Kiemelt
Jàzmiiin(27+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Bella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-06 23:48:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bella +36302778739 120581 szexpartner

Imrus11 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Bella hirdetővel
darázs derék
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az egyeztetés elöszőr itt az oldalon, majd whatsappon. Nagyon rugalmas volt, hiszen amikor szerettem volna menni, még nem tudott fogadni, de rá pár nappal később egy rapid gyors whatsapp beszélgetés után, átszervezve a délutáni programomat miatta, kocsiba pattantam és elindultam felé. Ezt úgy kell értelmezni, hogy 15:50kor írtam neki, és 16:05kor már kocsiban voltam, hogy 16:30ra odaérjek. Mestermunka mint tőlem és tőle :)
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A parkolás az egyik 11. kerületi kórházzal szemben történt, ami fizetős 18 óráig. Nem nagy díj, simán elinditottam az smst és rohantam is a lakás felé. BKV kék busza pont a ház előtt áll meg, szóval az is egyszerű. Nos, a ház előtt 4szer mentem el, mert nem találtam a megfelelő kaput, meg számot, de Bella útba igazitott, és úgy már nagyon nagyon egyszerű volt. Amúgy a GPS odavisz, csak a kaput volt nehéz megtalálni, de ez ne riasszon el senkit se.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Emeleti lakás, 3 szobával, patyolat rend. A fürdő nagy, 4-5 tusi volt, én kedvencem benne is volt. A türcsi víznyelő, végre egy olyan, amit hirdetőtől már régen kaptam. És micsoda odafigyelés, mert 2t kaptam, egyet előre, egyet a végére is. A baszoba a benyiló ajtó mellett balra, nekem igazán bejött. Matrac volt a pásztoróra eszköze, de az a jó féle matrac. Nem ütött kopott, hanem jó kemény, amibe nem süpped bele az ember, ha rajta lovagolnak.
Bella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bella külseje? Szexbomba! Vállig érő szőke haj, szonyat szexy arc, mosoly és fogazat. A teste sportos, fiatalos és kibaszott feszes. Illata vadító volt, látszik hogy készült rám. A melle tenyérbe illő, de hetykén álltak a bimbik, amikor kényeztettem Bellát, ami azt jelentette hogy igazán erotikus szellemiségű a kis hölgy. Amiben várt egy piros fehérnemű, ami igazán ment a szőke hajához. Beléptem és azonnal megfogott az a szexység amit magából áraszt. Ő az a lány, akit ha meglátsz a buliban és összenéztek, és még tetszetek is egymásnak, 2 perc múlva a valahol a sarokban smárolsz vele és felhívod a lakásodra.
Egyszerűen amilyen laza, jó fej, jó humora is van emellé, egyetlen szóval tudnám jellemezni: TÖKÉLETES!
1. Bella +36302778739 beszámoló Budapest 120581 erotikus masszázs
3. Bella +36302778739 beszámoló Budapest 120581 erotikus masszázs4. Bella +36302778739 beszámoló 2024-02-07 10:17:51 erotikus masszázs 1205815. Bella +36302778739 beszámoló 2024-02-07 10:17:51 erotikus masszázs 1205816. Bella +36302778739 beszámoló 2024-02-07 10:17:51 erotikus masszázs 120581
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Amilyen fogadtatásban részesültem amikor beléptem, már az meggyőzőtt hogy kibaszott jó helyre jöttem. Puszival üdvözölt, bekisért a szobába és rákérdeztem mikor kell fizetnem:" most vagy a végén?" És a válasz a végén volt. Ilyen bizalommal teli hirdetővel is régen találkoztam. Kértem egy üditőt, ami Cola lett, de előtte ezt persze kéjesen és bájosan kérdezte meg. A kémia szikrázott köztünk, pedig 2 perce voltam nála és még soha életemben nem találkoztam vele.
Elkisért a fürdőbe, majd a fürdés után be a szobába, ahol megpillantottam, hogy nincs bent a szobában. Kiderült, hogy a másik hirdetőnél volt, de nem hallotta hogy kijöttem a fürdőből. Letakaritott a fürdőben, majd bejött hozzám és elkezdödött. De mi is? Egy kurva jó erotikus óra.
