129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
111
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
67
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
24
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
17:00-tól hívható
Mia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Mia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-08 10:32:50

vattalabdacs
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Mia Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt telefonáltam, "Szia, Mia" volt a reakciója, amikor felvette. Követtem a szóviccet és én is ugyanezt mondtam. Hamar megbeszéltük, mikor és hova menjek.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Tömegközlekedéssel mentem, a Corvin negyed környékén ez senkinek nem okozhat gondot szerintem. Mia a telefonon megadta a pontos címet, nem volt kérdés hova menjek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Rendes, tiszta lakás, semmi extra, de látszik, hogy igényesek a használói. Több lány is rendel ott, de nem találkoztam senkivel, úgyhogy jól megoldották a logisztikát. Fürdőszoba nem tocsogott a vízben, volt tusfürdő férfiaknak és nőknek is többféle. A szobában nagy franciaágy, friss lepedő, amit akkor húzott fel Mia, amikor megérkeztem. Kellemes félhomály az elhúzott függönyön keresztül.
Mia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Mia fehérneműben fogodott, tanga és melltartó. Mindkettő határozottan kiemelte az előnyeit, a gyönyörű popsija és a telt keblek nagyon csábítók voltak. Tiszta volt és illatos, teljesen megfelelt a képeknek és rögtön vettem is mintát belőle, kézzel az üdvözlő puszi mellé.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ez egy kicsit homályos az emlékeimben, elég sok minden történt és nem a krónikás énem volt fókuszban :)

Szóval, érkezéskor Mia kedvesen fogadott és bevonultunk a szobába, vetkőzésem közben csevegtünk egy kicsit és aztán némi felderítés után, hogy ne legyen közlekedési dugó, irány a fürdőszoba. Kértem Miát, hogy jöjjön velem fürdeni, meg is tette készségesen. Csiholt meleg vizet, aztán mosakodás közben rájöttem, hogy magát mossa, mert és mondtam neki, hogy nem a tisztaságában kételkedem, hanem az együttfürdés erotikus tartalma miatt hívtam, és erre kicsit felderült és mindjárt interaktívabb lett ez a fejezet. Hamar csókcsatába keveredtünk, simogattam, markolásztam a szuper popsiját és melleit, ez utóbbi nem túlérzékeny és nem ész nélkül, de szabad gyömöszölni. Mikor ezekből kicsit jóllaktunk és meg is tisztálkodtam, átirányítottuk magunkat a szobába.

Már nem tudom, hogyan, de oda jutottunk, hogy olajjal erotikus masszázst adtam Miának, akinek nagyon tetszett ez, és a gyengéd simogatós és gyömöszölgetős masszázsra, kezdett is szép fokozatosan hangulatba jönni, a ritmikus csípőmozgás jelezte ezt. Megfordult és szemből is folytattam az ujjheggyel simogatást és olajos gyömöszölést, ami aztán átalakult pénisszel puncimasszázzsá. Itt aztán egy idő múlva úgy éreztem, a meleg odú jólesne, úgyhogy missziben folytattuk a lassú simulást, dörgölőzést, csókolózást.

És innen keverednek a dolgok, mert elfáradtam a pózban, úgyhogy cserélgettünk ide-oda, volt benne hátulról térdelve, lovaglás, csókolózva kézzel izgatás, és újból erotikus masszázs Miának. Itt már begyorsult a ritmusa és egyszer csak érzékeny lett, hogy túltoltam-e vagy eljutott az orgazmusig, nem tudom, mert nem volt nagyon látványos, de a csikló + hüvelybemenet + popónyílás sok olajjal masszírozva jól esett Miának, az látszott.

Azonban előbb-utóbb nem fogjátok kitalálni, mi történt, de lejárt az időm. Újabb fürdés után a szobába visszatérve felöltöztem, átadtam Miának némi édességet és a rózsacsokrot. Aztán egy röpke csók és egy-két fenékmarkolás után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag adtam, Mia ugynúgy megköszönte, mint az édességet és elrakta. Átlag rózsacsokor egy nagyon kellemes élményért, nekem teljesen megérte. Extrákat nem kértem, nekem teljesen megfelel az alap kínálat, még így sem jutott sok mindenre idő.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mia közvetlen és természetes lány, nincs elszállva magától és kedvesen hálás a törődésért. Bármit kértem készségesen teljesítette, és amikor ő volt ötlete, azt is barátságosan kommunikálta. Vagány csaj egyébként, nem egy habszivacs kislány, de tud finom lenni és figyelmes. Ahogy a bemutatkozásában is írta, nem a durva dolgokat szereti, és aki ezt betartja, annak nagyon jó élmény lesz a vele töltött randi.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-11-30) : Ezután én is feltérdeltem az ágyra, ő pedig még az előző térdelős, pucsítós pózban szopni kezdett. Szépen, beleéleéssel, ha nem is mélytorkosan, de hosszan csúszkálva az ezredesen,

felejthetetlen: 4db
(2019-03-11) : Mia először kézzel el kezdte húzogatni a farkamat, majd leguggolt és a szájába is vette. Lendületesen csinálta, azt éreztem, hogy szeret franciázni. Mia újra följött az arcomhoz és fülembe súgta, hogy menjünk az ágyra. Hanyatt feküdt, én pedig a szájától csókokkal elindultam dél felé.

(2019-02-19) : Idővel cseréltünk és lovacskában folytatta. Térdelős, nem gugolós, az az igazi ;) Volt amilyen helyzetben nagy voltam neki, de megtaláltuk a megfelelő pozíciót és itt is megmutatta, vele minden másodpercet élvez az ember.

(2019-01-26) : Fokozódó szexuális étvággyal dőltünk le az ágyra, ahol Mia a kezdeményezést a kezébe, a farkam a szájába vette. Ügyesen körbeszopogatta, bevette, kivette, végignyalogatta,

nagyon jó: 1db
(2018-12-30) : Feltérdeltünk szemben egymással,majd elkezdett franciázni.Finoman,kevés kezezéssel csinálta,kellemesen szopizott.Az ágy mellé álltam,ő az ágyon maradt ülve,s így kényeztetett tovább.

: 1db
(2018-10-16) : Ezután fordult a kocka, vagyis én, s Mia kerül felülre. Kaján vigyorral a szájacskája szélén kérdezte, h most "akkor ő is kényeztessen engem?" Valami olyan béna választ adtam,, h ha van kedve, akkor rajta. :)