27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 6-24
5
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-22
DORKA szexpartner

szexpartner

DORKA-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-08 20:41:38

Lvnte
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

DORKA reagálása

Köszönöm a beszámolódat! Örülök, hogy jól érezted magad velem, remélem találkozunk még!! :))

Szexpartner beszámoló DORKA Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés telefonon történt. Délelőtt hívtam, elsőre felvette, délutánra sikerült is időpontot egyeztetni. Már a telefonban nagyon kedves volt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
XIII. kerület, Dózsa György úthoz közel. Troli, villamos a közelben áll meg, én az utóbbival mentem. A ház környékén parkolóhely is volt bőven. A helyszín a villamosmegállótól 2-3 perc sétányira van, könnyen megtalálható, a cím egyértelmű. Előbb érkeztem, ezért sétáltam egyet a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű ház. A lakás szépen berendezett, világos,, és tágas. A fürdő nagyon rendben van, törülköző illatos, tusfürdő választék bőséges. Mosdókagylóra műanyagpohár és szájvíz kikészítve. A baszobában kényelmes franciaágy, komód a ruháknak, és tükör a mozizás érdekében...mert van mit nézni. :)
DORKA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor megláttam, szinte a lélegzetem is elállt. Dorka nagyon szép lány. Helyes arc, gyönyörű szemek, mindenhol feszes, fullos test, olyan popsival rendelkezik a hölgy, amilyet élőben korábban nem láttam. Szerintem élőben a képeken láthatónál is jobban néz ki. Van pár tetoválása, ami engem egyáltalán nem zavart, nagyon jól áll neki. Puszival köszöntöttük egymást, már az első perctől tudtam, hogy jó dolgom lesz.
Az egyik képen látható köntösben és fehérneműbem fogadott.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésem után baszobába be, ahol beszélgettünk egy keveset, majd kaptam egy törülközőt és elmentem fürdeni. Mire visszaérkeztem a köntös már lekerült, az a látvány nem semmi. :) Az ágy előtt állva kezdtük simogatni egymást, egy-két puszi, amit csókok váltottak fel. Dorka levette a fehérneműt, én a melleit kényeztettem, nyalogattam a bimbókat, amik elég jól reagáltak. Az ágyon folytattuk az ismerkedést, én eddigre már készen álltam a harcra. Egy ideig azt folytattuk, ami az ágy előtt állva történt, majd Dorka megindult lefelé, és franciázni kezdett, miközben simogattam a formás popsit. Az események hatására eléggé benedvesedett, ezért fokozottabban foglalkoztam puncijával. Franciája kellemes, nem siet, nagyon finoman csinálja. Kölcsönösséget javasoltam 69 formájában, amit szívesen vett. Illatos, szép punci fogadott, ami egyre nedvesebb lett, ő is egyre intenzívebben dolgozott rajtam, figyelnem kellett rendesen, hogy ne süljek el idő előtt. Kérésemre 69-ből váltottunk, most én kényeztettem őt, miután a hátára feküdt. Láthatóan és hallhatóan élvezte: nyögések és összerezzenések közepette nyaltam, az ujjaimat is bevetve, nekem is tetszett ez az egész. :) Utána gumit húztunk és kértem hogy lovagoljon meg. Szép lassan kezdtük, egy-két csók, majd fokozott tempó, a fenekét fogtam közben, és én is alápakoltam, amennyire tudtam. Első körben így durrantam el, hatalmasat élveztem a gumiba. Szünetben beszélgettünk. Dorka nagyon értelmes és közvetlen lány, órákig tudtam volna vele beszélgetni.
A második felvonást ő kezdeményezte egy idő után, ami nagyon tetszett. Kézzel kezdett el életet lehelni a szerszámba, majd hopp a szájába kerültem. Én, miközben franciázott, simogattam, ahol értem, egyre jobban nedvesedett. Kérdezte, hogy húzzunk-e gumit, természetesen igen volt a válasz. Hátulról szerettem volna ezért Dorka bepucsított. Húú, az a látvány és érzés: kemény, iszonyatosan kerek popsi, szűk, forró punci. Miközben döngettem, egyre hangosabban nyögdécselt, amitől mégjobban beindultam. Jó pár percig csináltuk így, nem akartam más pózt, mert abba a fenékbe nagyon jó kapaszkodni... :) Így lett végem, ismét a gumiba táraztam. Dorka hagyott lenyugodni. Még egy kis beszélgetés, tisztálkodás és a búcsúzkodás. Még az ajtóban meg kellett simogatnom azt a popsit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre megbeszélt rózsaszálak, semmi nem változott a megbeszéltekhez képest. Extrát nem kértem, Dorka önmagában egy bombanő. Teljesen megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kellemes 1 óra volt. Nekem nagyon megérte, tervezek még máskor is visszamenni.
Dorka egy nagyon kedves és gyönyörű lány.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés DORKA szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A DORKA nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókDORKA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2019-03-19) : Én is kapok egy kis francia leckét, ami kellően lágy, barátnős, de nekem nagyon bejövős. Ha hagynám, simán elsülés lenne a vége rövid idő alatt, annak ellenére, hogy partnerem nem kivégzésre játszik.

(2019-02-22) : Majd csókok, és ő indult el francia leckét adni. Nem kapkodott, nem akarta letudni gyorsan, de azért én elég hamar kértem a gumit, és missziben nyitottuk első táncunkat.

(2018-12-30) : Az ágyon folytattuk a manővert, ahol a hátamon feküdtem le, és hagytam végre kibontakozni, és végre megcsodálhattam isteni francia tudását.

nagyon jó: 6db
(2018-12-23) : Többször is ritmust váltva, intenzíven reszeltem, aminek cseppet sem szégyenlősen hangaláfestést is adott. Ez az egész vizuális, audionális és a faszomra is ható kompozíciót nem akartam megszakítani pózváltással, ezért az élvezésig tömtem Dorkát.

(2018-12-21) : Brutális, hogy hason fekve is ugyanaz a formája a posijának, nem terül szét oldalra, kőkemény domborulatok. Levettem a bugyiját és gyönyörködtem a csodás popsijában, miközben csókokat leheltem rá.

(2018-11-24) : Arra kértem Dorkát, hogy abban az izgató pózban térdeljen elém, én pedig kézi vezérlésre váltva élvezkedtem tovább. Finoman ujjaztam punciját, a makacs kis jószágot

: 5db
(2019-01-31) : Kértem, hogy először kézzel játsszon, majd bemutatta NF tudását is. Ezt az arcot és szájat egésznap el tudnám viselni. Tökéletes ritmus, nem akar kivégezni, és nem is életunt, számomra tökéletes!

(2019-01-12) : Misszionárius póz következett, óvatosan átölelt, aktív volt az aktus alatt, csókok is csattantak, zihálás, kéjes hangok színesítették a napot. Hátulról is megkóstoltam persze, de más pózt nem kívántam most.

(2018-12-26) : Finoman vette a szájába a meredező rudamat. Először a makkot nyalogatta, a szájába vette, játszadozott, majd egy határozott merüléssel eltüntette, ameddig csak bírta. Nem volt mélytorok, de máshol ezt már simán annak nevezik.