Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Eszter

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-01 21:48:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Eszter +36707800033 119435 szexpartner

Imrus11 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Eszter hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
változatos pózok
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Többször telefonon, egy - két sms is elment, de a legvégső esetben, amikor eldöntöttem, hogy elmegyek, akkor telefon. Elég hamar összejött az egyeztetés, mert 8kor felhívtam, 9re már nála voltam. Szerintem ilyen gyorsan még sosem jutottam dülőre hirdetővel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolása a helynek nem igazán egyszerű, mivel vasárnap reggel se lehetett helyet találni. A Nyéki Imre uszoda melletti parkolóban találtam férőhelyet, de onnan is lassú sétával 5 perc Eszter kéjlakja. A cím pontos volt, csak egy bibi volt. Rossz lépcsőházba csöngettem elöszőr, és amikor a kaputelefonba beleszóltam hogy "megjöttem", értetlenség volt a túloldalról. Mindegy, benéztem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás új épitésű, a méltán híres kondorosi lakópark. Belépve azonnal a konyhában találtam magam, mögötte egy konyhapultm amögött egy massz asztal. Erkély is van, bár miután esett az eső, nem mentünk ki oda. A fürdő pici, alig férne el benne 2 ember is. A baszoba elég egyszerű, egy ágy volt benne, ennyi. DE az az ágy, már kicsit repegett - ropogott, valószinűleg már sokat látott. (de nem panaszkodom, jó volt az az ágy). Ami nagyon tetszett, hogy két türcsit kaptam és volt elég tusi is.
Eszter külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Ohhhh, na igen Eszter teljesen rendben van. A képeknek teljesen megfelelő. Arca szép, szemei erotikusak, haja hosszú, ápolt fekete szinű. Mellei szilikonosak, de csodaszépek. Nem nagyok, nem kicsik, de nagyon jó kis hetykék. Alkata vékony, bőre puha, ápolt és finom volt a puncija.
Egy fekete csípkés bodyban fogadott igazán jó illattal, és olyan erotikus kisugárzása van, mint senki másnak.
1. Eszter +36707800033 beszámoló Budapest 119435 erotikus masszázs
3. Eszter +36707800033 beszámoló Budapest 119435 erotikus masszázs4. Eszter +36707800033 beszámoló 2023-10-02 09:30:02 erotikus masszázs 1194355. Eszter +36707800033 beszámoló 2023-10-02 09:30:02 erotikus masszázs 1194356. Eszter +36707800033 beszámoló 2023-10-02 09:30:02 erotikus masszázs 119435
Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Megérkeztem cipő le. Bemutatkozás, puszi - puszi, poló le és jött a kérdés felőlem: "Megfelelek?" Válasz: Persze, és én? Príma vagy. :) Elindult a megismerkedés, gyorsan ruhán keresztül megfogtam a melleit, nekem háttal állva, belenyaltam finom nyakába, és mondtam hogy elmegyek zuhanyozni, de nagyon gyorsan. Visszatérve, elment a fürdőbe 2 percre, és meztelenül jött vissza elém. Ráhuppantunk az ágyra mindketten két térddel, egymásnak szembe és elkezdtünk csókolózni. Elöszőr csak szájrapuszi, majd egyre hevesebben, de ezzel egyidőben indult is a pöcök állítás kézi rásegítéssel. Pár percig csak kézzel, majd mondta hogy feküdjek hanyatt. Párna a fejem alá és elkezdte szájjal, de nem finoman, hanem pornósan ahogy megbeszéltük. Előtte direkt bevett egy cukorkát a szájába, hogy minél több nyála legyen, és a cukorka nem hazudtolta meg magát. Ráköpött, nyálfolyam, lement a torkáig, lent tartottam diszkréten a fejét, de kezdtem érezni, hogy így vége lesz nekem hamarosan. Feljött levegőért, megkérdeztem tőle mit szeretne? Most menjek el a szájába és a második körben nagyon megdugom, vagy most azonnal verjem tele a száját? (neki lehet ilyen pornós mondatokat mondani, szereti). Az előbbit választotta, szóval vissza a fejét a farkamra és teli lőttem pár másodperc alatt. Szilviába eltűntek az utódok, rendbe rakta magát, és egy darabig egymás mellett feküdtünk, de olyan a kisugárzása, hogy hamar felállitott csak pusztán a jelenlétével. Nem csinált semmit, de erotikus ő maga.
Elkezdte a fasz állítását, cirogatta a körmeivel, aztán hamm, bekapta, totál eltüntette, és folyt a nyála, köpködte, imádtam minden percét a szopásának. Mondtam jöhet a szex, gumi fel és próbáltam állni a szavamat, hogy jól megdugom. A beleülös pózzal kezdett, aztán átváltott a guggolásba, rajtam támaszkodott és és kérlelte tőlem, hogy toljam fel a cspőmet felé, vagy tegyek párnát a fenekem alá. Ez a póz annyira nekem nem jött be, hamar váltottunk, méghozzá kutyusba. Na itt, nem kertelt Eszter, szép szexmondatokat baszott hozzám, mint hogy "kúrj" avgy "basszál szét", és egyre hangosabb lett az ő hangja is, én meg elkezdtem izzadni, hiszen ez nem kis mozgás, amikor valakit erősen kell megdugni. Kutyából jött Eszter elmondása alapján a legjobb póz a szexből. Térdeltem az ágyán, felhúztam magamhoz és és lassan a sarkamra ültem, farkam a puncijában, megfogtam a nyakát (érzékien) és kértem hogy kezdjen el pattogni rajtam. Ez ennyire tetszett neki, hogy nagyon sok percig toltuk, de amikor elfáradtunk mindketten, gyorsan hasra vágta magát és hátulról ráfeküdve dugtam már akkora elég erősen lucskos punciját. Itt hálleluja eltudott menni, szóval 1:1 lett az állás. Kértem az új pózt, ágyat elhagytuk, megkértem, támaszkodjon a falhoz és állva kezdtem el baszni kis nunusát. Ez nem tartott sokáig, eljutottunk a konyhapult mögötti masszpadhoz, felhasaltattam rá, elkaptam a csipőjét és minden eddiginél gyorsabb tempóra váltottam, olyannyira, hogy könyörgött hogy ne fejezzem be, mert közel lett a második elmenetele. Megtörtént ez is, szóval fordított, és így lett egy olyan mondata, hogy amit mondtam neki a legelején, azt mondta, most jöhet az a póz. Letérdelt elém, gumit levettem, a fejét a masszpadhoz szoritottam, farkamat beleraktam a szájába, és felléptem egyik lábammal a masszpadra a feje mellé. És szó szerint elkezdtem dugni a száját, nem gyorsan, de nem is lassan, közben meg folyt a nyála... ez a póz, sosem csináltam, de hogy ő ezt vele megcsinálhattam, nekem ez olyan ingert adott, hogy telelőttem a száját idő előtt, mert ezt igazán élveztem, ahogy Ő is. (ha nem élkvezte volna, tuti nem engedi meg). Megint Szilvia, majd mosdóba ki, én meg nem akartam elhinni, hogy ez megtörtént, ez a szexcsata köztünk. Elmentem fürdeni, utána még beszélgettünk, nem sürgetett, de nem akartam a terhére lenni, így az ajtóban könnyes bucsú. Azért még az ajtóban, amikor megcsókoltam, csak megkérdeztem tőle, indulhat e harmadik kör? nemleges választ adott, de ráfogott gatyán keresztül a farkamra, és sajnálta tiszta szívéből szerintem, hogy nincs harmadik kör...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A legelején leraktam oda, ahová kérte, és onnan el nem mozdult, míg el nem jöttem. Nagyon korrekt lány, szuper szexy szolgáltatással, és úgy gondolom, mindent is vállal, ami egy igazán jó szexhez kell.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Én egy héttel a randi után is, most ezek sorok közepette is, hatása alatt vagyok Eszternek. Szeretnék visszamenni hozzá, de nem tudom mikor és hogyan lesz rá időm. Olyan élményeket éltem át nála, amiket már nagyon régóta szerettem volna egy lánnyal. És ő vele, mindent határon belül, megengedte és meg is valósithattam.
Mindegyik ilyen vasárnapom így kezdődne, az lenne a mennyország, de nem akarom magam álomba ejtetni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Eszter szexpartner beszámolójáról


