A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Liza

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-28 15:21:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Liza +36703096389 120495 szexpartner

Imrus11 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
igéző szemek
csodás csók
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Viber kommunikáció:
5
Egyszerűen mint mindig. Viber, majd telefon. Elég rugalmas mindig velem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én mindig lesétálok hozzá. 30 perc séta a lakcíme a lakcímemtől. De a BKV is nagyon jó hozzá. Parkolás nehézkes, az autót egyáltalán nem javaslom hozzá. A cím nagyon egyszerű, könnyen megtalálható, nem mellesleg én még sosem vártam a ház előtt. Ha hideg is volt, mindig beengedett előbb is akár.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín nagyon szép. Régi polgári lakás, egyedül dolgozik benne. Diszkrét lakhely, amiből egyből egy konyha nyilik, majd a nagy hálószoba. Régi, de nagyon csinos bútorokkal van felszerelve a lakás.
A fürdő kiváló, 4-5 tusi, és tágas a fürdőzésre a kabin is. Ágy nem recseg ropog, de a fotel is jó a szexre vagy francia leckére.
Liza külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Nekem nagyon bejhön Liza, mind testileg és érzékiségre is. Szerintem köztünk megfelelő a kémia is. Amikor meglátom, mindig mosolygok és ámulatba ejt az a fajta erotikussága, amiért megyek hozzá. A haja szőke, arca szép, nekem nagyon is megnyerő a mosolya, arca, fogazata teljesen rendben van. A teste nekem sportos, nem a top sikár, hanem azért lehet rajta fogni, de mégsem mondanám hogy van rajta fölösleg. Egész teste szőrtelen, mellei kézbe illőek, puncija sem borostás, és végtelenül selymes a bőre. Én odáig vagyok érte :)
1. Liza +36703096389 beszámoló Budapest 120495 erotikus masszázs
3. Liza +36703096389 beszámoló Budapest 120495 erotikus masszázs4. Liza +36703096389 beszámoló 2024-01-29 09:58:13 erotikus masszázs 120495
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Megérkezésem a kapu aljba, fel a lifttel ahová kell, majd nyit az ajtó, beenged, és leülünk a konyha asztalhoz. Beszélgetünk, majd elkisér a fürdőbe, ahol megkapom a türcsimet, és zuhanyzás után állva kezdünk el csókolózni a konyhában. Persze már csak fehérnemű van rajta, a köntösét levette magáról és magamról a türcsit is a konyha padlóján hagyjuk. Behúz a háló közepébe és folytatjuk az meghitt csókolózást. Farkamat már rég dörzsölgeti a kezévgel, majd hopp, leguggol és elkezdi a szopást. Nyalja - falja, bekapja, nem bír vele, örül hogy újra láthatja. Lefektetem hanyatt az ágyra, és indul a nyalakodás részemről. Nagy dolgot nem értem el vele, éreztem és láttam is, szóbval nem sokáig nyalakodtam, hanem még egy kis szopi, fel a gumi és beleült.
Itt volt rám tenyerelt a mellkasomra, volt amikor hátradőlt, és volt amikor rám hasalt és mozgatta a csípőjét, köztben csók csata ment tovább is. Általában két lövetű vagyok, de ez az egy szex ment egész végig, én is megleőpődtem magamon, milyen sokáig bírom.
Jött a kutya, szokásos módon ágy szélén a térdei, én meg álltam mögötte és toltam neki mint egy fenevad. Lényeges elem volt az, hogy hasra feküdt, jobban összezárta a combjait és úgy még szűkebbnek éreztem. Hamar olyan állapotba kerültem, szóltam is neki, értette, gyorsan leguggolt elém és az egész tárat az arcára eresztettem. Nem sietett, még ivott velem egyet, majd utána törölte meg az arcát, adott egy csókot, majd elment a fürdőbe. Visszajött, majd én mentem fürdeni, mert elég keményen leizzadtam.
Majd egy üditő, és tipli haza.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden az alapba van. De meg is kéri a pénzét. De nekem ő nagyon is megéri.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Én még mindig csodájára járok. Járjatok Ti is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-04-01) : A kis türcsi miatt (amit fent már említettem), nem tudtam magam körbetekerni a derekamon, emiatt az egyik kezemmel tartanom kellett, míg megcsókoltuk egymást, de ezen Liza hamar segített, ez felesleges, elvette és behúzott a nappali közepébe

felejthetetlen: 2db
(2023-07-06) : közben jót dumáltunk, majd a masszázs hirtelen átment előjátékba, ugyanis Liza könnyen megtalálta a műszert is a lábaim között. Megfordultam, valahogy szinte egyből lepattant a melltartója is és utána sokáig élvezettel, dicséretekkel elhalmozva bűvölte a kobrát, mely műveletsort időtlen időkig el tudtam volna viselni.

(2023-05-24) : Lassan indult, játszadozott vele dícsérte, imádta a farkam. Én meg imádtam, ahogy játszadozik velem. Egyszer kétszer rágyorsított, de látszott rajt, hogy ki akarja élvezni és húzni akar. Egyszer csak jól bekapta nem mélyen, de érezni lehetett, hogy most ki fog végezni és hatalmasat élveztem a szájába.

nagyon jó: 2db
(2023-08-07) : Különféle módon és pózokban franciázott, s közben megkért (fantasztikus amikor ilyen a partner) hogy én is törődjek vele, s vizsgáljam meg bátran, hogy elég nedves-e már, mert ő már nagyon úgy érzi...

(2023-07-17) : A francia amúgy pont olyan volt, mint ahogy mondta: nagyon izgató, de elmenni nem lehetett tőle, ami nyilván pont a felhúzást szolgálta. Amúgy az elején tisztáztuk, hogy akár a szájába is mehettem volna (alapban benne), de nem éltem vele.