már meg, és mikor bujtathatom ki a fekete színű csipkés köntöséből és piros szexi fehérneműjéből. Kerestem a szem kontaktust vele, figyeltem a gesztusait, és amikor pont egy privát sztoriban, monológban volt, akkor váratlanul magamhoz öleltem. Akkor még felöltözve, utcaiban voltam. A padnak támaszkodva simogattam formás idomait, feszegettem az intim zónájának határait.
Azt hiszem, a szimpátiáját hamar elnyertem, mert érzéki csókolózással szakadt meg, az amúgy érdekfeszítő ismerkedésünk. Innentől az erotika hullámain szörföztünk, együtt rezegtünk. Könnyű volt vele a közös nevezőt megtalálni, mert még természetes a viselkedése, nem moderált a reakciója, csak saját magát adja.
Hosszan smároltunk, nagyon finoman, szenzitíven csókol. Szeretem érzéssel. Ezt nagyon érti, jól adta, vagy én vagyok erre annyira rákattanva, nem tudom, de nagyon jó érzés öntötte el a testem. Közben észrevétlenül elkezdte kigombolni az ingemet, ezzel egyértelmű pozitív jelet adva arra, hogy áttérhetünk a kényeztetésre. Itt is tetten érhető volta a természetes énje, a civilsége, mert gondot okozott neki az ingem rejtett gombolása és a mandzsetta. A próbálkozását és az őszinteségét sokra értékeltem. Mondtam neki, hogy majd én rendezem, erre ő nem bambán bámulva, unottan lesett, hanem, azonnal a saját rucijából kezdett levetkezni. Mintha együtt sietnénk valahova. Úgy, hogy közben az ajkaink szorosan összeolvadva maradtak. Így a forróság zavartalanul diffundált a testünkben.
Ez után, a kezét a alsónadrágomban feszülő férfiasságomra tettem, hogy érezze, milyen hatással volt rám.
„Jó, kemény vagy!” Huncut mosollyal nyugtázta és törölközőt nyújtott felém, majd szólt, hogy vetkőzzek tovább, mert telik az időnk. Valamint, (még) üres a fürdőszoba. Hozzá is láttunk a kényeztetéshez, csak előtte még egy gyors zuhanyozásra a fürdőszobába kiszaladtam.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Natúr francia végig, testre:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Fürdőből megérkezve a szobában egyedül találtam magam, ezért a nagy és kényelmes fotelba lehuppanva vártam Hesszát, hogy megérkezzen.
Egy pohár frissítővel érkezett, ezzel vagányul meg is indokolta a késését. A kis szekrényre tette, mert most nem kértem és a padnak támaszkodva állt meg előttem egy száll semmiben. Jól lett volna, ha mellém ül a fotelbe, és tovább folytatja a cicáskodást, de nem így tett.
Zavarban volt, most először láttam rajta, hogy izgul. Ez annyira cuki, annyira emberi volt, hogy nem tudtam rá megharagudni, hanem közelebb léptem hozzá és átöleltem őt. Szorosan magamhoz húztam, a kezeit csak el kellett indítanom a nyakam irányába, ott már magától fonódtak össze és bújt a mellkasomhoz. Vastag ajkainak tüzes érintése ismét lángra lobbantotta bennem a férfiúi vágyakat. Kezei lassan elengedtek és simogatva a vállam irányából a hátamon át a derekam felé közeledtek. A törölközőmet egy mozdulattal kioldotta és a meredező szerszámomra fogott.
Előbb egy elégedett pillantást vetett rá, majd olyan természetességgel, mintha ez egy sokadik alkalom volna közöttünk, ereszkedett térdre elém és vett a szájába. A kis kezével a tövénél megfogva lassan tolta a szájába a répámat. Lágy tapintású ajkai, puha szivacsként fogtak körbe. Előbb csak félig engedett be és így járatott meg a szájában.
Nem kapkodva, nem hevesen verve a répát, hanem softosan, élvezettel csinálta. Éreztem fürge nyelvének finom ventilálását és a szájának enyhe szívóhatását. Majd oldalról is megcsókolgatta, és hosszában többször végig szánkázott ajkaival rajta. A tövét ekkor sem engedte el, erősen markolta, úgy látszott így érezi magát biztonságban. Én azért, megnyugtattam őt, minden tökéletesen csinál, nagyon ügyes és leoldottam róla a kezét. A tenyerét a zacsik felé irányítottam. Tudta mit szeretnék, azonnal kapcsolt és lágy masszírozások közepette a golyóimat is jól leápolta. Nem volt pornós, nyáltól tocsogós, köpködős, cuppogós performance, hanem amolyan diszkrét kényeztetés középfokon.
Majd lassan visszatért a dákómra és újból annak a tövére markolva kéz-száj kombós kényeztetéssel folytatta az előadását.
Sokáig csinálta, én pedig fentről és a közeli tükrökből gyönyörködtem a látványban. Annyira, hogy kedvet kaptam az ő kényeztetéséhez. Előbb rákérdeztem, hogy engedi-e, kívánja-e. Nem hezitált, egyből zöld utat kaptam a tevékenységemre.