2023-10-25 11:43:43
Kedvenc rèszem a beszidből:
"Azért még az ajtóban, amikor megcsókoltam, csak megkérdeztem tőle, indulhat e harmadik kör? nemleges választ adott, de ráfogott gatyán keresztül a farkamra, és sajnálta tiszta szívéből szerintem, hogy nincs harmadik kör..."

2023-10-03 16:07:23
Ebbe lett energia és idő fektetve. Gratulálok
Mutasd mindet

FunkciókEszter legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-10-17) : Próbáltam tartani a fejét lent, nem ellenkezett. Mivel nem tudtam mik a határok, mit lehet, mit nem vele, csak azt hogy szereti ha enyhén dominálják, próbálkoztam...

felejthetetlen: 6db
(2023-10-24) : Felszopás, mélytorkkosan, kényszeresen, sok nyállal, amit el lehet képzelni, aztán rám ült, meglovagolt és ringató melleit lehetett nézni. Csalódás ő mindenhonnan. Aztán jött a kutyapóz, ahol megint csak jó mélyen kérte tőlem, szóval nagyokat lökve pusztitottam tovább azt a lucskos puncit.

(2023-10-22) : Golyószopiját kiemelném,fantasztikus.Közben van egy kis kézimunka is,de nem viszi túlzásba.Mélytorok az már inkább csak próbálkozás lelkesen,lentartás nélkül,de majd rajtam kigyakorolja a Drága!

(2023-10-19) : Először csak szépen, lassan verni kezdte majd egy nagy adag nyàlat csorgatott a farkamra. Ezután bekapta majd először úgy szopott, hogy közbe a szerszámot verte. Én szeretem ezt főleg ha jól csinálják és hát ő ebben igencsak jó.

nagyon jó: 1db
(2023-11-20) : Szó mi szó tènyleg jó dolgom volt, egy újabb gumicserèt követően jöhetett a nekem új lány, Eszter. Szemből is dugtunk, így kezdtük, de a legemlèkezetesebb az volt mikor hason feküdt ès úgy dugtam. Mert mellettünk volt Jázmiiinèk duója, ès elèrtem Jázmiiin punciját, azt simizhettem, ès nedvesnek èreztem. Mèg Jázmiiint elraboltam mert nagyon megkivántam így egy sokadik gumicsere után szemből dugtam.

: 2db
(2023-11-09) : Gumit húztunk és Eszter egy kis lovaglással kezdett. Nagyon jól csinálja, tövig fogadta a farkam, közben markoltam a popsit és mellét felváltva. Volt itt gyors vágta és lassabb lovaglás is,

(2023-09-11) : Szép lassan lejjebb csúszott, és elkezdett franciázni, elég hamar életet lehelt belém, párszor tövig eltüntette, úgy éreztem, itt az idő, most már ráfoghatok a fejére, és átvehetem az irányítást. Egyből vette a lapot, hagyta magát, tökéletesen partner volt, nem zavarta, ha rajtatartottam a fejét, azért volt, hogy kicsit abbahagyta,