Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Leóna

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-01-28 16:26:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm!
Várlak szeretettel vissza:)

Beszámoló Leóna +36702683024 120496 szexpartner

Imrus11 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Leóna hirdetővel
csodás cicik
feneketlen mélytorok
fáradhatatlanul lelkes
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Itt üzenetben, majd viber és végül telefon. VTR egyeztetés is megtörtént, a cím benne volt, szóval eltéveszthetetlen.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV, majd 3 perc séta a piac irányába. Parkolás megoldható, alig volt autó a környező utcákban. A GPS odavitt, egyszerű mint az egyszer egy. Ennél nagyobb betűkkel a ház szám nem lehetne kirakni :D
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy átlagos panellakás, egy átlagos panelban. 2,5 szobás, egy nagy háló, egy kis fürdő, illetve egy olyan szoba, ahová a kis házimacska el volt zárva. Az ágyat nem használtam annyira, majd lent kifejtem miért. Rengeteg tusfürdő, de tényleg nagyon sok, itt kimeríthetetlen a választék.
Leóna külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A teste az bomba. Egy fehér színű fehérneműbe fogadott, piros magassarkúban, gyorsan le is vetettem vele és így már nem volt magasabb nálam. Az arca szubjektív véleményem szerint átlagos. Arcos kép nélkül hirdet, de egyáltaklán nem kell ettől tartani. Ami nekem nagyon tetszett, hogy hihetetlenül közvetlen volt velem. Bekléptem és már azt éreztem, hogy 10 éve ismerjük egymást, de pedig csak most találkoztunk életünkben elöszőr.
1. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 120496 erotikus masszázs
3. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 120496 erotikus masszázs4. Leóna +36702683024 beszámoló 2024-01-29 09:59:00 erotikus masszázs 1204965. Leóna +36702683024 beszámoló 2024-01-29 09:59:00 erotikus masszázs 1204966. Leóna +36702683024 beszámoló 2024-01-29 09:59:00 erotikus masszázs 120496
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Elég egyszerű a helyzetem erről írnom. Úgy voltam vele, hogy szex is lesz, de végül egyikünk bánatára se lett az, vagyis szex. Ő elmondta, hogy imád franciázni, bár amint kiderült, ez inkább pornós szopás mint francia, a másik meg, hogy amint bekapta, és ahogy szopta, kurvára nem volt kedvem szexelni.
Ha lehet ilyet mondani, de ezt receptre iratnám magamnak a dokiknál és soha a büdös életbe nem lenne bajom. Szó szerint úgy leszopott egy órán belül, hogy a következő 2 napba ki se kellett vernem, mert úgy leszívta az anyagot, hogy nem tudott újratermelődni a gépezet.
Csókja fantasztikus, majd a csók után leült az ágy szélére és elkezdte azt, amit sokan megénekeltek. A mélytorkos szopást. Nem vagyok kicsi, se nagyságba se vasatgságba, de úgy eltüntette az egészet koppig, hogy el se akartam hinni. Ebben a pillanatban mondtam azt, hogy ma csak szopatás lesz, hiszen ezt ki kell élveznem.
Szóval elöszőr ágy szélén ülve előtte álvva szopattam, majd onnan letérdeltettem és úgy folytatta. Onnan visszatért az ágy szélére és a kezeit a popómra tette és húzta magát a hasamra. Egyszerűen zseniális érzés volt, mert régen kaptam ilyen leckét egy hirdetőtől. Amikor éreztem, hogy vége az első körnek, kérdeztem, hogy hova mehetek, és kérte hogy legyen arcra. Mondom nekem is megfelel. Így lett az, hogy az első kör vége az arcán landolt és nem érdemtelenül. Ez csillagos 5ös volt a teljesítménye.
Jött a pihenő, de nem viccelek, 5 percnél nem volt több. és volt még hátra legalább 35 perc. Nos, a kövi 35 perc egy eszeveszett szopás lett, mert nem nagyon vette ki a farkamat a szájából. Sok hirdetőtől megkaptam, hogy zsibbad a szája, vagy elfárad, vagy egyszerűen nem bírja. Nos, itt ilyenről szó sem volt, olyan szinten franciázott, hogy megemelem a kalapom. Hanyatt fektetett, befeküdt a két lábam közé, így kezdte majd folytatta. aztán jött az hogy felguggolt az ágyon, én meg álltam az ágyon, úgy kaptam a leckét. Folyamatosan izgatta a heréket is, szóval semmi sem maradt ki a környező vidékből.
És visszatértünk a keztdésre, ágy széle és változatosság magasiskolája. Vége felé közeledtünk, mint időben és mind a kivégzésemből. Tökéletes érezte hogy 2szer voltam kilövési állapotban, de valami miatt 2szer nem sikerült, de 3adjára kértem hogy mondjon valami izgatót és egyből megértette, miért kellett mondania. Úgy teli lőttem az arcát, hogy mosolygok most is, meg ő is mondta, hogy na ez jó lett. :)
Fürdés, majd egy csók és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Maximálisan megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Régen vártamn ilyen francia órára és biztos hogy visszamegyek hozzá. Aki szeretne egy kiadós szopást kapni, itt jó kezekbe kerül, és ezt garantálja Leóna is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Leóna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLeóna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 13db
(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

(2022-07-12) : Egy idő után szép fokozatosan lejjebb ereszkedett, majd térdre rogyva a szájába vett. Nem kapkodta el, finoman végigsimított a nyelvével, majd kicsit mélyebbre engedte. Túl sok idő nem telt el és az ágyra heveredtünk. Egy-két nyalintás után úgy tüntetett el a szájában tövig, hogy nem akartam hinni a szememnek,

: 23db
(2024-02-13) : Kaptam mindent, istenien franciázik, eltűnteti, mélytorkozik, golyókat nyálasan nyalogatja. Nem volt választásom, teljesen kisajátította a farkam. Nem akartam azonnal elmenni, kértem, hogy keressünk óvszert is, hogy meglovagolhasson, lássam a mellek ringását is. Levegőhöz jutottam pár másodpercig, míg gumit keresett, de olyan gyorsan rám varázsolta, hogy észbe sem kapta.

(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.