Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-01-27 13:11:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Èdes Sir Mockom :-)Ismèt csodás óránk volt együtt és tudod mivvel kezdünk legközelebb ;-) Örülök,hogy ismèt jól érezted magad velem és még szomjan se haltal mert még időben be èrt a jó hideg ásványvíz hozzád :-D :-D Nehari más vette el az eszem pont :-D Viberen csicsergünk ahogy megbeszèltük ès várlak vissza tovább kóstolgatni az ètlapot. Csók neked addig is èdesem ès köszönöm mègegyszer ,:-) :-*

Beszámoló Rubi +36208005501 85905 szexpartner

NemAzAFiú a 2017-01 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Egyeztetés menete itt az oldalon történt, üzenetek formájában, illetve telefonon is. Sőt, viberen is. Szóval lehetőségek vannak bőven őt elérni. Mégha nem is rögtön! Aki népszerű.....:-)
Megközelítés
Zugló, panel lakótelep, Örs-től nem messze. Ha jól láttam troli, busz a nagyon közelben:-) Parkoló helyek vannak, ingyen még a kerület ezen részén:-) Filléres market szomszédságában :-)
Helyszín
Sokadik emelet, liftek vannak, nem kell lépcsőzni ha nem akarsz! Nagyon előnyös a lakás elhelyezése mert a hosszú folyósón nem kell végig caplatni hanem az első ajtó és nyílik az ajtó. Aki járt ott tudja már hogy jobb vagy bal oldalon:-) Ezt sosem fogom megérteni, valamikor (ugyebár mostanság jó fiú lettem és nem kajtárkodok de Rubi kivétel lett...:-)jártam hasonló lakásban: konyhán és fürdőszobán keresztül lehet a szobákba bejutni!! Az ő szobája hangulatos, diszkó gömb-fény kütyü a konnektorban, nagy francia ágy, a szekrénysor oldala csupa tükör!! Jaj, lehet mozizni ezerrel:-)) A fürdő is tiszta, sok-sok tusfürdő, szájvíz, tényleg minden szép, tiszta, korrekt!
Rubi külseje
Rubi jó fej csaj. Vidám, nyitott, beszédes és kedves. Külsőleg látható milyen, nem árul zsákbamacskát, nem egy nádszál csaj, bögyös-faros ífjú menyecske akit nincs olyan pasi amely nem szivesen.....tapizná végig:-)) is.
Kemény mindenhol és mindene, szóval véleményem szerint jó adottságokkal rendelkezik. Arca is látható, attól sem kell tartani!
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 85905 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 85905 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-01-27 13:11:13 erotikus masszázs 859055. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-01-27 13:11:13 erotikus masszázs 859056. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-01-27 13:11:13 erotikus masszázs 85905
Action
Be kell vallanom, viszonylag rövid idő alatt, másodjára látogattam meg Rubit.
Nos, zuhi után már ágaskodó farkincával mentem viszza a szobába ahol rögtön elkezdtünk csókolózni, nem szájra puszi, rendes nyelv és nyálcserés csók:-)) közben hámozom kifelé a ruciból mert nem ér hogy csak én legyek meztelen! Nem is tudom hol tapizzam, olyan jó fogdosni mindenhol, azért az a popsi nagyon ott van, bármilyen tekintetben is!! Ő sem tétlenkedik,elkapja a farkamat aztán le is guggol előttem, na nem imádkozni hanem szopni ahogy azért nem mindenki tud: teljesen bekap, hol gyorsabban hol lassabban, koppanásig ott tartja! Az sincs ellenére ha kicsit a fejét rányomom a szerszámra vagy én diktálom a tempót csípőből! Nincs kezezés, max amikor a golyókat simogatja, fogdossa, nem mellékesen azokat is kényezteti, nyalogatja, szívogatja, bekapjaőket is! És közbe nézem magunkat a tükörben: na ez is plusz izgalom faktor!
Hanyat fekszem az ágyon hagyom hogy folytassa a franciázást de egy másik kedvencérel sem feletkezik meg, azaz a nyelvével a hátsó bejáratot is rendesen körbe járja. Könnyebb elérés okán felhúzom lábaimat, felemelem popsimat, egyre jobban tetszik ez a kormája is a kényeztetésnek!
Részemről sem maradhat el a punci nyalás, sőt még ujjam is könnyedén becsúszik de most nem értem el sikert nála! Ja, nem tudom hogy csinálja de nagyon sima, bársonyos az intim területe, semmi borosta, semmi pihe ....na, majd kiderítem.
Gumi fel, popsi fel-bepucsítás, fej, mellkas, karok az ágyon én meg hátulról célzó víz nélkül is betatálok a punciba és kezdődik az intim torna ! Meg a mozizás a szembe tűkörbe! Még szerencse hogy fáradtan mentem hozzá, ilyenkor érdekes módon jobban bírom a tornát, mert ha nem valószínű 10 perc és eldurranok.
Kapaszkodok a popsiba, a derekába a vállaiban , mert akaratom ellenére gyors ütemben járok ki-benne:-)
Mivel már én sem vagyok fiatal egy lassúbb pózban azaz missziben folytatjuk, itt már csak lassan mozgok, Rubi lábai hol a derekam körül, hol a levegőben vannak! Itt azért már érzem hogy közeledik a vég és szünet gyanánt ( a pohár víz amivel megkínált de elfelejtett behozni :-)) ittam és ismét nyaltam! Szerettem volna hogy siker koronázza a nyelvmunkámat, nem mondom hogy egyszerű volt de a jelek-ízek szerint össze is jött!
Hogy én sem maradjak száraz, Rubi ismét szájába vett és az egész akció vége most is NFVSZ volt és olyan természetesen magától értetődik, az utódok mind eltüntek Rubi pocijában!
És az órának a nagyon nagy részét el is töltöttük, nekem és remélem neki is a lehető legkellemesebben! Pár percig még dumcsiztunk, röhögcséltünk aztán zuhi és kéjlak elhagyás:-)
És majd folyt. köv. :-)
Elszámolás
Bővebb infó alatt ezt is meg tudhatod.De akár tőle is, szerintem nagyon korrekt és nagyon meg is éri. Hogy most mi az átlag nem tudom, de a páratlan számok mindig is tetszettek most is tetszenek:-) A kis szekrényre elhelyezve, utólag...előre nem is lett volna esély mert ahogy belép az ember tulajdonképpen már elkezdődik az incselkedés, játék és előjáték:-)
Rózsacsokor
NemAzAFiú nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem vitás, az összbenyomás pozitív. Az étlap több mint bőséges és az plusz hogy nem kell figyelni hogy mikor tévedsz az extrák területére! Jó néhány dolog még kipróbálásra vár de nem sokáig, a maradék étlapot is meg kell kóstolni aztán meg újra kezdeni :-)) Szóval kedvesség, vidámság tömény szex garantált vele!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2017-10-03 07:20:57
sok infót ad és élményszerű ! de a lány reakcióiból többet szerettem volna megtudni

2017-01-27 14:47:04
Remek beszi, lendületes, szórakoztató és érzékletes, de úgy látszik, hogy Rubiról csak ilyet lehet írni!:)
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 23db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

nagyon jó: 41db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 66db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,