Velem szemben állt és levette hamarjában a piros melltartót és a bugyit, olyan gyorsan csinálta, köpni nyelni nem tudtam... Szóltam is neki, hogy hékás, ezt én akartam csinálni, mire humorosan megszólalt, hogy visszaveszem, de, de tényleg visszaveszem... :) erre én inkább lesmároltam, ami nagyon nem volt ellenére. Visszacsókolt, de még hogyan... Imádok csókolózni, de ez mámorító volt. Igazi nyelves, barátnős, néha pornós - vadulós csók volt. Matatott lent a farkamnál, de még a türcsi rajtam volt, és a mögöttem lévő kanapéra leültem, úgy hogy rajtam volt Bella, és így smároltunk tovább... Legszívesebben már itt beraktam volna, de nem lehetett, félt hogy a kanapé nem bírná el a tevékenységet. :)
Levette nagy nehezen rólam a türcsit és megszólalt hogy "Hűha... :D nem hazudtál a whatsappon, tényleg jó nagy". De a lényeg, hogy tetszett neki.
Lekeveredtünk a matracra és a két lábam közé kuporodott ahol mesteri szopást kaptam. TE JÓ ÉG! ha rágondolok, most is áll a farkam, (sőt, be kell vallanom, már egyszer kivertem az eseményekre azóta). Nagyra nyitotta a száját, de olyan nagyra, hogy a nagy méretem ellenére is simán bekapta majdnem tövig. Aztán hogy jobb legyen a helyzet, a jobb lábam felé orientálodótt és így végre megkaparinthattam szőrtelen punciját, és elöszőr ujjal kényeztettem kivülről, majd hopp, becsatlakoztam lába közé és eszeveszettül elkezdtem nyalni. Imádta, kedvelte, és kérte ne hagyjam abba. Amikor elfáradt és én is, kértemlovagoljon meg, mert iszonyat vadító nézni a szexbomba testét. Beleült, elöszőr óvatosan, majd elkezdte azt az igazi lovacskázást. Tetszett neki a méretem, beleengedte nem egyszer tövig, és olyankor kértem, mutassa meg csókkal, mennyire tetszik neki! Úgy lesmárolt mint még egy barátnőm se, szóval a kémia még mindig izzott egymás iránt, és a fülembe súgta, hogy kurvára élvezi ezt, ami van. Kértem a póz cserét, kutyusból hatoltam be, de hát nem lehetett ezt sokáig bírni, és kb 5 perc kutya után, kértem hogy térdeljen fel és szopjon le, hogy a szájába élvezhessek. Tele lőttem, és a szilviába mentek a fiaim. Én még ócsudtam fel, mikor ő már jött vissza a fürdőből, és még mindig lihegtem az események hatása alatt.
Lefeküdt mellém, smár, csók, nyali fali, majd egy kis dumcsi, és elég hamar árbócra állt a következő menetre a farkam.
Higgyétek el, nem tétlenkedett, olyan vehemenciával kezdte szopni újra, mintha nem lenne holnap. Újra 69, újra mennyei álom a puncijában lenni nyelvvel, és most egy hosszabb francia lecke után, gumi fel, sikosító és misszibe kezdtem. Smárolás orrba szájba fullosan, lábai a nyakamban.
Finoman döngettem, élvezte - élveztük a kialakult helyzetet. Pózcsere, kutya, majd hamarosan a földre vittem és a hasonfekve pózban döngettem tovább. Rajta hasaltam, nem nyomtam össze kis lelkét/testét, de amikor bekapta az ujjamat hogy megmutassa hogyan szopná moist a faszomat, eldurrantam a gumiba. Egyszerűen olyan benyomást keltett rám, hogy meglepődtem hogy ilyen korán eldurrantam megint.
A kis szexbomba, letakaritott, majd elmentem fürdeni. Órámat kitöltöttem, és megigértem neki, hogy a kedvenc pózomat meg kell velem csinálnia, ami nem más mint hogy állva az ölembe van és fel le dobálom a kicsiny testét. Remélem megengedi majd nekem, de ha nem, akkor is megyek vissza, mert ide muszáj.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy extrát kértem, a csókot. Nos, ez maximálisan megkaptam, sokkal többet mint amit remélhet az ember. Az ár - érték arány számomra teljesen korrekt, hiszen maga a szolgáltatás extra volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 44 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy új csillagot fedeztem fel magamnak. És azért mondok ilyet, mert minden évben van X-faktor vagy Csillag születik a TV-kben, nos nekem ő nem olyan csillag. Hanem egy sokkal fényesebb, ami az égen van. Mit kérhet az ember? Bellát kérném a személyemhez, hogy mindig olyan vidám legyek ahogyan kijöttem ő tőle egy smárolás bucsújában.
Bella készülj fel, mert jövök, mert ide jönnöm kell. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bella szexpartner beszámolójáról


2024-02-08 09:58:07
Hasznos és lelkes beszámoló, jól megírt.

2024-02-07 13:16:12
Ez nem beszi, hanem egy emlékirat magadnak és egy kis dicsekvés felénk. Ettől még jó hangulatú, köszi, hogy megírtad!
Mutasd mindet