5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 6-24
27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-22
Szofi szexpartner

szexpartner

Szofi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-08 17:32:02

beamen
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Szofi Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon érdeklődtem a zöld jelzésnek megfelelően, azonnal fel is vette. Kellemes, lágy hang szólt bele, kislányos, de hallhatóan nem elveszett :-) Mivel a délutáni csúcsban kellett átszelnem a várost, úgy beszéltük meg, hogy 1 órával a megbeszélt időpont előtt megerősítem a szándékom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mozival és Plázával azonos nevű negyed lakóparkja, annak is az elején rendel a Kedves. Parkolni nem mindig könnyű, mostanában ingyen használható a közeli wellness garázsa, nekem sokat segített. Mivel a kerület és a belváros egyik központi tere, így BKV-val is jól megközelithető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Mivel viszonylag új építésű lakóparkról van szó, tisztasága és rendezettsége ennek megfelelő. Nem egyedül rendel, de a lakás nagy része le van választva és csend is van, így elmondható, hogy ügyelnek a diszkrécióra. Kényelmes zuhany, bő kínálattal. A háló kicsi, mint ahogy az ágy is, de a célnak tökéletesen megfelel.
Szofi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tipikus tini alkat, vékony alkat, feszes popsi, alkatához mérten nagy és formás mellék. A korábban említett türcsis üdvözlése valóban nagyszerű szokás, nekem is bejött. Vagány, dumás csaj, zsánerem az ilyen természet, úgyhogy ennek kiváltképp őrültem. Arcát többen is hasonlítják, az elhunyt énekesnőhöz, engem csak nyomokban emlékeztetett rá, annál sokkal szebb és nőisebb.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig, szájba:
4
Aktus:
3
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Mivel Szofi külseje jelenleg fejlesztés alatt áll, ezért csak fél órára tudtam menni, ennyi idő alatt sajnos nem igazán lehet belemerülni mélyebben, így a kémiai hiánya is jobban érezhető volt. Az említett hendikep miatt sajnos elég rövidre és egyszerűre sikeredett a látogatás. Bár finom volt a francia, az aktust pedig csak kutyában toltuk végig, bár a pozícióváltást én sem erőltettem a remek látvány miatt. Végül NFVSZ-t szerettem volna, ez nem okozott gondot neki.
Elszámolás
Megérte:
4
Korrektség:
5
Extrái nincsenek, szirmok száma hajszállal a mai átlag alatt. Az elején kiraktam, ahogy szoktam, távozásomig ott is maradt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ahogy az action leíráson érezhető, pont ugyanolyan kurtának és száraznak éreztem az együttlétet, de ez remélem betudható a fennalló problémájának. Azonban Szofi stílusa nekem némi kárpótlást nyújtott, külseje is nagyon tetszett.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szofi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-12 20:51:46
Nem értem! Ha valamit nem akarsz leírni (megértelek), akkor ne írj beszit. Ha már egyszer tollat ragadsz, akkor ne légy titokzatos. A beszi pont a részletes leírásról az élményeid átadásáról és a tájékoztatásról szól. Ez így nem felel meg semmilyen kritériumnak.

2019-03-12 14:44:19
Mivel legtöbben diszkréten kezelik, amit takar, így én sem fogom megnevezni. Ha visszafogottsága ennek tudható be (elmondása szerint igen), úgy kétséget kizáróan ez a probléma gyökere.

2019-03-11 23:04:34
Elnézést rossz az értékelésem, félrenyomtam, ez nagyon gyenge írást

2019-03-11 19:17:01
"Mivel Szofi külseje jelenleg fejlesztés alatt áll" ezt a részt azért kifejthetted volna, mivel úgy tűnik ez is volt a probléma gyökere. Ne kelljen már találgatni, hogy akkor most "műtét " volt vagy egyéb fejlesztés ?

FunkciókSzofi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-03-28) : Cseréltünk. Finom, lágy, érzéki francialeckét kaptam, épp csak annyi kézimunkával fűszerezve, amennyi fokozta az élvezetet.

felejthetetlen: 11db
(2019-02-07) : Mindig incselkedik velem, de szerencsére emberére akad személyemben és nem marad annyiban a dolog, ezért a hátamra feküdve már tudta mi lesz a büntetése. Nyeregbe pattant és próbálta betörni vad alkalmi lovát, de testét megpillantva egy kötőfék sem tudna visszatartani.

(2019-01-08) : És bizony következett az amire minden férfi vágyna. Maya magához húzott, vadul megcsókolt, Szofi is becsatlakozott szinte azonnal, faltuk egymást, a farkam kb egy másodperc alatt vigyázzba vágta magát, pedig még nadrágban voltam.

(2018-11-01) : Aztán én kényeztettem, gyönyörű puncia van, fiatal és minden szempontból kellemes. A higéniára nagyon ad, ezért külön kellemes volt a testének élvezete.

nagyon jó: 16db
(2019-02-24) : lassan közelített az immár izgalomban lévő kisfőnök felé, és igen kellemes franciába kezdet. Lágyan, kéz nélkül, korát meghazudtoló rutinnal bűvölte férfiasságomat, ki rögtön vigyázba ált, készen a bevetésre mi előtte ált, de még a roham váratott magára. Többször robbanásközeli állapotba kerültem, ilyenkor lassított a kis Szofi,

(2018-11-11) : Ezután cseréltünk, szájjal kezdett kényeztetni. Lendületesen csinálta, de nem igazán keményedtem, ezért kértem, hogy csókolózás közben kézzel csinálja.

(2018-08-12) : olyan franciába kezdett, amitől azonnal harckészültségbe kerültem. Finom ajkai pont megfelelő erősségű kényeztetése olyan jó volt, hogy ha tovább hagyom, átbillenek azon, hogy nem tudnék ellenállni,

: 17db
(2019-02-23) : A 2. körre franciás felvezetést kértem, az ágy szélén állva kínáltam férfiasságom Szofi számára , akinek ajkai lágyan fogták közre kéjrudam, a felhámolást követően doggyba fordultunk ahol hosszasan dolgozta

(2018-12-29) : Francia nyelvleckéje az ismétléses ritmuson alapult -nem bántásként mondom, így is jól esett-, kézzel megfogta és a makk körül táncoltatatta nyelvét és ajkait,

(2018-10-27) : Szofi mellém guggolva gyengéd mozdulatokkal, inkább szájjal, mint kézzel elkezdte felajzani a hancúrlécet. Ez igazán nem tartott sokáig, ugyanis a sarkán guggolt mellettem