Kiemelt
Enikő(28+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Dóri26

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-07-16 16:30:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri26 +36209874351 118695 szexpartner

Imrus11 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Dóri26 hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
tényleg élvezi
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt személyes üzenetben, de nem volt egyszerű az időpontot összehozni. Alakult, hogy az adott napon, előbb eljöhettem a melóhelyről, és még aznap eleget tudtam tenni annak a szabadidőpontnak, amit Dóri ide kirakott. Aznap délelőtt VTR és már izgultam a délutánra, hogy mennyi időt vártam erre, hogy meglátogathassam, el se mondom...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val közlekedek, mert értelmetlen a délutáni csúcsba a dugóban ülni, plusz a parkolási díjak... 1es villamos, Honvédkórházig, és onnan egy laza 10 perces séta az atlétikai Honvéd pálya felé, ahol megpillantottam a panelrengeteget. Egyszerű megtalálni, nagy betűkkel lehet látni messziről is. Parkolás nehézkes, hiába fizetős, én nem láttam szabad helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljesen megfelelő. Panel... Ajtón belépsz, veled szemben a konyha egy kis előszobával, mellette a nappali balra, jobbra a fürdő, ami patyolat tiszta volt, és az előszobából nyilt még az a hely, ahol lehet akciózni. Légkondi nincs, de a ventillátor ment serényen. Türcsi remek volt, nedvszívó, tusfürdők voltak bőven. A ruhámat fogasra is tudtam tenni, cípőnek is megvolt a helye. Minden adott a lakásban a szeánsznak.
Dóri26 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dóri az ajtó mögött fogadott, és egy fehér kis ruhában, fehérnemű is volt alatta. Haja összefogva volt már, kb válláig ér. Arca igazán vaditó, szemei szexre éhesek minden pillanatban, szája puha és finom.
Teste remekbe szabott, semmi testzsír felesleg, csupasz a bőre is, bár puncija nem volt leborotválva, ami az elején zavart, de aztán megbékéltem vele. Szóval összességében az se zavart az aktus alatt.
Mellei viszont nagyok, ami számomra a képeken nem jött át, de élőben meg kell ezt tekinteni.
Nekem bejött Dóri, de szerintem ő is érezte, hogy engem nem kéne elküldenie.
1. Dóri26 +36209874351 beszámoló Budapest 118695 erotikus masszázs
3. Dóri26 +36209874351 beszámoló Budapest 118695 erotikus masszázs4. Dóri26 +36209874351 beszámoló 2023-07-16 17:38:19 erotikus masszázs 1186955. Dóri26 +36209874351 beszámoló 2023-07-16 17:38:19 erotikus masszázs 1186956. Dóri26 +36209874351 beszámoló 2023-07-16 17:38:19 erotikus masszázs 118695
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hol is kezdjem az akciót, beléptem az ajtón, és megtámadott azonnal csókokkal. De ennek az volt az előzménye, hogy miután sok idő volt összehozni az időpontot, közben már incselkedtünk egymással személyes üzenetben. Nos, emiatt kaoott le rögtön, amit én viszonoztam. Csókcsata eltartott pár percig, ami eléggé heves volt, meg kell hagyni. Nagy nehezen levetkőztem a fürdésre, és mutatta az irányt. Fürdés közben nagy meglepetésemre bejött mellém hogy megkeressen valamit deréktájamon, (nem volt megbeszélve a páros fürdés), szóval, beállt mögém és elkezdett simogatni és a kezeivel egyre délebb irányba vette az irányt.
Megérkezett oda, simogatta, verte a farkamat, de nem akarta hogy megforduljak. Én hátra nyuúlva izgattam a punciját, közben folyt ránk a víz. Szappan lemosása után elzárta a vízet, megforditott és leguggolt, hogy leszopjon engem. Baromi jó intro volt a szexre ez...
Behuzott a farkamnál fogva a hálóba, letérdeltem az ágyra, ő meg négy kéz-lábon szopta a farkamat. Nem irányitottam, de kurvára élvezte, ezt láttam rajta. Amikor lefektettem a hátára, kinyiltam a csupros bödönt, de úgy, hogy majdnem elallélt... Megadtam a módját én is, hevesen húzott magához, akarta hogy már basszam meg, de na na... Még gyorsan a szájához tettem farkam és be kellett nyálaznia újra a farkamat.
Jöhetett a gumi, felrakta kézzel, missziben kezdtünk. Nos, eddig is látta, hogy nagy farkam van, de most már érezte is... és elmondta, hogy amióta meglátta afürdőben, csak erre váért, hogy berakjam már Neki. Elölről jó mélyen kérte, húzott magára engemet, nem akart ereszteni egy pillanatra se, és egyből meg is kapta jó mélyen, de még annál is mélyebben, ahogy ő gondolta... Erotikus - pornós feelingje volt az egész pásztorórának, amit mindketten kifejezetten élveztünk. Hasra forditottam, kérte hátulról kúrjam meg, és szavainak eleget tettem. A lényeg az volt, hogy a sokadik nagyobb lökésre olyan erotikus hangot adott ki, amire elmentem. Gyorsan előhúztam, gumi le, és a testére élveztem.

