27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-22
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 6-24
5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Szintia szexpartner

szexpartner

Szintia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-08 23:46:26

profx
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Szintia Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Másodikra vette fel, 1 óra múlva már ott voltam, kapuból többször hívtam (még készülődött), de a megbeszélt időpont után 5 perccel már a lakásban voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bkv-val és autóval egyaránt könnyű én az előbbivel mentem, parkolás sem lehet nehéz.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Új építésű, fürdő teljesen rendben van és tiszta is, háló a célnak megfelel (1-2 tükröt eltudnék képzelni). Ágy jó nagy, nem nyikorog.
Szintia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Törölközőben fogdott (ebből gondoltam, h ezért késlekedett a telefon felvételével).Teste, mint képeken tényleg tinilány, minden feszes és kemény, bőre puha és selymes, arca nekem nagyon bejött (ártatlan), van néhány szeplője, ami nagyon cuki. Oda meg vissza vagyok tőle

Action
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Fürdőből visszaértve, kért 1 percet, keresett valami zenét, aztán gyorsan vissza is jött a szobába. Ami nagyon bejött, hogy igazi csókot ad és jól is csinálja, végig csókolgattuk egymást (cicikkel csak óvatosan, érzékenyek). Majd kaptam egy nagyon jó nfvsz-t közben fle-fel nézett rám, ami nagyon tetszett, technikája jó, szerencsére még nem rutinszerű, minimális kezezés volt. Kis szünetben beszélgetés majd ismét pár csók és már készen is álltam, fülbe súgta, hogy szerinte ideje gumit húzni, én kerültem felülre ez így is maradt a végéig. Sajnálom, aki nagyon szaftos részletekre kíváncsi, azt most nem fogom megosztani, igazi barátnő feelinget kaptam és valahogy nem érzem helyénvalónak kiteregetni, szinte biztos megyek még.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Menüben csak 1 extra van a popó, úgy érkeztem, hogy akarom, de olyan kis aranyos csaj, hogy a barátnős vonal miatt felhagytam vele. Érkezéskor a szekrényre tettem ott maradt a végéig. Nem tudom mennyi az átlag, az biztos, hogy nekem megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az elején picit nehezen találtunk egymásra, de a végén szívesen maradtam volna még úgy kb. örökre.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-20 12:22:42
a stílusod tetszik, de kezdőnek sem tudom ezt jobb mint átlagosnak mondani. azért várjuk az újabb írásaidat és örülök hogy jól sikerült a dolog!

2019-03-16 08:57:26
Rossz hozzáállás! "Sajnálom, aki nagyon szaftos részletekre kíváncsi, azt most nem fogom megosztani..." Ha titkolózni akarsz, akkor titkolózz, és ne írj beszit.

2019-03-13 13:46:13
Ne hagyd magad visszafejlődni....ha már ,,Fejlődő" vagy

2019-03-13 12:42:36
Sajnos pont a fontos dolgok maradtak ki, így "kénytelen" vagyok magam utánajárni :)

2019-03-12 21:00:25
Hát ez nem túl jó. Ha valamit nem akarsz leírni, akkor ne írj beszit. Itt pont a részletek, az érzelmek, a hozzáállás, az események leírása a lényeg. Így ez teljesen üres maradt.

FunkciókSzintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-04-06) : Aztán egy francia bevezetőt kaptam és ha nem akartam volna annyira érezni ezt a gyönyörű és feszes testet még jobban, akkor itt el is engedtem volna minden feszültségem :)

felejthetetlen: 7db
(2019-03-15) : Most Ő következett, s míg én feltérdeltem Ő a lábaim közé telepedve szájába vette a kisorit. Fantasztikusan játszott vele, néha elkalandozott a zacsi felé is. Közben a hátát és popsiját simogattam, majd úgy fordult hogy még jobban elérhessem mindenét - finoman cirógattam nedves punciját és gátját.

(2018-06-13) : örömet igyekezve szerezni ezzel Neki,de mivel az időnk véges,nem sokára gumit kértem és Szintim hanyat fekve fogadott magába. Később kutyusba váltottunk, majd így jutottam el az oly csodás beteljesülésig.

(2018-06-07) : Reméltem és bíztam benne, hogy akinek ekkora a szája velem szemben nő létére az nagyon jól ismeri a francia nyelvet, szerencsére nem tévedtem. Kezezés nélkül barátkozott vele és olyan finoman, hogy még sokáig élveztem volna,

nagyon jó: 12db
(2019-02-17) : Kicsit megnevesítette egy kis franciával síkosítás gyanánt, majd szemből hatoltam bele. szól, hogy óvatosan, ezért lassan kezdtem neki. ugye a méret. Hamar elkezdett izegni-mozogni, amit nem tudtam mire vélni.

(2018-12-09) : Bementünk a szobába vad csókolózásba kezdtünk, majd 69 be fordultunk. Mindketten vadul franciáztunk. Féltem, hogy túl hamar végem lesz ezért váltottunk és csak én franciáztam. nagyon sikerült fel izgatnom, kérte hogy ne hagyjam abba mert nagyon jó neki.

(2018-07-30) : Tusolás után egy szál tangában várt. Lefeküdtem mellé a kanapéra, mire ő egyből elkezdett játszani az ezrdessel, és a szájába is vette. Kértem, hogy fordúljunk át 69-be,

: 8db
(2019-01-17) : Persze azért a szenvedélyes, barátnős egy idő után azért kicsit vadabbra fordult, olyan franciával, hogy a szemem fennakadt. Én is próbáltam kényeztetni kicsit, de éreztem, hogy a barátnő feeling a szerep része, nem a realitás...

(2019-01-08) : Egy idő után gondoltam hogy cserélni kellene, lovaglót nem vállalt azt mondta túl vastag. Nem erőltettem, inkább missziben folytattuk, előbb az egyik lábát raktam a vállamra aztán a másikat, közben alattam mozgott, a kezével saját magát és engem is ingerelt.

(2018-08-15) : Annyira tetszett, hogy tetszik amit művelek, hogy nem volt szívem pózváltást kérni, pedig misszibem is megjárattam volna a farkam. Úgyhogy addig dugtam, mígnem elért a vég

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-05) : Megbeszéltek szerint SMS küldtem reggel 9-órakor a"hölgy"-nek,piacon végeztem dolgomat,rohanás a vonathoz,felszállva látom hogy beírta"ma nem elérhető"