A szivacsra feküdt hanyatt, és enyhe terpeszben várta, hogy a nyelvemmel a clitorisához érjek. Én hasra vágtam magam és piszok módon előbb a környékét csókolgattam végig, annyira jó volt a frissen borotvált, selymes, illatos puncikáján élvezkedni. Ő azonban a határozottan a hajamba túrt és a célra irányította a fejemet. Amikor éreztem, hogy a légzése szaporábbá válik, akkor az ujjamat benedvesítettem és lassan betoltam neki. Simán becsusszant a gondos előkészítésnek köszönhetően. Síkos felület, szorosan, forrón ölelve, szorította az ujjamat. Ütemes rándulások és örvénylő mozgások egyre erősödtek, majd csalhatatlan jelét adták annak, hogy tevékenységem nem várt módon, gyorsan, nagy siker ért el. Utómunkára és a levezetésre is nagy gondot fordítottam, bár erre nem kért, de éreztem, hogy jól esik neki.

Ezután újból az én kényeztetésem következett. A feje mellé térdeltem és ő pedig oldalt fekve cumikázott. Én pedig rugalmas cicijét markolásztam és a kemény fenekét fogdostam. Kezével és szájával ismét sokat dolgozott. Majd ő négykézláb elém helyezkedett és így is orálisan kényeztetett. A tükörből ismét megcsodálhattam csodás puncusát és gyönyörűen kerekedő popsiját.
Később a szivacsra én feküdtem és ő jött a lábam közé. Néha összefogtam a haját és ámulva néztem, ahogy ez a szép arcú lány szopizik. A mélytorok még nem megy neki, nem is erőltettük. Csak azt csinálta, de profi módon, amit tudott és szeretett. Majd azért megkérdezte, hogy mitől bírom ilyen jól, hogy-hogy nem élveztem még el. Hány nővel voltam mostanság?
Értettem a finom célzást, vettem a lapot és a végkifejletre koncentráltam. Rendesen, hosszasan megdolgozott a kicsike, egy panasz szavam sem lehet. Talán csak annyi, hogy nála nincs NFVSZ, így amikor jött a matéria, akkor hirtelen elengedett és egy rövid kézimunkával segítette az utódok távozását. Többségében a tenyerébe és a kézfejére csordogált. Sajnos hamar abbahagyta és gyorsan tisztálkodni sietett, törölgette a kezét hosszasan. Nincs barátságban ezzel a fehér cuccal, ezt még szoknia kéne. Majd, amikor végzett, engem is kezelésbe vett. Akkor fedezte fel, hogy az ágyúcsőben bizony maradt még jócskán anyag, amit nem tárazott ki rendesen, de haragudni nem tudtam rá. Örültem annak, hogy önmagához képest a legjobbat tudta nyújtani. Egy újabb tapasztalattal előrébb van, ismét tanult valamit. Szépen fog haladni a fejlődés útján.

A végén jó lett volna, ha magától mellém bújik, úgy, hogy nem is kell kérnem és barátnős feelinggel zárjuk az óránkat, de hasra dobta magát tőlem kb 30 centire és felemelt lábszárral kamaszlányosan kalimpálva, lazán eldumálgattunk az élet nagy dolgairól. Érdekesség, hogy előtte gyorsan felkapta a levetett ruciját, mert abban érezte kényelmesebben magát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Nagy csokorral kell készülni Hesszához, érdemes ezt a látogatás előtt pontosan tisztázni. Nyilván, egy ilyen csinos, fiatal lánnyal eltöltött időért illik nagyon hálásnak lenni. Vannak szimpátia alapon elérhető opciók és extra vállalások is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szinapszisunk jól sikerült.
Figyelembe véve Hessza pályakezdő létét, elsőre egész ügyesen alakított, egyáltalán nem okozott csalódást.
Arcának szépsége, formás alakja vonzza a tekintetet, egészséges lendületet ad az erotikus pajzánkodásnak.
A csókja nagyon édes volt. Finom franciája kellemes tartalommal töltötte fel a randinkat. Kölcsönösségben is odaadó alakított. Igyekezete udvarias és kedves modora jeles példája lehet sok újoncnak.
Kategóriába sorolásnál azonban hűnek kell maradnom az elveimhez és különbséget éreztetnem kell a többi lány javára, akik vállalták az magasabb szintű befejezést (NFVSZ). Amivel emelt szintű élményt biztosítottak számomra.
Ez nem von le semmit Hessza teljesítményéből, csupán a szubjektív értékelésemet magyarázom.
Remélem még sok, kedves, jómodorú, nagyvonalú úr látogatja majd meg őt és segítik a boldogulását és az előretörését ezen a pályán.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hessza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-04-15 12:41:05
Ejha, majdnem átsiklottam eme remekmű fölött,amiért elnézést kell kérnem Grey kollégától. Nagyon intim, de ugyanakkor informatív, igazán hangulatos beszit írtál egy igéretes tehetségről. Előbb-utóbb el fogok jutni hozzá, remélem.

hotlova
Könyvet írhatna
2019-03-21 18:54:51
Jót írtàl ismét, köszi az úttörő tevékenységet. Pár hónapig még hagyom, hogy tanulgassa a szakmát aztán meglátogatom.

2019-03-21 08:24:42
Régen olvastam ilyen részletes beszámolót, jól visszaadja a szerző írói vénáját

warden
Belát a dolgok mögé
2019-03-14 17:36:26
Egyszerűen wow! Olyan részletes, hogy dupla pontot érte!

2019-03-14 16:17:37
Jobb kézből nem születhetett ez az első beszi. Pazar munka egy jó Múzsa nyomán. Kösz,hogy megírtad.

FunkciókHessza legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.