Viszont ami ezután történt, azt nehezen dolgoztam fel én is. A farkam nem akart leállni, lekonyulni, mert annyira fel voltam izgulva Dórira, hogy nem ment a konyulás. Ezt ő is észrevette, simogatta, és kb. 2 perccel azután hogy elmentem, elkezdett szopni... (persze takarítás az volt). Nos, úgy szopott, hogy kurtva gyorsan gumi vissza, és hasra fektettem, folytattuk az előző pózt, és olyan pornósan dugtam, hogy a ventiullátor hiába ment maxon, semmi esélye se volt arra, hogy hidegen tartson minket... És nem volt vége a történésnek, mert az első erekcióm után, 5 perc kiadós baszás után, újra elmentem a gumiba... Dóri el se akarta hinni, hát én se... de piszok jó volt.

Jött a pihenés, de nem volt sok ez se. 10 perc és már a szájába volt a farkam. Felszopott rendesen, és beleült a gumihúzása után. De ez a póz, tükörben is kurva jó volt. Dóri odarakta magát rendesen, én meg nem féltem hoigy újra gyorsan elmegyek, mert éreztem hogy kürült a tank. Ezután felállitottam és az ajtó félfákat két kézzel megfogta és hátulról állva, torkát megfogva, dugtam meg. És itt végre szépített Dóri, mert elment, ami nekem zene volt füleimnek. Kérte, fejezzem be, de sajnos nem hallottam meg kérését és tovább basztam. Ennek eredménye az lett, hogy összezárta a combjait erősen, nem tudtram folytatni, kihúztam, lelöktem az ágyra, és kutyába toltam tovább. Hamarosan újra hason volt, mert imádta erzt a pózt velem, mert itt minél mélyebben tudtam betolni Neki.
Hálleluja, eljött at egyenlítés ideje, 2:2 lett az állás. Utána még féktelen baszás volt, nagyon szerette volna Dóri ha elmegyek harmadjára, mindent meg is tett ennek érdekében, de nem sikerült, mert kimerült a zsákom...
Végén fürdés együtt, kellett is, ott még nyali fali, csókok közepette, öltözés és tipli el...Aznap én voltam az utolsó vendége, de annyit mondott, hogy ezt még ki kell hevernie, régen volt igy megdugva.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
2 Deák, mit ne mondjak... Fullos a csaj, megérte teljes mértékben. Extrát nem vettem igénybe, ő maga az extra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mindenképp szeretnék még visszamenni, de hogy és mikor, az még a jövő zenéje.
Kedves Dóri, ha az ajánlatod él, elveszlek feleségül, de ott bírnod kell a tempót :) ;) (ezt, ha a kedves olvasó közönség nem érti, sebaj, szex közben mindenki mond mindent) :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri26 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókDóri26 legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2023-10-17) : A második körnél egy rövid, olajos farokmasszázzsal kezdett, de hamar a szájában voltam ismét. Mikor megacélozta a faszom, felgumizott és lovagolni kezdett rajtam. Ölelkezve, csókolózva ringtunk, hamar elélvezett ismét.

(2022-11-26) : Én vigyorogtam, Dóri nagyot sóhajtott, és revansra készen, nemes egyszerűséggel letepert. Emlékezetes francia lecke következett, közben a tükörben csodáltam Dóri testét, már amikor nem felakadt szemmel hörögtem.

(2022-11-21) : Egy idő után elfáradtam, akkor javasolta hogy menjünk át a franciaágyra, feküdjek le és majd ő lovagol. Így is lett, a lovaglás még rátesz egy lapáttal, annyira izgató és gyönyörű. Ahogy fölötted vannak a gyönyörű cicik, időnként lehajol és megcsókol, mmmm csodálatos. A puncija pedig fenomenális. Ha akar kivégez egy pillanat alatt, ha akar elhúzza akármeddig.

felejthetetlen: 31db
(2023-07-27) : A melleivel foglalkoztam miközben ő vágtázott rajtam. Lassítottunk és misszire váltottunk. Újabb csókcsata kezdődött és simogattam ahol értem. Következett a nyuszi-póz és itt már éreztem, hogy rendesen megizzasztjuk egymást; de a dolgok itt még nem értek véget.

(2023-06-10) : Dóri pornós stílust alkalmaz, mert többször is ráköpött. Kétoldalról nyalogatták, majd Bébi fejét irányítottam és kitalálta mire gondolok és rátért a zacsi kényeztetésére. Így csinálták egy darabig, majd gumit húztunk. Dórival kezdtem szemből és az egyik lábát a vállamra vettem és azt imádtam;

(2023-02-02) : Egy brutál szexi nagy cicis MILF, négykézláb szopja a farkad, miközben te kis terpeszben állsz mezítelen, egyik kézben kávé és lassan szürcsölöd, másik kezed a csaj fején pihen és élvezed a reggel!

nagyon jó: 29db
(2022-11-27) : Kaptam megint egy isteni franciát és gyorsan gumit húztunk. Elkezdett rajtam lovagolni, hol felegyesesedve, hol rámhajolva, hol összeölelkezve, hol cicize, hol csókolózva.

(2016-01-21) : Ahogy beszálltunk, rögtön megmutatta egy kis franciával, hogy nemcsak a teste miatt érdemes felkeresni, aztán befeküdtünk a kádba, csókok (finoman, gyengéden csókol), simogatás oda-vissza,

(2015-04-13) : Közben Dóri már felhúzta a gumit és nekilátott lovagolni. Merci pedig szabaddá tette a látványt. Ami nem mindennapi volt. Fejem fölé feszítette mindkét karomat és iszonyatos tempót diktált.

: 51db
(2023-10-25) : Ajtonyitas után, egyből forró csókot kaptam, és folyamatosan mosolygott. Ez már megadta az alaphangulatot. Tisztálkodás után, hosszasan csókolóztunk. Nyelves, érzéki, barátnős. Leírhatatlan

(2022-12-03) : Dóri nem hajt, elképesztő türelemmel és érzékiséggel nekiáll a szájával dolgozni rajtam, és nem lankad, noha néha leeresztek, akkor is folytatja, amíg megint fel nem keményít. Lassan felkúszik benne az érzés, hogy nincs vége.

(2022-11-29) : Fordultunk, majd térdelve szopott, miközben a puncijába dugtam az ujjam. Nagyon tetszett neki, ami engem is nagyon izgatott. A puncija valami eszméltetlenül szép élőben.. Ezek után gumit kaptam, amit szépen, praktikusan nyállal síkosított. Meglovagolt.. imádtam ahogy mozog szűk puncijával. Közben pedig a melleivel tudtam játszani- hol gyengébben,